Ce este triunghiul? Este varful conului, chipul treimic, constiinta ascensionata trei in una, Dumnezeu format din sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Putem spune ca triunghiul reprezinta impletirea principiului masculin cu cel feminin care se intalnesc pentru a da nastere celui de-al treilea principiu. In familie avem mama, tata, copilul, .in chimie, acidul, baza sarea in om avem treimea inferioara formata din minte-inima-corp si cea superioara formata din corp cauzal-corp budhic si corp atmic. Triunghiul echilateral ne duce la armonia perfecte sugerand omul echilibrat, dezvoltat, treimic care a coborat de la familia divina fermitatea tatalui, iubirea mamei si inocenta copilului imbracand chipul christic devenind o forta treimica in actiune( la fel ca si apostoliii) un intelept.

Triunghiul echilateral este si simbolul divinitatii dar si al soarelui. De ce? Pentru ca in spatele soarelui fizic se afla soarele christic, constiinta treimica formata din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil. Multe vieti am fost triunghiuri dreptunghice dezvoltand doua calitati ale tatalui sau doua calitati ale mamei sau una sau doua calitati ale copilului. Si iata ca intr-o viata de bacalaureat pentru unii si de facultate pentru altii, caracterul christic ne invita sa ne dezvoltam 3, 6, 9 calitati, sa stralucim cu blandetea mamei, puterea tatalui, creativitatea copilului sau cu rabdarea mamei, vointa tatalui, puritatea copilului. Trei inseamna regasire, intoarcere Acasa dar si echilibru. De ce intoarcere acasa? Pentru ca chipul christic este un chip treimic si marea fuziunea apare dupa ce am facut valsul cu sfera-tata, sfera-mama, sfera-copil. Si apoi cu toate in Impreuna-Una vom simti contopirea luminica cu constiinta christica.

Miezul triunghiului in stiinta initiativa reprezinta de fapt varful. Atunci cand cautam centrul folosind contemplatia-meditatia-rugaciunea sau acceptarea-iubirea-recunoastiinta simtim conexiunea cu varful conului, miezul triunghiului, intalnirea cu centrul cercului.

In viul fiecarui triunghi de virtuti se afla Recunoasterea de Sine, insasi Soarele Christic care isi intinde bratele catre noi.

Uitati-va cu ochii observatorului la o provocare, o situatie, o problema care va perturba, o boala. Ce triunghi de virtuti va poate ajuta sa depasiti momentul?? Folositi triunghiul ca un pasaport luminic pentru a patrunde intr-o lume a linistii, bucuriei, blandetii…. Sau ce triunghi ma cheama pentru a rezolva aceasta chestiune?

Aplicati-l la nivel de gand, emotie, fapta. Ce mesaj se dezvaluie in centrul lui?

Cand acest triunghi nu se arata ….inseamna ca v-ati prins in rolul de victima sau in rolul de calau sau in cel de distant impietrit si nu vreti sa iesiti de acolo. Practicati terapia prin plutire, veniti la LuViOm, accesati meditatia, sau contemplatia sau rugaciunea.  Ce virtuti se activeaza pe cerul interior? 

Pentru ca in multe intrupari  am fost in chip lumesc triunghiuri dreptunghice manifestand cel mult doua trasaturi de caracter ambitia si fermitatea sau supunerea si moliciunea in Acum triunghiul celest ne invita sa ne dezvoltam trasaturile mamei, tatalui, copilului in mod echilibrat si egal, sa devenim forte trinitare in actiune,  sa fim intelepti radianti, fii de dumnezeu, structuri echilibrate care exprima mama, tatal, copilul, omul cu O mare activand roluri ceresti cu o radianta vie, frumoasa, puternica: geniu-sfant-maestru, armonizator-ghid-dezlegator de drumuri, sustinator psi-stalp de lumina-metaconsilier lider-intelept-preot, chipuri ceresti care amprenteaza memoria spirituala a umanitatii, sori christici sau stele radiante. 

Triunghiul este un amplificator, o calauza deghizata, un dirijor pe cararile subtile ale vietii, un activator al potentelor noastre. 

In chip subtil noi suntem o scanteiuta divina insotita de o forta trinitara( un triunghi format din entitati de lumina) ce dezvolta cu fiecare viata cate o raza a iubirii, blandetii, frumusetii, rabdarii, intelepciunii pana cand acest soare activ nu mai are nevoie sa se intrupeze. Chipul christic pe care il urmam este format din sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil, un triunghi celest inconjurat de o sfera. Acesta este soarele christic si dupa chipul lui venim cu totii. 

In viul regasirii triunghiurile formate din virtuti, initieri, intelegeri, trasaturi de caracter radiante, credinte potentatoare-trezitoare ne dezvaluie Calea, Adevarul, Viata divina reamintindu-ne ca in noi se afla Sfera-Tata, Sfera-Mama, Sfera-Copil, Dumnezeul-Trinitar, Constiinta ascensionata Trei in Unu cu care e de dorit sa corespondam in Tot si Toate. 

In centrul fiecarui triunghi se activeaza un rasarit ce deschide noi porti de intelegere, de aici pornind Calea, Adevarul, viata intru Hristos. 

………………………….

De aici restabilim conexiunea cu Marea Sfera Centrala si porneste Valsul.

Experimentati triunghiul sub forma binecuvantarii: Sa fie iubire, armonie, pace, Sa fie bucurie, intelepciune, unime, Sa fie abundenta, caldura, bunatate!!! sa fie vindecare, trezie, inaltare!

Prin cuvant-emotie-fapta binecuvantarea voastra va rescrie un loc, chipul unei intersectii, christicizand caracterul vostru, luminand chipul umanitatii. 

Exercitii simple pe care vi le propun pentru acest moment:

  1. Cititi 3 acatiste de 3 ori pe zi: Acatistul Maicii-Acatistul lui Stefan cel Mare- Acatistul Sf Mihail si Gabriel
  2. Aprindeti 3 lumanari in triunghi gandindu-va la 3 sfinti: Sf Andrei, Sf Parascheva, Sf Grigore Decapolitul si o lumanare in centru pentru vindecare sau pentru vindecare, trezie, inaltare
  3. Invocati Triunghiul in procesul de dezvelire pentru a vedea care este cauza pentru care platiti in legile divine cu coronavirus
  4. Folositi binecuvantarea: Sa fie clar, discernamant, unime pe intreaga planeta!
  5. Faceti-va iertarile fata de tot si toate: Ma iert si ma dezleg, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu iertarea