Activati spirala intrebarilor …..si trageti pentru fiecare cautare, cercetare, activare de Sens una sau trei carti.

Dupa mai multe intrebari creeati o hora formata din triunghiuri-sfere. Meditati vizualizand fiecare triunghi apoi valsul sferelor. Lasati sufletul sa va ghideze.

Cum percepeti aceste fuziuni?

Daca in viata voastra aterizeaza mai greu un job sau un prieten sau un copil, intrebati Sferele.

Ce virtuti e de dorit sa activati ca sa va rescrieti pasirea?

Triunghiurile, chipul Sfintei Trinitati sunt maini divine in actiune care va ajuta atat sa inchideti partituri vechi cat si sa deschideti drumuri noi in viata voastra.

Ce triunghi al zilei va cheama? Care sunt triunghiurile divine din spatele unei calatorii care va anima sufletul?

Ce raspuns v-au adus sferele pentru o situatie considerata de voi ca fiind critica sau dificila?

Cereti calauzire seara prin Triunghiuri si apoi urmati tasnirea diminetii fara sa analizati visul, intuitia, insight-ul.

Triunghiurile ne asteapta din spatele fiecarei provocari sa ne ofere suportul, sa ne limpezeasca chipul interior, sa ne invite in valsul sferelor pentru a da glas in Impreuna-Una, Patriei Ceresti.

Ele nu actioneaza din oficiu chiar daca in potential toti suntem trinitati radiante ci e de dorit sa le chemam si chiar sa le asezam in lucrarea zilei atat prin gand cat si prin spusa si fapta.

Cand nu simtiti puterea sferelor si a triunghiului in interiorul vostru precum si in viata voastra incercati sa va faceti iertarile fata de fiecare sfera in parte ex: iubire-bucurie-blandete sau liniste-compasiune-frumusete sau intelepciune-discernamant-clar astfel: Ma iert si ma dezleg de tot ce am creat Acum si Altadata in linia iubirii, bucuriei, blandetii, linistii, compasiunii, frumusetii, intelepciunii, discernamantului, clarului. Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Activati triunghiul cauta si vei afla-bate si ti se va deschide-cere si ti se va da adancind temele de viata pe care le aveti de facut intr-un anumit ragaz de timp. Ce daruri s-au activat in viata voastra? In ce chip au coborat? Pastrati vie frecventa recunoastiintei dupa fiecare premiu, minune, dezlegare, asezare in viata voastra.

Incercati sa impartasiti din darul/ darurile voastre cu ceilalti. In fiecare zi intrebati darul cum il puteti onora, in ce triunghi de virtuti?

Pasiti in valsul sferelor lasand curgerea divina sa va ghideze.Sunt Una cu Iubirea, Blandetea, Bucuria, Sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt sau Sunt Liniste, Iubire, Drag, Implinire sunt Tot Ceea ce Sunt Eu Sunt

Cand emotii puternice va ating dati grai opusului lor lasand si soarele interior sa radieze.

Nu iubiti un om, lasati iubirea sa curga
Nu aveti blandete fata de bunici, aduceti blandete in relatia cu ele
Sunteti nelinistiti in privinta job-ului, predati-va pacii

Si cand simtiti ca nu functionati extrageti o carte si cereti calauzire de la acele sfere pana cand comportamentul vostru va primi vesminte ceresti de la ele.

In timpul somnului noi toti facem valsul sferelor fara de care Calea noastra in Impreuna-Una nu straluceste. Il uitam la aterizare insa in lumina constientei in toate momentele de rescriere acest vals ne cheama el unind vechiul pamant cu noul pamant, cerul si pamantul, triunghiul cu varful in jos cu triughiul cu varful in sus, omul de demult cu omul indumnezeit.

Seara inainte de culcare vizualizati acest vals cu sferele care va cheama din spatele oricarei provocari. Cum v-ati trezit a doua zi? Cum sunt visele? Ce insight-uri noi au aparut?

Incercati sa scrieti activand cu simpla intentie un triunghi de lumina. Ce mesaje s-au conturat? Cum este scrisul acum?

Deschideti drumurile cu triunghiurile unimii formate din sfere.

Multumiti fiecarei sfere, multumiti valsului, multumiti Universului.