Privind doi oameni casatoriti doar cu ochii sufletului ……descoperi ca ei arata ca doua oua fluidice ce comunica intre ele prin punti luminoase sau intunecate. Si te conectezi la varful triunghiului fiecaruia pentru a vedea daca lumina coboara prin chakra 7 hranind toti centrii, spargand coaja de ou si dezvelind in adevar valsului sferelor in Impreuna-Una sau nu. Asa isi vorbesc cele 2 verighete….

La nivelul chakrei 1 te poti intalni cu stringuri benefice sau malefice generate de discutiile dintre cei doi legate de bani, profesie, bunuri. Unul poate fi zgarcit, celalalt risipitor sau amandoi zgarciti, amandoi risipitori. E important sa gasim dreapta masura de aceea va propun sa aveti un cont al lui Dumnezeu pentru fapte bune, un cont pentru schimbari sau o suma alocata schimbarilor si alta dedicata nevoilor zilnice. Acest triunghi va aduce in centru( miez) echilibru, implinire, putere pentru zbor.

La nivelul chakrei doi din abuz sau refuz in sexualitate pot apare stringuri luminoase sau stringuri intunecate. Taina fuziunii intime extatice uneste centrii 2, 4, 6, 8 aceasta contopire in Dumnezeu chemand la intrupare, copiii de cer mare, deschizand porti de intelegere, aducand pe langa noi ingeri, dand grai…. darurilor frumoase, scrierilor inaltatoare, ideilor marete bucuriilor ceresti. In planul acesta al sexualitatii se pot activa si antichakrele sexul fiind vijelios, aprig, agresiv insa atunci cand se stinge flacara malefica apare sentimentul de murdar, urat, intunecat. Dupa astfel de intalniri, Cerul interior se urateste cu conflicte, disonante, desincronizari. Unind taina iubirii cu fuziunea intima extatica, rodirile apar pe toate planurile vietii. Putem accesa triunghiul cu varful in sus cand facem dragoste sau pe cel cu varful in jos cand facem sex. Primul ne aduce implinire, bucurie, rodire, al doilea ne stinge luminitele interioare, ne umple cu agresivitati, nemultumiri, intunecimi.

La nivelul chakrei 3 se contureaza axa calau-victima sau fifi nemultumita-sotul pampalau sau distantul impietrit-pisicuta. Pot aparea razboaie ce tin de dreptatea mea, eu merit, eu demonstrez, eu castig, competitii, judecati, barfe, vampirism energetic in cuplu. Cand cuplul invata din micile conflicte, extrangand aur celest din fiecare provocare, putem simti puterea personala a fiecaruia dar si a cuplului. Firele cosmice in acest caz sunt frumoase si radioase cand ei se sustin in crestere, sunt dedicati unul altuia, se admira, au curajul de a-si dezvalui Calea, Povestea, Radianta. Aici la nivelul chakrei 3 poti vedea si istoria emotionala a cuplului, pentru ca astralul inferior ti se dezvaluie conectatandu-te la plexul solar. De obicei primul care vine la cabinet este calaul si apoi victima. Cand cei doi inteleg ca nu sunt in competitie si desigur nu s-au stafidit fiecare in cate un rol pitic( sa spunem printesa demanding si fifi ratacitorul) puterea cuplului radiaza prin toate probele destinului hidratand totul in jurul lor.

Identificati ce roluri limitative jucati. Ce sabotori plang in gradina voastra? Ce triunghi va sustine sa va activati puterea in cuplu?

La nivelul chakrei 4 unul poate fi impietrit, rece, ca un frigider altul poate calduros, fierbinte, plin de te iubesc, imbratisari, ploi fuzionale. E important sa aflam in ce triunghi al iubirii vrea sa fie onorat celalalat. Poate ii place sa fie atins, ii misca filmele pe care le putem vedea impreuna seara si gatitul savuros. Triunghiul iubirii rupe vechii ochelari invitandu-ne sa intri in papucii celuilalt, sa te decongelezi si sa te pui la lucru, invatand sa-l iubesti pe partenerul tau asa cum isi doreste si el. Aici pot aparea stringuri frumoase cand iubirea impartasita uneste centrii 2 cu 4, 6, 8 sau punti de comunicare tipa cand unul daruieste si celalalt primeste sau cand unul e frigider si respinge si celalalat ii la cu asalt …sufocandu-l. Intrebati-l pe celalalt in ce triunghi al iubirii simte el ca in aceasta etapa vrea sa fie iubit?!!!Repetati intrebarea la fiecare 3 luni.

La nivelul chakrei 5 poti intalni un partener care ataca cu furie, suparare, nemultumire celalalt bagand sub pres ….valul de frustrari. Unul doar ofera reprosuri, critici, argumentand in fel si chip sau tipand iar celalalt doar se ascunde, plange, ofteaza sau strange in gusa ceea ce ar vrea sa spuna insa nu are curajul. Pot fi amandoi atacanti furiosi sau amandoi plini resentimente, lucruri nemarturisite, tinute, nespuse. Comunicarea in Unime sau comuniunea ne invata sa verticalizam felul in care transmitem un anumit lucru. Inmuiem cuvantul in Dumnezeu si apoi povestim cu celalalt si orice tema de viata poate fi facuta frumos, inaltator, minunat in felul acesta. Ne dam la o parte plumbul, frustrarile, supararile si lasam aurul ceresc sa graiasca. Cand se isca un conflict in patratul materiei intrati in triunghiul spiritului( cu post, spovedanie, impartasanie sau mediatie, contemplatie, tehnici reiki sau va plimbati si vorbiti cu Soarele, multumiti si imbratisati copacii) Comunicarea in Unime presupune sa mergeti la varful triunghiului sa luati lumina christica si apoi sa vorbiti cu celalalt. Partenerul vostru nu trebuie sa va suporte voma emotionala ci el este in chip christic, Alesul, Omul, Sfera cu care faceti valsul celest si lumesc. Onorati comunicarea cu el. Ce triunghi de virtuti va ajuta sa comunicati altfel decat ati facut-o?

Chakra 6 si 7 sunt raspunzatoare in cuplu de viata in Dumnezeu. De aici coboara lumina din varful conului si cand ea atinge toti centrii, coaja de ou se sparge si cei doi devin sfere in vals cu Totul-Una. Abia acum onoram verigheta, sfera care suntem.

Ca sa treceti pragurile destinului, probele lui….. Impreuna doar lumina christica va ajuta si ea nu poate fi luata prin argumentatie sau prin roluri limitative sau prin atitudine punitiva. Chiar daca nu meditati impreuna e important sa va conecatati fiecare si apoi unul cu celalalt desfacand sacul celest zi de zi in casuta voastra.

Si cand coaja de ou se sparge se dezvaluie si alte adevaruri: fuziunea intima extatica, intelepciunea radianta, comuniunea, dansul sacru, bucuria cereasca, conectarea in Unime, iubirea inaltatoare etc.

Orice cuplu poate sa se intelepteasca, traind valsul unimii daca viteza de indumnezeire este mare. Puntile de comunicare se refac cand lumina divina inunda centrii, dispar durerile din corpul-umbra, certurile pleaca arse de razele soarelui christic si in locul lor apar varfurile de munti pline de intelegeri, bucuriile ceresti, radianta. Pe scurt casatoria unionala. Salturile de constiinta presupun lumina, jertfa, intelegere in Unime. 

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina