Triunghiul echilateral este un amplificator, o calauza deghizata, un sustinator pe cararile delicate ale vietii, un activator al vocatiei, radientei noastre unice, povestii proprii. Ca fiinte triunice si intregimi, viata insasi este plina de Implinire, valsul cu fiecare clipa fiind plin de Sens. A fi mama, tata, copil inseamna a dezveli adultul treimic, fiinta de lumina care radiaza in Tot si Toate!

Ca triunghiuri dreptunghice, nimic nu se aseaza, ascutimile firii generand bucle emotiobale, repetitii in destin, alunecari, caderi. Recuperati-va bucatile de suflet pierdute facandu-va iertarile fata de Tot si Toate pentru a simti vocea Unimii! Apoi deschideti usa catre …..Schimbare!!!Aceasta zi, 21 decembrie 2020, ne invita la regasire, dezvelire, putere de Sine, incredere in Sine, radianta, unicitate!!!!Un val de lumina va atinge chipul nostru treimic declansand transformarea, transmutarea, tranfigurarea!!! Vom simti imensitatea sufletului si libertatea spiritului!!! Lasati gandurile negative, emotiile disonante, vechile razboaie sa plece!!! Deschideti Graalul interior!!! Imbratisati oceanul de lumina cu iubire, caldura, blandete!!!!

Ca scantei divine, noi oamenii suntem insotiti in valsul cu viata de forte treimice ce ne ajuta sa extragem din  provocarile vietii, aur celest ce se transforma in dansul cu Acum in raze divine: ale iubirii, blandetii, frumusetii, rabdarii, intelepciunii. Acest chip luminic ce comunica cu sfera-mama, sfera-tata, sfera-copil creste dand grai Soarelui Interior ce lumineaza Povestea proprie, Unicitatea, Radianta. La final de an, de pe 1 pana pe 24 decembrie Inteleptii sau Domnii Destinelor ne cheama in timpul noptii pentru a ne rasfoi alegerile. Pe masura ce ne-am incheiat temele anului, globuri pline de bucurie, intelepciune, pace se aseaza in copacul interior …..steaua care suntem stralucind din varful acestui pom plin de intelegeri vii, patrunzatoare, radiante!!!! Ziua de 21 decembrie ne aseaza si ea pe bratele-ramuri…globuri-puteri, globuri-initieri, globuri-adanciri care acum capata Talc in viata noastra sau pe care acum le Descoperim. Ne vom muta pe un alt raft cu totii, condusi de cunoasterea divina, bucuria divina, intelepciunea divina!!!! Pentru a simti puterea acestei zile….lasati-va scrisi de ea, vizitati de razele divine, imbratisati de frumusetea ei!!!!

Mai jos sunt cateva rauriri ceresti care va pot acorda la Cerurile interioare!!!

Soare christic 

Primeste-ma 

Imbratiseaza-ma 

Iubeste-ma.

Eu la Triunghiul celest vin

Cu toate fortele treimice ma inchin

Coboara in mine

Sunt Una cu Tine.

sau

Invoc Lumina Ta, Doamne

Iubirea ta,

Intelepciunea ta,

Blandetea ta.

Coloana sa fie.

Cu ochi ceresti,

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, intarindu-ne, dezlegandu-ne, inaltandu-ne!!!!

In gand te chemam cu iubire imbracam

Mantia Ta!!!!

….

Daca aveti timp pentru voi asezati-va pe canapea incepand cu ora 12 00 ziua si scrieti intr-un jurnal pentru ce sunteti recunoscatori acestei vieti. Acolo unde simtiti transformati darurile de recunoastiinta in desene sau globuri sau geometrii pe care le puteti aseza in pomul de Craciun. Limpeziti gandurile cu ajutorul rauririlor divine sau a rugaciunilor, inaltati sentimentele pana la Ceruri, dati grai faptelor inaltatoare!!!! In asftfel de Treceri …mari daruri se aseaza in pomul interior bucurii care pot incepe cu revelatii si pot continua cu tehnologii noi, proiecte inaltatoare, radiante unice!!!!

Asezati intr-un triunghi al maestrilor sau sfintilor in care credeti, un dor sau o chemare sau o rugaminte!!! Poate fi un dar pe care il cereti sau trei. Aprindeti cele 4 lumanari de azi in fiecare zi pana pe 7 ianuarie. Multumiti!!!