Rutina, vechile pantere sau obiceiuri, ancorarile, asteptarile, conditionarile, supararile vechi sau noi usuca chiar impietresc sufletele ce nu stiu sa faca tranzitia de la stare de constiinta la alta, zemuind drumul, improspatand privirea, limpezind chipul petalat al relatiei. 

Si apasati de ganduri cei doi esueaza in fata unui ecran sau a unei mese cu privirea pierduta si inima uscata. 

Ce pasi ii ajuta in valsul zilnic sa se dezghete?

Invatati sa vorbiti cu Soarele interior, primind raza christica constient in interiorul vostru( de sus din chakra a 8 a pana la chakra a 1 a) oprindu-va la niv chakrei a patra( capitala sufletului). Aici activati floarea interioara sau Graalul/ Cupa Unimii.

Sunt Graalul tau Doamne, 

Cupa ta de lumina 

Izvor si floare

In Sfant Numele Tau!!!!

,,,,,

Si vizualizati cum se deschide o cupa sau o floarea sau o cupa-floare si se umple cu iubire, pace, blandete!!! Si ramanteti in aceste fuziuni daltuind Cerul in voi!!!!

Si apoi hidratati/ udati/ zemuiti relatia unind Cerul cu Pamantul in fiecare zi cu unitatile de Sens care vin pe raza divina. Si incepeti cu o bucurie, in alta zi cu o dezvelire, in alta zi cu o dragalasenie, in alta zi cu o surpriza frumoasa, in alta zi cu un sport nou pe care vreti sa-l practicati impreuna, in alta zi meditati impreuna sau va rugati. 

Pentru ca suntem forte triunice in actiune va invit ca zilele acestea sa va vizualizati imbracati/ imbracate intr-un triunghi de aur si sa cereti indrumare de la Treimile Ceresti pentru voi dar si pentru cuplul vostru. Si activati Triunghiul de lumina si raza divina. 

Marturisesc Treimea care Sunt

Raza de lumina, 

Si bucuria vie. 

Sunt Tot Ceea ce Sunt, 

In Sfant Numele Tau. 

….

Incalziti vatra inimii pentru a cobora ingerii iubirii, pacii, bucuriei. 

Asa cum sigur va amintiti de cutiile muzicale din copilaria voastra….la fel si o relatie are o cheie a iei, pentru fiecare etapa si anotimp o alta cheie prin care putem da grai Cerului in interiorul dar si in povestea nostra. 

Sfera cu Sfera

Cer cu Cer

In ochiul trezit

Dumnezeu a venit

Salutand Omul. 

Atunci cand relatia rasufla din ce in ce mai greu si trage sa moara, invierea ei depinde de inflorirea ta. Si nu va asteptati ca celalalt sa faca pasii, primiti ce este asa cum este si asezati in vaza de lumina a cuplului, florile de lumina ale iubirii, bucuriei, intelepciiunii. 

Si pasiti pe scena dansand cu Cerul lasand valsul sa se faca de la Sine. Adica de la Sinele Superior, Sinele Divin. 

Nu exista hidratare a relatiei mergand la vecina sau la pacanele ci doar intrupand Cerul cu toate bucuriile lui. 

Asa cum exista rugaciunea la nivelul mintii apoi ea coboara in suflet apoi ea vine de la Sine, adica de la Eul Divin la fel si la nivelul relatiei, lucrand in Noi si cu NOI, noi frumuseti ceresti vor veni sa indumnezeiasca cuplul.