Scrisul are multe file pe care le exploram viata dupa viata caci nu poate deveni si dar si varf de munte si unime dupa o singura intrupare. Insa cele mai radiante voci ale lui vin atunci cand el se impleteste cu calatoria interioara si bucuria dezvelirii sau cu initierea si trialogul sau cu flow-ul si unimea sau cu rabdarea si iubirea dezvelind n triunghiuri ale scrisului pe care le-ai parcurs in alte vieti dar si in viata dintre vieti si uita ca in acest timp aparte aceste calauziri treimice se dezvaluie din ce in ce mai des prin articole, carti cat si prin metaconsilieri, ateliere, calatorii cu chip divin, initieri, regresii, un centru calduros numit Frecventa Om.

Scrisul conectiv sau scrisul treimic este legat de clar-discernamant si intelepciune el revelandu-se ca o radianta dar si ca o forta treimica in actiune. De multe ori se scrie prin mine sau particip la marile melodii cosmice, dezvaluind sau calatoresc si scriu cu penelul sufletului sau desarhivez si scriu sau ma rescriu si asa iau nastere anumite intelegeri.

Sunt pasta, foaia si penelul prin care multe triunghiurile ale Unimii se exprima. Si da….ma bucur dar ma si nevoiesc pentru ca pe aceasta coala, Divinul Trinitar sa coboare.

Exista maestrii ai unimii care vorbesc prin scrisul treimic, preoti ceresti, stalpi de lumina, graitori, deschizatori de porti, ghizi, modelatori in retea, stabilizatori, potentatori, luminatori. Si toti cauta o gura de cer si un penel aurit care sa cuvante pentru ei.

Scrisul e un har, vesmant ceresc coborat peste lume nu doar pentru asezare cat si pentru deschidere de noi porti, destin unimic, inaltare.

Si toate fortele treimice care ne insotesc participa la scriere si rescriere in viul Predarii in radianta lui Faca-Se Voia Ta.

Seara dupa ce v-ati spalat in Triunghiul iertarii luati penelul divin si cereti ghizilor vostri sa va duca in Templul Schimbarii. Ce se rescrie in viul sufletului?

Calatorind in timpul noptii veti simti adeseori la intoarcere ca ceva nou s-a asezat in voi, pe coala vietii luminand pasirea.

Limpeziti-va in Triunghiul iertarii, intrati in valsul sferelor, multumiti. Fortele treimice insotitoare deschid adeseori drumuri ale iubirii, intelepciunii, discernamantului ce va chisticizeaza chipul impletind Pamantul experientelor cu Cerurile Unimii.