Atunci cand aveti indoieli legate de proiectul pe care vreti sa-l nasteti, ceainaria, centrul holist, studioul de yoga, cartea intitulata Al treilea lob, vizualizati ca asezati in centrul a trei triunghiuri, intrebarea care tasneste din miezul vostru, proiectul, cartea, ideea inaltatoare: Este pentru binele cel mai inalt al tuturor acest centru holist? E timpul potrivit? Cum ajuta acest proiect umanitatea? Ce ne aduce aceasta idee? Primul triunghi este format din trei virtuti urmatorul este alcatuit din trei pastori, maestrii, inaltatori pe care ii puteti descoperi si in calendarul ortodox in chiar luna in care ideea a aparut iar ultimul este format din sfera mama, sfera tata si sfera copil.
Aprindeti lumanarele in cele 3 triunghiuri si la mijloc asezati proiectul timp de 3 sau 7 sau 9 sau 21 de zile. Ideile isi cauta culoarul ca si copiii. Daca le scoatem prea devreme din burta mamei divine, vor fi extrem de fragile ca si micutii nascuti prematur si vor avea nevoie de o investie mare de timp, bani, compententa din partea noastra.
E minunat sa cereti de la Familia Divina, indrumare precum si de la sustinatorii ceresti ai ideii.
Intreband aceste treimi, cautand culoarul cu ele vom reusi sa trecem de constiinta formelor( transformare) la constiinta continuturilor( transmutare) si apoi a esentei( transfigurare) activandu-ne darul, unicitatea, maretia fie ca este vorba de un proiect comun al cuplului nostru fie de o idee frumoasa care ne-a vizitat, anotimpul in care ne aflam.
Daca pregatiti o tehnologie care sa pacaleasca clientii sa cumpere mai mult sau un restaurant cu mancare proasta care sa va ajute doar sa va imbogatiti, atunci veti explora doar formele vietii, campiile ei, baltile ei fara a trai transforarea, transmutarea, transfiguraea.
De altfel veti simti in chiar versul pasirii ca ideile mici nu va duc pe varfuri de munti ci doar va construiesc o colivie frumoasa alaturi de multe Forme diferit Colorate, framantand lutul vietii fara zbor, cautand in mlastina, Maretia, multumindu-va cu cantitati care nu au Inaltimi.
Ideile inaltatoare cu acceptul Sfintei Treimi urmeaza acest drum: Sfera Tata invoca o trinitate care initiaza, o trinitate care accepta sau refuza si o trinitate care hotareste. Si cand decizia a fost luata ideea merge la Sfera Mama primind de la sferele iubirii, bucuriei, frumusetii, linistii, caldurii, intelepciunii, rabdarii, blandetii, unitati de iubire, bucurie, caldura, un fel de zestre cu care coboara in plan. Apoi ideea ajunge la sfera copil si in acest moment cand triunghiul s-a inchis, apare valsul sferelor si toate trinitatile graitoare ii daruiesc ideii, proiectului, invelisuri ceresti trinitare cu care ideea coboara in curtea a doi sau trei sau cinci oameni conectati, pregatiti cereste care o primesc si o onoreaza pana cand intrand in materie va creste din aceasta idee frumoasa un copac care va da nastere la frunze, flori, fructe. Fructele sunt simbolul corpului atmic. O idee inaltatoare va conduce la fapte inaltatoare daca cei alesi vor onora idea in toate etapele ei fara a fi mancati de lacomie-nemultumire-meschinarie. Cand ideea devine fapta inaltatoare unindu-se cu Cerul, se cheama ca o misiune a fost indeplinita. Cei care se abat de la idee sau de la fapta, se retrag raman in roluri secundare urmand ca alticineva din cei trei care au primit ideea sa o duca pana la capat. In orice moment de indoiala sau de obstacol cele trei triunghiuri chemate la mositul ei, e de dorit sa fie chemate, numite, activate.
Invoc iubirea, armonia, pace sa ma sustina in acest proiect sau invoc intelepciunea, discernamnatul, clarul, pe sfintii X, Y, Z precum si Sfanta Treime sa ma sustina in cresterea acestui proiect.
In versul marii treceri care se face chiar acum, pe Geea sunt din ce in ce mai multe proiecte frumoase sustinute de multe triunghiuri divine care ajuta umanitatea in procesul indumnezeirii.
Nu va fracturati verticala cereasca pentru o idee micuta pentru care ati primit o investitie financiara enorma. Exista si o investitie cereasca mare? Cat ajuta ideea voastra, umanitatea sa evolueze? Este spre binele cel mai inalt al tuturor? Ce daruri aduce ea? Este concordanta cu Arhistrategia de Lumina? Creste ea viteza de indumnezeire?
Ideile mici cu investitii financiare mari sunt de multe ori pacaleli ale arhistrategiei de intuneric, capcane in care in care poti pierde sufletul, povestea, valsul pentru ca ele absorb foarte mult timp si nu ofera la schimb decat materie. Avand un accept mic, valsul sferelor nu se face sus astfel ca nici jos pe pamant nu simtiti bucuria de a fi, iubirea de tot si toate, caldura, minunile vietii, flow-ul divin, contopirea.
Tot ceea ce ati putea primi nu ar fi decat un joc mititel al aparentelor in care banii va hranesc imaginea si imaginea va aduce o prajitura numita satifactie, un triunghi limitativ ( banii-imagine-satisfactie scurta) in care doar ego-ul jubileaza.
In aceasta etapa de trecere pentru umanitate, incercati sa va eliberati de cat mai mult piticisme, forme fara fond, atasamente, conditionari, proiectii, asteptari, nesinceritati de toata ceata inimii, trupului, mintii pentru a vedea in adevar, propriul munte. Il puteti urca cu proiectul, idea, inventia voastra?
Ce sabotori nu ma ajuta sa materializez? Puteti desena un triunghi la baza cei doi sabotori, in centru idea si varful, Sfanta Treime. Faceti-va iertarile fata de toate atributele ceresti dar si fata de instantele lumesti care va pot sustine idea. Ex: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de iubire, armonie, pace, caldura, recunostiinta, compasiune, blandete, iubire, spor,manageri, bunuri, case, sotie. Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.
Activati de jur imprejurul sabotorilor mentali sau a rolurilor limitative cate un triunghi format din competente emotionale sau virtuti. Alcatuiti o mantra din aceste triunghiuri potentatoare-trezitoare. Repetati-o pe parcursul zilei. Ex: Sunt liniste, iubire, bucurie si daruire, curaj si contopire, Sunt Tot Ceea ce Sunt, Eu Sunt. Ori de cate ori se activeaza sabotorii repetati in voi mantra, afirmatia potentatoare, raurirea divina. Acest exercitiu va ajuta sa transformati o limita in putere de Sine si dar. El da glas transformarii, transmutarii, transfigurarii, activand Treimea care sunteti.

Exemplu: baza triunghiului e formata din analiza in exces si nemultumire. In centrul triunghiului este idea noua: centru holist. Varful e radiant si e compus din 3 sfere. Imbrac cei doi sabotori cu cate un triunghi de lumina( detasare, intuitie, incredere) si (acceptare, primire, bucurie). Repetati in voi acea raurire formata din aceste triunghiuri Ex: Sunt detasare, intuitie incredere, acceptare, primire, bucurie, sunt Tot ceea ce Sunt, Eu Sunt)
Nu va pacaliti sa fugiti dintr-o casatorie pentru a construi intr-un amantlac, o afacere. Astfel de idei chiar daca aduc bani nu creeaza implinire, rodire, nu umplu cupa interioara. In astfel de triunghiuri amoroase, apar copiii cu probleme in destin, mari pierderi de bani, dureri, somatizari, boli grave, neimpliniri. De ce? Pentru ca chipul treimii din noi este calcat in picioare, principiul masculin si cel feminin nu sunt cinstite, onorate, imbratisate. Amanta greseste fata de mama divina, amantul greseste fata de tatal cosmic. Cu aceasta schimbare nu apare transformarea, transmutarea si transfigurarea ci alunecarea pe spirala descendenta uneori caderi ce sunt insotite de nori emotionali, suferinte, boli.
Asezati o idee in centrul a trei triunghiuri de lumina sau doar in miezul unei forte treimice. Ex: Sa public cartea Ochiul divin. Primul Triunghi este: Iubire, Bucurie, Intelepciune, Al doilea este format din Sf Mihail, Gavriil, Maica( baza triunghiului) varful fiind Isus, Al treilea triunghi: Sfera Tata-Sfera Mama-Sfera Copil. Faceti-va iertarile fata de aceste instante ceresti, aprindeti lumanari, cititi acatiste sau vorbiti cu ei.
A devenit idea sau proiectul vostru un copac de lumina? Ce roade v-a adus in viata?