In ultimele saptamani am auzit si am intalnit multe cupluri care mi-au marturisit ca au trait violenta domestica in cuplu fie ca ea a dat in el fie el in ea, furtunile de idei continuand si dupa acel moment, ei doi fiind mai impietriti sau mai sfasiati sau doritori sa lupte….chiar si dupa aceea descarcare de nori. Nu iesisera din rezonanta malefica, disputele continunand in mintea lor ….fara ca nici unul sa nu poate spune iarta-ma, te iubesc, imi pare rau. O lupta activata in care se tot arunca argumente reci poate fi un razboi fara sfarsit sau un divort cu trambite, sabii, bombe.

Va spuneam ca la nivelul fiecarui centru in cuplu se configureaza fire de energie benefica si nebenefica, noduri, cete, nori si ca atunci cand se activeaza sa spunem pe chakra 1 o furtuna, a merge in jos generand un triunghi limitativ ex zgarcenie-risipa-furie sau zgarcenie-risipa-neacceptare …..nu rezolva problema insa a transforma norii in trialog, flow cautand un optim financiar care sa fie win-win pentru amandoi, un cont comun in care sa fiecare sa puna bani atat cat simte sau o impartire a responsabilitatilor pentru ca fiecare sa participe la acest Impreuna, aceasta deschidere care rezolvare, permite soarele interior sa graiasca, risipind norii karmici sau ai situatiei. La nivelul fiecarui centru orice triunghi de virtuti poate transforma furtuna cea mai grea in iubire-armonie-pace. Insa in triunghiurile cu varful in sus nu putem intra decat cu Iarta-ma, Imi pare rau, Te iubesc, Iti multumesc. O inima inchisa si un suflet impietrit nu poate chema aceste vesminte ceresti. Doar renuntand la voia proprie, uniti cu Cerul, putem aduce Soarele relatiei intre noi si soti.

Pe chakra 2 pe axa abuz-refuz daca mergem catre furie sau ura sau neaceeptare generand o furtuna imensa pentru ca unul din parteneri vrea sa faca de multe ori pe saptamana…. dragoste iar altul doar o data pe luna, argumentatia sterila nu poate rezolva problema. Doar activand Cerul in cuplu, triunghiul cu varful in sus, iubirea-armonia-pacea sau abuz-refuz-rabdare sau prezenta constienta-autobservatia-daruirea, veti putea sa dati glas Soarele cuplului pe tema sexualitatii. Nodurile vechi sau noi exprima neintelegeri, suparari sexuale, aresturi, abuzuri emotionale, patimi si ele au nevoie sa fie spovedite, impartasite, dezlegate pentru ca energia apasatoare sa plece din structuri si informatia sa fie rescrisa.

Dupa cum observati la nivelul fiecarei centru exista o axa, doua extreme si tot ce trebuie sa cautam in viata aceasta este Dreapta Masura, acel Optim care il onoreaza si pe Celalalt.

Sa spunem ca suntem pe chakra trei, pe axa subincredere-supraincredere si ca aici ne jefuim energetic constant fiecare cautand sa fure prin nemultumiri, critici, suparari, lumina de la celalalt. Ne intalnnim adeseori cu victima si calaul sau musca si paianjenul sau Fifi Printesa si D-nul Moale dar si cu dominatorul care se dueleaza cu un alt dominator, care pe care disputandu-si tronul, fiecare dorind sa straluceasca pe scena cuplului. Adeseori femeile-barbat, atasate de rolul de manager in companii, impietrite de reusite se intorc acasa ca niste cocosi fiorosi dorindu-si sa-si continue razboiele de pe frontul profesional si in spatiul personal. Insa doi dominatori sau doi cocosi focosi nu pot ajunge decat la….lupta. Intrebati-va atunci cand pasiti in arena: Cine sunt? Ce subpersonalitati sunt la carma furiei? Ce vreau in aceasta disputa? Ce rol a preluat controlul?

Pe chakra 4 ne intalnim cu axa fierbinteala-impietrire. Aici ca varf de triunghi poate fi Cunoasterea de Sine sau Iarta-ma sau Te iubesc sau Iti Multumesc sau Acceptarea. Daca activam furia sau supararea sau neacceptarea in batalia de reprosuri se pierd bucatele de suflete si inimile se impietresc. Pe masura ce ne punem intrebari: Ce parti din mine au atras aceasta disputa? Ce am de invatat? Ce subpersonaliatati imi afecteaza relatia? Ce emotie s-a activat? Ce-mi dezvaluie ea? norii furiei pleaca si un varf minunat se dezvaluie. El poate fi Primirea a ceea ce este asa cum este sau Iubirea Neconditionata sau Bunatatea sau Ascultarea Conectiva. Atunci cand avem curajul sa privim in noi gradina de flori a Maicii se dezvaluie cu toate splendorile ei. O inima echilibrata primeste si daruiete neconditionat.

Pe chara cinci se configureaza tacearea sfichiuitoare si cotcodaceala dureroasa. Prin cele doua abordari nu facem decat sa ne razbunam pe celalalt, furandu-i din lumina. Doar cuvantul indumnezeit spus la timpul potrivit si insotit de iubire, armonie, pace poate rupe vocea dualitatii. Pe nivelul acesta invatati tacerea, pacea, bucuria nevorbelor, spuneti cuvinte frumoase, apreciati-l pe celalalt, contemplati divinul din celalalt, activati skystorming ul sau flow-ul.

Pana la chakra 5 vorbim de dispute care apar in patratul materiei cuplului si care nu pot fi rezolvate decat mergand in triunghiul spiritului ( 6-7-8) aducand Cerul si Soarele in relatie. Si putem gradinari acel Impreuna Inalt ……meditand, contempland, rugandu-ne, spovedindu-ne, impartasindu-ne, facand calatorii spiriituale sau doar unul poate pasi in triunghiul de lumina……umplund cu bucuriii ceresti relatia pana cand si Celalalt va veni catre el.

Nu cautati solutii la nivelul la care s-a activat problema. Verticalizati-va ca sa puteti aduce un varf de munte la nivelul fiecarui centru.

Va recomand cativa pasi:

  1. Triunghiul iertarii: faceti-va iertarile fata de Tot si Toate dar si fata de aspectele care tipa in cuplul vostru: Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am de Acum si de altadata fata de Barbati, Iubire, Casatorie, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege
  2. Cunoastere de Sine. Practicati Spirala Intrebarilor, mergeti la Constelatii sistemice, imbratisati o terapie holista sau mai multe, scrieti conectiv etc
  3. Cultivati Triunghiurile de lumina( aveti pe www.frecventaom.ro peste 2000 de articole despre Triunghi)
  4. Invatati sa spuneti Iarta-ma!!! daca vreti sa sa cresteti Iubirea. Daca va doriti dreptatea e posibil sa ramaneti singuri si cu multa dreptate. Insa Dreptatea trebuie sa stiti ca este doar la Dumnezeu. Restul sunt argumentatii sterile
  5. Post-spovedanie-impartasanie
  6. Contemplatie-meditatie-rugaciune
  7. Acceptare-iubire-rabdare

Crescand lumina interioara, multe solutii vor aparea in cuplu vostru. Strangandu-ne in …el nu este bun, nu face, nu merita, campul constientei se inchide si unica solutie…divortul sau separarea se vor activa.

Intorceti-va in voi pentru a afla ce sabotori, ce nori, ce subpersonalitati s-au activat ca nori pe Cerul Relatiei.

Va invit pe 18 oct ora 18 30 sa dezvelim Soarele in cuplu.

Unde? pe Vasile Stroescu nr 14

La ce ora?18 30

Fie ca Iubirea, Armonia, Pace sa ne deschida portile in Tot si Toate!!!!