Prin BineCuvantari prin ConSacrari, prin Emotii RaDiante.

Adeseori ne intrebam de ce nu reusim sa materializam cand vrem si cat vrem fara sa ne uitam in spate la istoria noastra plina de injuraturi, blesteme, legaturi, pacte intunecate, atasamente, manipulari, agresivitati, suparari fata de ceilalti, atitudini dispretuitoare, juraminte de saracie, greseli facute fata de materie din zgarcenie sau din risipa sau din egoism, printesisme, minciuni. Si toate au condus la un arest financiar in care poate suntem tintuiti de 3 luni, de 7 ani, de 9 ani ca sa verticalizam relatia cu materia, sa invatam sa aducem Cerul pe Pamant, sa inflorim mai intai Sus ca sa ne bucuram de roade, Jos. 

Daca privim un om cu bratele desfacute vom vedea o Cruce care uneste Cerul de Pamant, un Canal, o Cupa in care coboara, Cuvantul Domnului pentru a fructifica Materia. Si unde se intalnesc cele doua si se imbratiseaza? La nivelul chakrei 4, capitala sufletului, unde se deschid portile Iubirii, Bucuriei, Pacii. Aici daca suntem impietriti, reci, neprezenti materia nu ne va raspunde…daca stim sa ne incalzim si sa transformam aurul din noi in bijuterii ceresti-lumesti vom observa ca fiecare Pas de Sus are Rodire…. Jos. Si asa unim Cerul cu Pamantul, fiind conectati, consacrand si vibrand cu Toate-Una ne vom bucura si de gradinile Domnului dar si de case lumesti. Insa doar abundenta interioara poate genera abundenta exterioara.

Adeseori oamenii se rup, se impietresc, se usuca cand vin multi bani…neintelegand sa ude ogorul vietii cu aceleasi lacrimi de recunostiinta, cu aceeasi generozitate, cu aceeasi bucurie. Si drepturile divine se piticesc chiar daca banii cresc. Caci stofa iubirii tace….. Si cand corpurile superioare nu mai vibreaza nici ingerii sporului nu mai coboara nici abundentele nu mai cresc, Si asa impietriti de pacte intunecate, de judecati, de comparatii si de orgoliu…..traim ca niste carcase goale, insingurate si reci …….in jurul banilor.

Doar in casatoria dintre eul superior si eul inferior, Implinirea radiaza, Sporul creste, Abundetele ne raspund. Caci triadele inferioare devin cupe pentru BineCuvantarile Ceresti….si cedandu-si nevoia de control, atasamentele, voia proprie, prin fuziuni repetate, in Unime…apar Bucuriile Implinitoare. 

Putem spori in toate Triadele luminatoare, aducand Cerul pe Pamant si culegand abundenta, bucurie, pace putem materializa in dualitate cu energia eu merit sau din sindromul mai mult culegand si fericire si nefericire sau tristele si bucurie sau pace si razboi si putem sa obtinem control financiar, economic, politic…cedand din suflet pana cand vom avea 5 castele chiar si o tara…. insa vom trai in iadul minciunilor, al impietririi si al nefericirii. Cele trei abordari sunt foarte diferite una la nivelul Eul Superior, studiindu-ne Contractul Spiritual si stiind ce sa cerem, alta la nivelui Eul Inferior, cautand sa inmultim doar pe orizontala, materia….. cea din urma fiind bazata pe alunecari si caderi, cu Arhistrategia de Intuneric alaturi, in iadurile patimilor sau in mlastina dorintelor sau in vagauna promisiunilor desarte.

Daca va indreptati spre materializarile in Unime intrebati-va constant ce fapte bune ati pus in Balanta Cosmica zi de zi?!…. Nu doar o data pe an ….si atunci in decembrie, ca sa ingrasam porcul ci in fiecare zi….. crescand ingerii sporului cu fapte inaltatoare.

Daruind vei primi, Cinstind vei dobandi, Consacrand, vei inmulti.

Si nu ne ajuta sa intram in triunghiul cu varful in jos si sa crestem egoismul-impietrirea-orgoliul sau suparararea-furia-ura sau neacceptarea-neiubirea-increderea activand Victima sau Calaul sau Distantul Impietrit ci sa pasim pe Marea Carare ca Oameni Triunici, cu Blandete-Fermitate-Creativitate, Inflorind intru Histos si Rodind pe Pamant cu Fata Radianta si Mainile Pline de Sens, de Bucurie de Daruri. 

Un suflet mare, un caracter mare poate fi Frumos si Mare in Toate!!!!

Cum crestem/marim drepturile divine pe partea financiara?!…..

 1. ConSacrand fiecare pas: Sa fie Pace, Iubire, Abundenta!!!
 2. Sa se inmulteasca si la mine si la tine!
 3. Activand Triunghiurile Luminatoare in Tot Si Toate!!!
 4. Dand Slava lui Dumnezeu!!!
 5. Primind ce este asa cum este!!!!
 6. Cultivand o triada luminatoare: Ex Fapte inaltatoare-Rugaciune-Spovedanie!!!!
 7. Limpezindu-ne sufletul in Triunghiul Iertarii!!!!
 8. Practicand Faca-Se Voia Ta!!!!
 9. Iubind, multumind, deschizand portile Imparatiei pe ogorul Nostru!!!!!
 10. Gandindu-ne si actionand in folosul celorlalti 50 la suta din timp!!!!
 11. Facandu-ne temele de viata, zi de zi pentru a primi si daruri financiare si salturi de intelegere!!!!

Va invit pe 18 oct, la ora 18 30 sa inmultim intelegerile de Sus pentru a avea mai multe Roade…Jos!!!!

Unde? Vasile Stroescu nr 14, langa Foisor, pe poarta scrie Frecventa Om

Fie ca Abundenta, Bucuria si Pacea sa va deschida Portile si Intelepciunea sa va fie Calauza!!!!