Cu siguranta ati vazut un nod format din mai multe ate de diferite culori. La fel cum il gasiti in plan fizic la fel este si in plan subtil. Si nodurile acestea iti vorbesc prin disconforturi fizice si psihice, incurcaturi de viata, accidente, nimic nu se leaga, oftaturi, probleme pe mai multe planuri, boli ce nu pot fi diagnosticate sau care au o simptomatica stranie: gheara in suflet, simti o sfasiere cumplita, nu poti respira, ceva te strange, te chinuie etc

Sa spunem ca nodul s-a format in triunghiul descris de neiertarea femeilor-neacceptarea casatoriei-neiubire si ca din el tasnesc doar nefericiri, dureri, neimpliniri.

Incepeti sa va faceti iertarile fata femei, casatorie, iubire in maniera urmatoare:

Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le am fata de femei, casatorie, iubire

Rog Sfanta Trinitate sa ma ierte si sa ma dezlege de toate greselile si pacatele pe care le am fata de de iubire, casatorie, femei

Sunt Una cu Iertarea

De asemenea activati triunghiul descris de Familia Divina si faceti-va iertarile fata de Mama interioara-Fiul-Tatal. Echilibrand relatia cu trinitatea interioara si familia voastra exterioara va fi fericita, implinita, plina de iubire.

Si daca o femeie sau mai multe va apar pe ecranul interior aduse de valul constientizarii incercati sa va faceti iertarile fata de ea sau ele in aceasta maniera:

X iarta-ma

X te iert

Sfanta Trinittate vin cu X ca sa ne ierti

Doamne ajuta-ma sa ma iert

Sunt Una cu Iertarea

Nu uitati sa multumiti tuturor lucrurilor din viata dvs, marturisind in taina unimii, recunostiinta fata de Tot si Toate.

In orice provocare exista un mic diamant care asteapta sa iasa la suprafata in triunghiul iertarii-recunostiintei-unimii.

Puteti lucra cu triunghiurile divine, tainele ortodoxiei, esentele florale Bach sau triunghiurile trezitoare, reiki-ul, mantra proprie sau triunghiurile de lumina, initierile primite direct de la maestrii nonfizici( ex: Sf Graal, Sfera Initiala, Preotia lui Zamolxe etc) si taina recunostiintei sau puteti folosi alte trei spirale de lumina care se impletesc dezvaluind in unime, Sfera care Sunteti.

Nu uitati ca in tesatura energetica a Ramaniei, triunghiul descris de Bucuria de a fi-Recunostiinta-Unime straluceste si in el multe noduri  se transforma in unitati de Sens, Bucurii, Regasiri.

Deasemenea pentru o o astfel de situatie recomand regresia in alte vieti sau astrograma karmica sau rasfoirea contractului spiritual cu un metaconsilier pentru ca sa afland mai multe despre istoria lui si asumandu-va ceea ce ati creeat sa puteti merge mai departe.