Inainte de cadere, OMUL avea in lumina, forma unei sfere. Ispitit insa de cunoasterea orizontalei pamantene, omului i s-a luat constiinta potentialului initial, el ramanand capturat si incatusat de jumatatea lumeasca a sferei.

Eliberandu-se putin cate putin din lantul repetitiilor, unii oamenii au vazut, inteles si atins starea de INTREG dezarhivand in felul acesta puterile celeilelate jumatati, cea care contine toate cheile drumului spre ACASA.

Aceste timpuri „binecuvantate cu multa lumina” permit omului “cautator al propriului rost” sa atinga prin extensia proprii lui constiinte, varstele initiale in care puterile si darurile ne uneau in Tot cu Unul.

Jumatatea noastra intregitoare cea care nu este vizibila ochiului fizic dar care ne
ajuta cel mai mult in evolutie, devine activa cu fiecare rugaciune facuta de noi cu tot sufletul, in momentele de relaxare si de impletire cu soaptele univesului, atunci cand pasionati ne dedicam explorarii unui domeniu, cand iubim si daruim, cand traim conectati si interconectati, cand ascultam divinul din noi. Ea este partea noastra eliberata, ingereasca si inaltatoare

Atunci cand vreti sa simtiti si chiar sa vedeti sfera initiala, spuneti:
“Ma unesc cu jumatatea mea intregitoare si devin UNUL!!!”

Codurile de activare ale jumatatii intregitoare va sunt la indemana. Aveti curajul si fiintati DIVIN!GRATIA va ajuta!
Camelia Radu