Chiar daca mergeti la diagnoze sau dezveliri facute in trialog, flow cu aparatele Metatron, MindMi, pe iris sau prin astrograme, ele toate descriu doar orizontala crucii care sunteti dand glas spiralei interioare abia atunci cand luati propriul insight sau o unitate de cunoastere sau o revelatie si le transformati in practica spirituala autentica prin care va cununati cu Cerurile.

Sunt multi oameni care lasa in raft aceste diagnoze, verticala lor divina fiind inca pitica nestralucind in valori ceresti, credinte potentoare-trezitoare, obiective inaltatoare, chemari intregitoare, o atitudine-Graal, o filosofie de viata indumnezeita, fapte minunate si o practica prin care sa uneasca Noul Pamant de Noul Cer.  Multi dintre ei chiar se lauda spunand ca au fost la X sau la Y au mai aflat ce li se va intampla fara ca chipul lor interior sa radieze si nici viata lor. Raman in acelasi amantlac sau in aceeasi minciuna. Oare spirala se va activa?

Atunci cand propriul vostru insight, saltul vostru de intelegere, intuitia vor determina o innoire abia atunci va aparea spirala inaltarii pe crucea care sunteti ( unind orizontala diagnozelor de verticala dezvoltarii, a cresterii).

Si daca aceasta spirala insaileaza si chemari, meditatii, ateliere conective, initieri, posturi, bucurii intregitoare desenand o practica in care sa credeti si care sa uneasca Noul Pamant de Noul Cer atunci Triunghiul ceresc, Sfanta Trinitate va aduce pe aceasta spirala noi pasiri pe Cale, propria radianta, unicitate, putere, activand soarele christic.

Aceasta spirala nu se activeaza de la Sine presupune multe eforturi de a transforma culorile zilei in daruri ceresti. Si da varful spiralei poate fi aproape cand bucuria Cerurilor este mare si deplina in voi.

Exista o spirala in care intram fiecare, individual unind Noul Pamant de Noul Cer si a spirala a noastra in care darurile, innoirile, salturile dau grai Taramului Pacii, Patriei Sfantului Graal.

Despre aceste spirale vom vorbi si le vom activa si in cadrul atelierului din 7 martie incepand cu ora 18 30. Gasiti mai multe pe acelasi site.