Exista teme individuale si teme comune in cuplu si felul in care le onoram aduce in hainutele subtile ale povestii noastre o anumita luminozitate sau opacitate. Poate fara sa ne dam seama atunci cand ne-am imbracat cu rochite intunecate sufletele ne intalnim cu  cupluri-prietene gandindu-ne ca ne vom spala rufele in public si vom scapa astfel de anumite incarcaturi, zoaie, putreziciuni insa limpezirea, curatarea se face in triunghi, el-ea-ingerii si ghizii nostri…. in natura sau intr-un site sau intr-un loc linistit unde esenta noastra poate glasui fara reprosuri, critici, asteptari, conditionari, tipete urmand contractele noastre de suflet.

Exista o culoare a cuplului nostru care este data de viteza de indumnezeire,de bucurie, de intelepciune, de deschidere, de comunicarea in unime, de rabdare, de blandete in adevar de temele pe care le avem de integrat precum si de darurile si salturile de intelegere pe care le avem de dezvelit, lucrat, atins. Si aceste culori sunt in acord cu anotimpul pe care l-am parcurs in cuplu. Ele pot fi stralucitoare, vii sau terne, urate, stinse.

Dupa cum v-am povestit si prin alte articole, cuplurile arata in plan subtil ca niste oua fluidice avand la nivelul fiecarei chakre, punti de comunicare, puternice, slabe sau rupte. Si da, atunci cand temele de viata se fac in ragazul de timp setat prin contractele de suflet ,ei pot sparge coaja de oua devenind acele sfere in vals care se suprapun partial si total impartasind iubirea lor pe spirala inaltarii. Cuplurile durerii sau cele tip bou si belea sau cele karmice de multe ori raman in neiertare-neacceptare- neincredere sau in neiertare-dispret-impietrire sau in orgoliu-aroganta-judecata chemand fiecare cate un cancer, zabreliti in tipat, atinsi de de neinvatare, cu multe restante, corijente, repetentii mutate pe contractul urmatoarei vieti. Aici culorile se sting la fel si interiorul lor si ceea ce gasim sunt biete carcase goale mancate de frustrare imbracand amandoi rolul de victima sau de calau sau de distant. Exista insa cupluri ale durerii cu potential de trecere, cupluri de trecere, cupluri de trecere cu potential in unime, cupluri ale unimii. Pe masura ce coaja de ou se sparge si puntile de comunicare sunt din ce in ce mai frumoase si mai puternice iar cei doi se harnicesc crescandu-si nivelul de constienta si activand darurile de cuplu, culorile si valsul lor devine din ce in ce mai puternic, mai viguros, mai inaltator, verighetele lor dezvelindu-le bucuria cerurilor prezenta in ei cu fiecare tema facuta, dar onorat, salt de intelegere atins in viul regasirii.

Cuplurile de trecere si cuplurile unimii isi reamintesc prin deja vu, deja conu, flash, insight, vis, contractele de suflet facute de ei in viata dintre vieti precum si anumite aspecte ce tin de alte intrupari in care ei au fost impreuna. Calatoriile initiatice precum si maestriile, preotiile, baile de lumina le sustin cresterea in unime, proces care urmeaza valsul cu aceste sfere…. reamintire, dezvelire, constructie, sincronizare, reconectare, limpezire, intelepciune, o hora-spirala in care entitatea-cuplu, straluceste.

Pasind astfel cuplurile se imbraca cu hainute din ce in ce mai luminoase care ii sustin in probele destinului chiar si atunci cand provocarile sunt mari.

Dupa fiecare viata noi avem un varf de triunghi atins la nivelul chakrei trei daca am fost atenti doar la bani, sex, putere personala sau la niv chakrei cinci sau la nivelul chakrei 4 depinde cati centri au glasuit prin noi, cat de bine am gradinarit verticala cereasca.

In viata aceasta de bacalureat planetar cele mai multe cupluri sunt invitate sa-si dezvolte punti de comunicare solide si la nivelul centrilor 6 si 7 activand intelepciunea divina, dand glas Cerurilor in interiorul lor, urcand muntele schimbarii, cu daruri inaltatoare.

Si e minunat sa ne lasam atinsi de flow aducand in hainutele cuplului, radiante frumoase cu care amprentam memoria umanitatii stralucind in impreuna-una asemenea unui soare christic.

….

Va invit pe 8 august la un vals al sferelor plin de talcuire. Atelierul va include initieri, daruri, bucurii intregitoare.

Unde? Vasile Stroescu nr 14

Cand? 8 august, ora 18 30

Atelierul se adreseaza cuplurilor aflate in procesul dezvelirii sau in desincronizari sau intr-un proces rapid de coacere dar si celor care isi pregatesc in interior valsul sferelor.

Pentru cei care vor sa impleasca mai multe lucrari de lumina in opera de rescriere a cuplului lor va invitam si in tabara dedicata cuplurilor despre care gasiti mai multe pe www.frecventaom.ro, http://pages.frecventaom.ro/tabara-cu-talc