Oamenii se uita pe calendare sarbatorind ceea ce li s-a spus insa uita sau poate nu vor sa-si reaminteasca ca marele Calendar al Acestui Univers poate fi rescris in Impreuna-Una.

 Cum?

Conectati-va la trinitatile zilei adica la luminatorii si veghetorii culoarului si veti simti ca intregul bulevard este strajuit nu doar de o faclie ci poate de 3 sau 6 sau 9 sau 12 si ei ne sunt alaturi in lucruri planetare si universale, conlucrand in Sfant Numele Tau.

 Toti ghizii acestei Planete ( despre care v-am vorbit in alte articole) ne sunt alaturi chiar daca n-au fost recunoscuti ca sfinti.

Calendarul acestui Univers este facut de tesatori, modelatori, maestri ai trecerilor, ghizi, pastratori ai cunoasterii, stalpi de lumina, veghetori, marturisitori in Unime, deschizatori de Porti, toti cu iubire in mare lucrare, in Dumnezeu glasuind. Nu este doar un Calendar al Bisericii ci o Regasire in Unime.

Incercati in rasarit sa chemati luminatorii zilei si veti simti Prezenta lor Radioasa.

Pe unii ii puteti numi pe altii nu….. insa e suficient sa i recunoasteti si sa-i lasati sa va conduca in centrul lucrarii.

Cum credeti ca se simt in Sarbatoare, copiii frumosi invitati de Ceruri, dati la o parte de necunoasterea noastra?

Deschizatorii de porti ai zilei sunt mai multi decat biserica otodoxa incearca sa ne spuna de aceea e minunant sa va acordati la ghizii zilei si sa-i lasati sa va deschida portile intelegerii.

Daca la un singur sfant va conectati si el va poate duce pana la cerul 5 desi culoarul e deschis pana in cerul 10, inseamna ca va limitati zborul.

Iar daca va lasati in bratele veghetorilor culoarului si cinati in Taina Unimii cu ei, veti simti puterea luminatorilor care va insotesc unii de la A la C, altii de la C la M, altii de la N la Z in Sfant Numele Tau.

Calendarul Universal este scris si rescris de toti luminatorii, trezitorii, facliile care strajuiesc, insotesc, partipa la realizarea planului divin.

 De ce spun rescris?

Pentru ca nu exista tablouri batute in cuie. Totul curge, totul se transforma iar daltile noastre ale fiecaruia conlucreaza la acest Calendar.

Azi, 21 iulie, este ziua Veghetorilor acestui Univers le-as spune si Incepatorii.

Ii iubesc nespus si voi ii recunoasteti pentru ca atunci cand ati participat la scrierea Contractului Spiritual legat de aceasta scoala planetara, v-au fost alaturi.

Veghetorii sunt asemeni unor faclii care radiaza de dincolo de Timpuri, lumini care strajuiesc culoarele acestui univers, cei care asista si conlucreaza la nasterile cosmice, la toate evenimentele, randuind deschiderea Bulevardului.

Acesti strajeri deschid drumul urmand ca alti luminatori sa teasa povestea unei zile.

Atunci cand pe aceasta planeta au intrat in plan, Graalienii, Ramanezii, Cavalerii Luminii, Maestrii Trecerilor ei au stiut si au descuiat usile.

Imaginati-va drumuri de lumina si pe fiecare borna de sens cate un strajer. Ei sunt cei care deschid culoarele si cu ajutorul lor va scriu adeseori.

Ori de cate ori am nevoie sa iau o informatie de la Radacina, Dintru Inceput ma intorc la ei, la cer voie si cum ei au toate inscrisurile primesc acele unitati de Sens care ne boltesc cunoasterea in Taina lui Acum.

Ma simt intotdeuna coplesita de frumusetea, gratia, blandetea lor ferma, aristocratia cu care strajuiesc timpurile, marind culoarele, deschizand Portile.

Azi este ziua lor in Unime si daca va conectati la ei veti simti cum cele mai vechi contracte ale voastre vi se deschid in suflet, luminandu-va departarile. E un culoar minunat acesta pentru ca puteti sa refaceti drumul afland o multime de lucruri despre voi, aspecte care poate inca nu stralucesc insa le puteti pune in vals in Taina lui Acum.

Acesti strajeri apar ori de cate ori initiati o lucrare de suflet din Contractele voastre dintru Inceput, cand deschideti poarta unei Familii de Lumina, cand conlucrati la activarea unor trasee noi pentru viata voastra, cand cereti ajutor Radacinilor voastre.

Ori de cate ori merg catre o gura cosmica si poarta in spatiu initiatic numit Ramania, ma intalnesc cu acesti Strajeri. Ei ma ajuta sa o identific corect si mai ales sa-i gasesc semnificatiile in oceanul recunoasterii de Sine.

Cand deschideti poarta zilei chemati-i in lucrare in asa fel incat culoarul sa fie limpede si chemarile nu doar luminoase ci si transformatoare.