Fiecare spatiu poarta amprenta celor care il locuiesc, a cerurilor sau a anticerurilor. Povesteam intr-un articol anterior despre portile de lumina care au forma a diferite figuri geometrice si care apar in dormitorul sau sufrageria noastra facand parte din campul sinaptic al NOULUI PAMANT. Ele comunica intre ele prin firicele de lumina facilitand legatura noastra cu lumile subtile, activand sincronicitati, determinand intuitii, revelatii, salturi de intelegere.
Nu uitati: aceste porti deschid omul catre o alta dimensiune a fiintarii lui in lumina acestor vremuri. Curaj si accesati-le!!!
Din registrul noii lumi si culorile poarta coduri de translatare. Fiecare camera are o culoare a ei care indeplineste una sau mai multe functii: cathartice, catalizatoare, inaltatoare, intregitoare.

Dupa ce ati masurat sau ati simtit unde este poarta intr-un spatiu este important sa lasati culoarea locului sa lucreze in dvs. Ea contine energia si informatia de care aveti nevoie pentru a urca pe spirala evolutiva.

De multe ori culoarea subtila este aceeasi cu cea in care ni se prezinta o camera. Uneori ea este diferita insa daca sunteti atent la ceea ce faceti si la ceea ce simtiti in fiecare camera a casei dvs veti descoperi minunea locului in care traiti.

Intr-unul din spatiile in care imi place sa daruiesc acordaje, movul este gazda. Aici in centrul camerei, acolo unde se deschide si poarta, cade o raza aurie apartinand unui templu din dimensiunea 5,- care comunica in lumina cu biserica din fata casei mele. Aici prietenele mele prefera sa primeasca initieri, sa acceseze informatii care apartin altor vieti, sa-si relateze visele, sa caute sensul unor experiente. E o simpatie pe care de multe ori nu si-o pot explica insa intuiesc ca energia si informatia locului lucreaza paliere ale unei intelegeri superioare, integratoare.

Intr-o alta camera in care obisnuiesc sa scriu, imi este foarte usor sa comunic cu oamenii. Aici albastrul invaluie totul iar poarta activata prin simpla intentie ne permite sa primim informatii din verticala dar si din orizontala acestei lumi.
Mai departe aceasta culoare am obsercat ca lucreaza asupra corzilor pe care o persoana le are pe gat, asupra blocajelor in comunicare, asupra timidatii sau a excesului de vorbarie.

Este important ca dupa ce am vazut si simtit culoarea locului sa o invitam sa aseze in noi acele paliere care inca tipa sau se tanguiesc. Ea va interveni pentru noi, generand punti de comunicare cu cea mai inalta expresie a noastra. Energia, informatia si culoarea locului e de dorit sa fie modelate de rugaciunea, dragostea, blandetea, armonia, si frumusetea noastra.

Nu va lasati dusi de valul modei sau despre ce si-au mai facut prietenii in casa. Locul isi cere culoarea in care va lucra in si pentru noi. Sa ne oprim un pic si sa-l ascultam. Sa nu umplem toata casa doar cu maro, bej si gri. Prin vis, intuitie, ascultare, introspectie, infoenergetica, reiki, rugaciune, putem afla care este culoarea care va hrani destinul nostru in fiecare camera si asfel vom aduce in aproape maximele noastre.

Nu uitati: Accesul la culoarea subtila care apartine NOII LUMI, ne permite sa trecem prin porti de lumina, sa ne aliniem VOII DIVINE si astfel Sa FIM.

La cat mai multa Gratie in Culoare!!!