Am pornit pe un drum nestiut dupa cateva ore de rugaciune, cu cei 7 arhangheli alaturi pasind intr-o ceata densa, foarte densa …unde ca aproape nu puteam vedea nimic in primele momente. Un buchet de raze au tasnit ca un felinar micut si asa am putut vedea un drum ingust foarte ingust si de o parte si de alta prapastii adanci. Am inaintat simtind intarirea cereasca si ochii lui minunati, asezati in suflet. La capatul drumuletului am zarit o coliba mica si in fata ei o luminita slaba. Am intrat …incet …..descoperind acolo o multime de chei. Am luat cheia pe care scria numele unchiului meu( care s-a sinucis acum 5 ani) si iesind am vazut mai multe celule mici ca de inchisoare in care sinucigasii se chinuiau avand corpurile ca o zeama urat mirositoare iar patimile fiind ca niste aratari care ii chinuiau, bandu-le puterea, vana, forta.

Sunt cei care au baut spuse AraN, si-au dat fortele acestei patimi si acum isi traiesc alegerile. Si pot sta aici si 30 si 40 si 100 de ani chinuiti de licorile pe care le-au sorbit cu nesat, nesocotind dreapta masura si legile divine.

Si cum pot iesi…am intrebat? Cu multa milostenie facuta de cei ramasi, rugaciune, ridicarea celorlalti din patimi, posturi, Sfinte Liturghii, lumanari aprinse pentru cei din iad. Si unchiul meu?

M-a condus la o celula mica, sordida, fara ferestre unde as zice un varcolac…..il incercuia cu totul avand trei limbi…una cu care ii bea toata vana, alta cu care il strangula si alta cu care il lovea. Si peste toate un miros groaznic ii invaluia chipul ras, trist, vlaguit.

AraN va putea iesi de aici? Candva peste 22 de ani. Nu s-au platit faptele si patimile lui au fost multe. Insa as vrea sa vezi mai multe straturi de purificare/ umbraluri pentru cei ce vin aici rapusi de patimi de orgoliu de neiubire sau de suparari. Sa afle prin tine unde ar putea ajunge de vor sa-si termine rapid Contractul.

Am mers mai departe si am ajuns la un camp imens….cu maci rosii. Pareau atat de frumosi incat imi doream sa ii ating. AraN m-a oprit aratandu-mi ca asa par insa sunt altceva. Ca si tentatiile zambi el…..Am vazut …cum vin pe o alee ingusta ….multi sinucigasi…si ca fiecare se repede la cate un mac…insa atunci cand pune mana pe el, un foc oribil ii cuprinde, mistuindu-i. Si focul crestea si limbile lui erau ingrozitoare….. Ca si focul banilor sau ca si focul bauturii. Acelasi foc malefic…..spuse AraN care i-a mistuit in timpul vietii. Si cand vor iesi? Cand se vor fi strans multe monezi ceresti pentru ei de la cei ce sunt inca intrupati si se roaga, aprind lumanari, aud Vocea Domnului.

Apoi am ajuns la o stanca…..in fata careia se afla un hau imens, ametitor. O apa murdara vuia din toate partile si un frig te patrundea……cu totul. Aici erau cei care se aruncasera de pe stanci……dorind sa scape de viata…..si `iata ce gasira. ….un hau mai mare, oribil as zice ….in care isi sfartecau corpurile iar si iar…pentru ca alegerea lor continua, 7 ani dupa …iar apoi in alte umbraluri, emotiile negate din viata cu trup dar si cele finale fiind cu mult amplificate. Si erau multi si dupa ce ajungeau in apa murdara simtind tot frigul si durerea se reintorceau pe stanca repetand la infinit …iadul. Am inchis ochii..si l-am intrebat pe AraN…..oare de ce nu ne sunt prezentate aceste consecinte inca din timpul scolii ca sa nu trecem pe aici…de ce nu exista seminarii dedicate mortii si vietii de dincolo?!!!!

Aran auzindu-mi gandurile….spuse…..toate acestea sunt inscrise in voi si multe altele insa de voi depinde dezvelirea. Caci rapusi de patimi, valurile nu se pot ridica. Adica trebuie sa ne curatam…ca sa fuzionam cu marea cunoastere?!…….. Si sa va limpeziti dar mai ales sa va uniti cu iubirea si intelepciunea primind de la Cer…. in acest triunghi, Revelatia.

Apoi am mers ……cu o masina foarte draguta avand in dreapta oceanul si in stanga stanca ..la un loc unde aveau loc multe accidente, cele mai multe din ele fiind cantarite. Aici vin cei care-si studiaza suicidul, chiar il exerseaza inainte..pana cand reusesc. Mi-a aratat …o stanca oribila si apoi un hau imens drumul devenind extrem de ingust si de periculos. Insa ceea ce am vazut acolo…era chiar cumplit…..o aratare imensa as zice un balaur care ii lua in primire imediat dupa trecere, zdrobindu-i. Parea ca nimic nu se terminase, pentru ca dupa moartea napraznica…….aceasta entitate ii chinuia ingrozitor, rupand totul in ei. Emotiile lor reprimate erau acest balaur, o ura imensa pe viata si apoi un urlet grav care sfaraia in interior. Si repetau impactul timp de 7 ani si durerea se amflifica….din ce in ce mai mult. De ce asa? Pentru ca si-au sfidat darul vietii, lasand balaurii patimii banilor sau ai bauturii sa ii manance. Si scaparea …nu este aici. Dupa cum vezi durerea continua cu mult amplificata, ei intalnindu-se aici cu corpul umbra negat, reprimat, bagat sub pres.

Apoi am mers intr-o padure…..extrem de densa…unde copacii urlau. Abia apropriindu-se am vazut ca de fiecare copac era agatat cate un sinucigas. Si copacii erau niste monstrii si crengile de care se legasera le devorau maruntaiele. Si totul era sordid, rece, mancat de o ceata oribila.

AraN as vrea sa-mi arati iesirea. E prea greu…..AraN m-a condus intr-o poiana frumoasa cu 9 cercuri de flori unde entitati minunate cantau in limbi necunoascute mie. Si desi erau diferite, se impleteau intr-un mod armonios. Apoi cantecul s-a oprit si am vazut….un brau minunat inconjurand poiana, in centrul lui o cruce si deasupra o cununita. Si asta nu e totul…rand pe rand au coborat camasa Mariei Magdalena, Sfantul Acoperament si Marama. Si aceste tesaturi minunate imbracau sinucigasii care erau adusi aici…de catre o entitate -paznic dupa minim 30 de ani. Atunci cand balanta cosmica s-a echilibrat prin chin si milostenie , sufletele pe care le ai vazut ….vor veni aici pentru a primi BineCuvantarea. Si am vazut ca la final fiecare …..avea o floare de lumina si chipul radia…pregatindu-se pentru o noua intrupare.

Si vor mai trece pe la Intelepti? Vor pecetlui in fata lor noul contract promitand cu nu vor mai renunta la cel mai mare dar…Viata. Vor reusi sa-si reaminteasca? Unii da…altii nu.

Acum iti voi arata pe cei care au mai mult 2 suicide …care au intervenit poate chiar viata dupa viata. Am coborat cu AraN intr-o vale ….unde paraie urat mirositoare purtau niste capete gheboase, urate. Si din aceste capatani se desfaceau niste aratari care le mancau ochii, buzele, creierul. Sunt cei care s-au increzut prea mult in mintea lor manipuland, falsificand, ocarundu-i pe ceillati. Si prinsi de orgoliu, impietriti si reci au renuntat la viata de 2 sau 3 ori. Si ce se intampla cand te sinucizi de mai multe ori?

Ajungi sa stai mai mult pe aici chiar si 1000 de ani cunoscand Intunericul insa nu un intuneric exterior tie ci ceva ce tu ai construit pas cu pas cu neiertare, suparare, orgoliu, invidie, ura, nelinste, atasament, nerabdare, furie, neacceptare.

Se pot pregati in viata dintre vieti mai bine? Se pot pregati……chiar pot ramane mai mult…..atat cat sa se simta intariti si perfect echipati pentru ceea ce urmeaza.

AraN imi arata un Copac al Bucuriei …de jur imprejurul caruia se aflau copiii din viitor. O parte din ei i-ai vazut mai devreme( dupa ce vor fi trecut prin straturile de purificare) altii vin de pe alte planete. Insa toti se intalnesc aici. Dupa cum vezi sunt imbracati diferit aratand de unde vin si purtand medalioane cu geometria evolutiva corespunzatoare nivelulului la care au ajuns. De ce aici? Pentru ca copacul bucuriei este si copacul vietii. Fara bucurie nu puteti vedea frunzele, florile, fructele vietii. M-am apropriat si am vazut ca unii copiii cantau , altii se jucau altii sorbeau din seva lui. …

Si vor pune aceste amintiri in tolba cereasca…pentru a nu-si uita radacinile care sunt in Cer. Si tolba se deschide ori de cate ori ceri………….dezvelindu-ti paradisurile unde ai calatorit dar si umbralurile pe unde ai trecut.

Lasati noaptea sa vina cu intelepciuni si ziua cu Bucurie!!!

AraN mi-a dat o floare micuta alba….si m-a condus catre iesire. Oricand aceasta floare….te va readuce aici. Sa nu uiti, sa nu uiti, sa nu uiti….