Adeseori aud aceste cuvinte……..Nu simt, Nu mai mai pot indragosti, Nu a fost acel foc, Nu am mai simtit aceasta rascolire puternica, O vreau dar nu o iubesc, Ma simt impietrit, Nu este marea iubire…..

Primavara sentimentelor nu poate cobora in sufletele grele acoperite de straturi de greseli, pacate, patimi.

In templul interior spiritul tata ne invita sa ne facem temele de viata cu sentimentele radiante ale mamei divine. Si cand a trecut ragazul dat, energeticul se incarca apoi fizicul si asa ne intalnim cu somatizari de un tip sau altul care au cauze nevazute legate ……de incalcarile legilor divine, pe care le stim dar nu le respectam. Dupa multe aventuri si amantlacuri cu sufletul greu atragem singuratati, pierderi de bani si apoi probleme de sanatate( plati facute cu organul cu care gresim)……in nici un caz nu apar primaveri radiante.

Ne grabim de cele mai multe ori sa ne asezam repede in caleasca tulmultului sexual, sa plutim in ceata mintii si a inimii visand la un castel minunat, copiii superbi, multi servitori si o iubire de basm insa visele se topesc iar senzatiile acelea incredibile dispar. O mie de senzatii si nici un sentiment. De ce? Pentru ca atunci cand incepem la nivelul constiintei formei o relatie acolo se si termina…..sexul, complimentele si nevoia de a manca impreuna pleaca, castelele dispar, in locul lor aparand desertul, supararea, nemultumirea sau judecata, pretiozitatea, impietrirea. Primii pasi oricat de mult ar da in clocot trupul, se fac in triunghiul cu varful in Sus, postind, rugandu-ne, meditand sau contempland, cultivand triunghiul iertarii, bucurandu-ne fara atingeri, facand calatorii spirituale, vorbind despre noi, descoperind Omul cu O mare.

Cerul nu coboara daca am inceput o relatie cu o mare balaceala sexuala. Chiar daca atractia fizica este foarte mare puneti piatra de inceput pe varf de munte la nivelul constiintei esentei. Mergeti prin parcuri, in poieni, manastiri, bucurati-va de Soare, multumiti-i Geei, meditati impreuna, activati bucuria versurilor divine, impartasiti din trairile frumoase pe care le-ati avut.

Activati corpul cauzal al relatiei cultivand idei inaltatoare, corpul budhic dezvelind sentimente inaltatoare si udati fructele relatiei cu fapte pline de talc. Asa se dezvaluie Cerul relatiei si triunghiul cu varful in sus in care straluceste iubirea christica.

Graba strica treaba rupand sareta visurilor legate de cuplu, casatorie, povesti in doi….si nu inseamna ca universul e nedrept sau ca nu mai vine primavara sentimentelor…..insa nu de jos incepem o poveste si nu cu un suflet ingreunat de judecati, pacate, aventuri……..ci de sus asa cum suntem si noi, cruci divine in actiune unind Cerul si Pamantul( nu Pamantul si Cerul in Sfant Numele Tau).

Gadilati inaltimile scriind poezii, meditand, citind carti si impartasind, imbratisand copacii, iubind fara senzualitate. Reamintiti-va ca dupa fiecare relatie sa va spovediti si impartasiti taindu-va stringurile si refacand sufletul. Doar un suflet curat poate atrage primavara sentimentelor radiante.

Casatoria in sine presupune impacarea triunghiurilor interioare a celui cu varful in jos( format din minte-inima-corp) care vrea un barbat de 2 m, cu muschi, cu IQ de 180 o masina incredibila, 5 apartamente si o inima jucausa cu triunghiul cu varful in sus, graimea divina, sinele superior cel care va cheama sa cunoasteti poate un barbat mic de inaltime dar care radiaza ca suflet atat de frumos incat bucuriile ceresti, minunile, extazele mistice si creative sunt la tot pasul. Un suflet mare si un spirit luminos poate chema Cerurile un suflet ca o stafida si greu cu un ego crescut poate chema la masa doar Pamanturile.

Cautati sa renuntati la control….(sa fie brunet, sa vina acum si sa aibe 5 mil de eur in cont) ci lasati totul in Faca Se Voia Ta, predand Cerului, cautarea, alegerea, cuplul. Prin aceasta lasare a haturilor in mainile Divinului dar si prin continuarea valsului cu Cerul veti simti ca atrageti oameni din ce in cei mai radianti, mai frumosi, mai inaltati. Faca Se Voia Ta Doamne….nu a mea.

Si triunghiul cu varful in Sus va dezveli marea relatie atunci cand ati facut in voi Casatoria, v-ati impacat triunghiurile trecand de la vrea, a demonstra, a te lauda, a compara, la a fi. In triunghiul cu varful in jos avem barbatul ca trofeu sau femeia perfect echipata, cu bani, carierista si frumoasa in triunghiul cu varful in sus….prin predare suntem in vals divin cu o alta sfera si aceasta alegere ne reveleaza la nivelul centrilor superiori nunta divina, casatoria cosmica, iubirea christica….intr-un mod atat de minunat incat chiar si cand gatesti te simti in al noualea cer, la fel cand faci dragoste sau ii scrii scrisorele.

Cand cautam cu suparare sau asteptam cu manie ascunsa sau suntem furioase, nemultumite, in neiubire ca nu vine partenerul…..exact atunci ne inchidem singure, Drumul.

Iubirea incepe din triunghiul cu varful in sus iubind Totul, pe Dumnezeu si intreaga lui Creatie ……coboara apoi in vale chiar in prapastii limpezind, transformand, modeland si apoi urca din nou pe inaltimi pentru a se spiritualiza.

O iubire mare e sustinuta la inceput doar de instantele superioare, suflet si spirit apoi coboara la nivelul servitorilor….. minte, inima, corp unind eul superior cu cel inferior, indragosteala cu iubirea participand clipa de clipa la nunta divina.

Insa nu asteptati cuplul ca sa va gradinariti interiorul incepeti de pe Acum……..practicand predarea, iubirea neconditionata, blandetea sau bucuria, recunostiinta, blandetea sau rabdarea, intelepciunea, discernamantul. Asa se sparge coaja de ou si omul ca sfera, o intregime atrage o alta intregime alaturi de care face valsul in jocul cosmic.

Ca sa o vedeti pe ea sau sa il vedeti pe el……..verificati relatia pe care o aveti cu Mama Divina, Tatal, Fiul?!!! Prin femeie va inaltati la Mama divina prin barbat va ridicati la Tatal-Fiul. Opera de intregire ne invita sa privim in chip christic pe cel pe care Cerul l-a adus langa noi…..Ce am de invatat in aceasta relatie? Ce teme de viata ies la suprafata in acest vals? Ce daruri imi dezvaluie aceasta poveste? Ce parti din mine au atras acest conflict? Cum pot onora divinul din relatia mea? Ce aspecte din vietile noastre trecute se intorc? Ce parti din mine tipa?La ce ar fi de dorit sa renunt ca sa simt…Implinirea?