Adeseori sunt intrebata de ce nu aterizeaza insight-urile, mesajele, revelatiile?Raspunsul este foarte simplu. Pentru ca aeroportul nu este curatat, pregatit, deschis.

Daca sufletul este plin de ofuri, griji, sfasieri el nu mai poate gazdui revarsari de Sens. E plin cu aspecte care il sufoca, il coplesesc, il acopera.

Atunci cand te uiti in sufletul unui om vezi, cat de incarcat e, cat de frumos si deschis, daca e sfasiat, daca e tot, daca e impietrit, daca nu cumva anumite bucatele au ramas in anumite experiente. Sunt acolo si omul nu mai are sentimentul de complet, de acasa, de implinire.

Atunci cand iti limpezesti sufletul cu triunghiurile schimbarii, lucrari de lumina care te cheama, deschideri de Sens el devine o gazda primitoare pentru musafiri frumosi si inspirati.

Gratia coboara si unge fiecare ungher cu Sens!

Teseti in interiorul vostru rugaciunea, meditatia, contemplatia sau alte lucruri care va cheama si veti simti cum interiorul vostru se curata, se deschide, straluceste.

Uneori ma trezesc dimineata mai putin zburatoare si desi structurile mele superioare sunt pline de mesaje, articole, revarsari de Sens nu reusesc sa scriu. E ca si cum ceva ma opreste. Intotdeauna in asfel de momente vazand in raftulete minunatii dar neputand sa le ating, incep limpezirea postind, stand in meditatie, spalandu-ma in triunghiul iertarii. Si in cateva ore de obicei la ora la care m-am nascut, ora 15 intru in Clar, portile se deschid si sufletul mi se umple cu Sens iar mana cauta pixul cosmic pentru a face valsul cu salturile de intelegere.

 

Pe aeroportul suflet, orice rasarit isi asterne Maretia.