Dupa ce am daruit Cununa preoteselor unui grup minunat de fiinte frumoase, calde si emitente, parca alese de Ceruri pentru aceasta Binecuvantare si i-am imbratisat pe micutii de la Concordia am pornit catre Sfinx animata de bucurie, drag si foarte mult dor.

Acum 5 ani pe 9 09 2009 primisem de la el mai multe teme planetare astfel ca ma intorceam cu pocalul inimii plin de daruri, in freamat si cu mult drag comunicand in Unime cu el si Fratii mei dintru Lumina de ceva Timp.

Ne-am asezat ca un lantisor de luminite pe gatul lui si i-am multumit in triunghiul descris de Recunoastere de Sine-Bucurie-Impreuna suntem Una. Si Recunostiinta noastra curgea asemeni unei melodii care ne impletea sufletele in freamatul regasirii, unind Tot si Toate.

Poarta s-a deschis si in viul intalnirii i-am simtit Prezenta radianta, calda, adancitoare. O cruce imensa stralucea peste noi varsandu-si dragul in interioarele noastre. Fiecare brat se incheia intr-o coroana de cristale si fiecare cristal avea alte si alte puteri.

Ne-am trezit atinsi de fiecare coronita radiind fiecare pe alte culoare din reteaua Unimii. Raze eram…………..innobilate de cunoastere si roditoare in lumina.

Dupa ce am primit in mare bucurie darurile  Fiicei, al Tatalui, al Mamei in Sfant Numele Tau, am lasat la Centru in aceasta Cruce emitenta Cununa Preoteselor stralucind.

Am fost inundati de lumina si in aceasta intregire intr-un con alb-perlat, 7 arhivari ne-au primit. In centrul lor se afla un cristal frumos alb iar de jur imprejurul lor pe cercuri, mai multe familii de lumina straluceau.

Dezvelire am auzit din adancuri….

I-am vazut apoi cum au atins cu fruntea cristalul si s-au intors catre noi toti, primind fiecare din Puterea, Frumusetea, Maretia acelui Dar care Atingea Cerurile, descriind in Unime, Punti de Intelegere si rodind in Noi in Sfant Numele Tau. Si lumina raurea peste Toti, activand  coduri care in Acum se desfaceau in reteaua Unimii, Acum povesteau despre Tara, Planeta, Univers.

Am ramas in aceasta lucrare, extatici si iubitori pana cand in sala au patrans copiiii sigiland acordajul in energia Bucuriei.

Atunci in viul intelegerii i-am vazut pe toti fratii dintru lumina, stalpi radiosi de jur imprejurul Sfinxului, in adevar aproape de fiecare centru radiant al Ramaniei, deschizand Portile, luminand Departarile.

Si am primit aceasta confirmare….ca noi misiuni am primit pentru a bolti departarile ca niste faclii care duc cu drag mesajul Sfinxului acolo unde Unimea ne cheama, in mare Bucurie, Iubind Totul.