Duminica 19 oct in bratele codrilor Vlasiei si pe umarul schitului Balteni construit de legendarul Negru Voda, scoala libera Waldorf alaturi de micutii innaripati si de parinti a sarbatorit recolta interioara de zambet si frumusete, cu hore si poezii, cu cantec si dans cu drag si voie buna.

Soarele a aparut curand dupa ce i-a zarit pe dragalasii Maestrii venind iar ingerii bucuriei s-au asezat pe cercuri de lumina hranind fiecare buchet de inspiratie: atelierul de facut cununi, povestea legumelor, mustul, ciorbita, placintele si alte frumuseti venite din rasaritul lui Impreuna.

Toate s-au impletit simplu si frumos dupa ce leganate de timpuri, au fost recunoscute si imbratisate de aceste suflete iubitoare.

Privind in dragul cel mare, le-am vazut pe Preotese dansand alaturi de Fiice, lasand pamantului darul lor si Cerului, multa recunoastiinta. Si insasi codrul a primit din aceasta Dospire, frumusete, imbratisare, caldura si s-a imbracat in aur si s-a ivit in prag, maret si tandru, falnic si protector.

Copiii au marele dar de a aduce din Pantecul Gratiei, Incantarea si Valsul sferelor, turnand in Cupa care Suntem, ambrozii de Acasa.

Stateam pe iarba pieptanata de zambetelele lor si priveam Soarele multumindu-i si necuprins, vantul raspundea cu iubire, la fel frunza, codrul, totul, ca o hora Universala in care Belsug suntem si Impreuna-Una.

Si in cununile graitoare am zarit stele graind….triunghiuri, sfere, cuvantand in Unime, insasi Darul venind ….pe aripi de lumina.

Roada sufletului suntem noi frumosi si limpezi, Oameni intru Domnul.