Sambata pe 24 oct, tesand cu bucurie, iubire, caldura ziua de nastere a Sarrei, fetita mea….am simtit intr-un anumit moment o durere puternica de dinti si parca toata gingiile tipand. Nu aveam timp sa ma opresc si sa-mi ofer atentie, un tratament reiki, o lucrare energetica pentru ca era de dorit sa gatesc pentru multi oameni dragi ceea ce inseamna sa nu ma opresc pana la venirea lor si nici dupa aceea asa ca am inceput sa-mi fac iertarile in mine fata de Tot si Toate, limpezind chakra 5 apoi sa ma rog si sa multumesc pentru toate lucrurile din viata mea…si ca sa sustin lucrarea in plan fizic am folosit tictura si batoanele de propolis la care am adaugat uleiul de catina. Pe seara m-am asezat langa mama, preaminunata mea mamica….si ea conectata imi spuse soptit……rontaie cuisoare si maine foloseste ghimbirul. Si un val de caldura m-a invadat deschizandu-mi toate portile iubirii……cu reamintiri frumoase, coplesitoare, incredibile. Cu mama am comunicat telepatic dintotdeauna ea auzindu-mi gandurile, simtind amenintarile, sustinandu-ma in Tot si Toate. Pentru mine ea a fost si este insasi muntele iubirii, jertfa intrupata, generozitatea vie. Imi amintesc cum in versul copilariei mele…atinsa de frica zilei de maine, traumatizata de medici ca are RH negativ si ca nu are voie sa faca mai mult de doi copiii dar mai ales indragostita de tata…. avorta in baie si apoi cadea pe fotoliu intalnindu-se cu Trecerea. Stiu ca in acele momente ma strangeam in mine cautand cu lacrimi Cerul si dorindu-mi cu toate structurile sa se intoarca. Si asa au inceput sa curga rugaciunile…vazand-o cum Moartea ii da tarcoale…de multe ori, langa mine, duhovnicul, prietena si singura ei sustinatoare. Tatal meu era mai mult pe mare iar sora mea era prea mica ca sa ne poata ajuta insa asa cum era triunghiul nostru format din noi si Constiinta Treimica avand la mijloc Trecerea…..graimea divina curgea, la fel corespondenta cu Cerurile, Iubirea neconditionata, caldura, aproprierea, o intelegere mai inalta ce nu tinea de intelect si nici de cuvinte, bucuria intoarcerii. Stiam ca are nevoie doar sa o primesc si sa ma rog langa ea, sustinandu-i revenirea. Si desi imi doream mai multi frati…..si tata la fel…… toate sarcinile sfarseau in aceasta durere a sufletului meu si a corpului ei. Si Doamne cat mai mai rugam sa nu o pierd….pentru ca asociam la vremea aceea pierderea ei cu Totul.

Pana la 18 ani mama a fost insasi Universul coborat in corp uman, Blandetea framatoare, Dumnezeu, Omul. Si reusea sa fie in vals cu toate atributele divinului feminin dezvelindu-mi maretia plina de simplitate, jertfa plina de talc, intuitia vindecatoare, caldura, blandetea, iubirea, frumusetea, compasiunea, bunavointa, recunoastiinta si as mai continua insa nu ne va ajunge doar acest articol.

Imi amintesc ca in bratele varstei de 18 ani ….dupa un lant de boli induse de magia neagra in fata ultimului diagnostic de epilepsie mama m-a privit si i-a spus vehementa medicului: fata mea e sanatoasa si puternica. Nu ii voi da aceste medicamente. E altceva….Draga de ea….mai trecuse cu mine prin multe momente grele generate de boli stranii si ceva ca un far interior o intarise si o facuse sa fie conectata, increzatoare, coplesitoare in diagnosticul ei intuitiv.

Si asa m-am pornit pe rugaciune….de la acel Altceva……despaturind covoarele ceresti si amintindu-mi astfel intr-o noapte initiatica de ……Maica.

Mama nu era deschisa catre biserica insa acest lucru nu a impiedicat-o sa fie vindecatoare prin nastere, intuitiva, conectata, simtitoare, o preoteasa a sufletelor fara a avea cunoastere, o cruce vie in actiune, un adult discret si plin de intelepciune, un chip radiant. Din linia ei imi coboara in structuri zambetul a trei bunici fiecare cu darul ei, o strabunica Vitoria Lipan( asa i se spunea in sat acestei bunici) , o bunica care vorbea cu Cerul si Pamantul si o strastrabunica, preoteasa prin fapte care sustinuse biserica si scoala dintr-un sat frumos din Dobrogea.

Atunci cand am intrat in procesul dezvelirii si Maica mi-a aratat cati copiii erau avortati in neam si cum tipau razbunare pentru Mama si cat ne afectau in destin aceste crime, eu neavand drept divin in copiii daca nu ii ridicam la Ceruri…mi-am dat seama ca primul lucru pe care era de dorit sa-l fac unind Cerul cu Pamantul ……..era sa cobor in familie, triunghiul ortodoxiei: post-spovedanie-impartasanie in centru fiind Rugaciunea. Si am inceput sa postesc si am primit la putina vreme limpezimile, clarul, bucuriile zilelor atinse de Christos si apoi ajungand la Frasinei la 19 ani am inceput sa nu ma mai lipsesc de spovedanie, impartasanie si lucrare divina neintrerupta aducandu-le si in viata mamei si din aproape in aproape si in viata tatalui meu.

imi amintesc ca intr-o zi luminoasa, descatusata de norul cu care ma luptasem intre 18 si 19 ani am intrebat-o pe mama daca isi doreste sa fiu implinita in aceasta viata pe toate razele ei?!!!…. Si ea mi-a zambit dintr-un da imens, frumos, cald, coplesitor. Atunci mama …am adaugat…..vino cu mine la spovedanie, impartasanie si posteste pentru ca altfel cu toti copiii refuzati de tine….nici eu nici sora mea nu vom fi implinite. Si graimea aceasta a atins-o….intr-un fel anume activandu-i organele divine, puterea cereasca, smerenia, iubirea de Dumnezeu. Le avea in ea insa nelucrate…ca niste muschi inca micuti, nedezvoltati. Si asa mama a devenit copil spiritual …..si apoi tata……si mi-am dat seama ce minunat este nu sa ramanem copiii adica draguti dar ignoranti ci sa fim copiii, adica sa ne impartasim cu Tatal, Mama si Copilul devenind Adulti Treimici si Intelepti in fata Vietii iar in fata Cerurilor…copiii frumosi, curati, smeriti, pline de jertfa care se intorc Acasa cu toti talantii inmultiti.

Vazand-o pe mama cum ii rodeste privirea ascultand Voia Domnului am intuit ca balanta divina nu se va echilibra fara fapte pline de iubire: botezuri, consilieri cu mamicile care vor sa avorteze, sustineri de orice tip oferite mamicilor care isi cresc singure copiii dar si micutilor care au daruri insa parintii nu au banuti sau deschidere care sa ii ajute in opera de dezvelire. Si asa s-a pornit ghemuletul acesta de lumina numit Frecventa Om….tesand cu fire ceresti si cu multe calauze de dincolo de val, o Poveste.

Intre 18 si 32 de ani am simtiti constant norul copiiilor avortati din neamul meu, zbaterea lor, tipetele, supararea lor ca nu s-au intrupat, razvratirea dar si durerea lor. Tu de ce ai venit si noi nu? De ce noi suntem in frig si tu in lumina? De ce mama nu ne-ai primit? Si aceasta lupta, neputinta, suparare a lor a si capatat ….o stampila…..caci foarte devreme pe la 20 de ani medicii m-au anuntat ca nu voi putea face copiii. Le-am zambit …reamintindu-mi ce mi-a zis Maica. Ridica i la Ceruri si vei avea proprii copiii si multi altiii!!!!

Si asa a fost……La 22 de ani am simtit-o prima data pe Sarra( fetita mea) unul din ghizii mei, numele ei spiritual fiind InTaRa si ea mi-a fost alaturi …calauzindu-ma pana la 32 de ani cand s-a intrupat urmata la putina vreme de….Stefan!!!!Si totul natural, fara interventii medicale….cu multa iubire de Ceruri si multa deschidere pe Pamant…sa-i primesc asa cum au venit, la timpul lor si in contextul potrivit!!!!

Parintii nostri ne-au dat in primul rand drept divin la Intrupare si poate in felul lor au mai adaugat …..o unitate de iubire, trei unitati de blandete, cinci unitati de caldura. De ce le cerem sa ne fii oferit mai mult, sa fii fost mai mult, sa ne iubit mai mult? Ei au ridicat valul de pe chipul blandetii insa e misiunea noastra sa ducem blandetea mai departe, ei ne-au aratat obrajii compasiunii insa e tema noastra sa o traim in tot si toate ei ne-au condus in teritoriile intelepciuniii insa salturile de intelegere doar noi le putem face.

Priviti cu ochiii iubirii tot ce au facut parintii vostri fara a mai cauta cauza nefericirii in mama sau cauza esecurilor profesionale in relatia cu tatal. Daca v-ati intrupat….ei si-au facut tema. Urmati VOI…..

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice