Cuprinsi de impietrire, colorati de placeri si prinsi in tumultul zilnic, uitam de Omul cu O mare, de tara aceasta care are nevoie de lacrima, rugaciunea si postul nostru de planeta care se zbate, plange, ofteaza prinsa in plasele intunecate, de fratii nostri care atinsi de aripa neagra devin violenti sau de cei care dorm din ce in ce mai tare, fragezind sub picioarele lor, comfortul. Pare ca ne-am obisnuit cu aceasta amorteala in care fiecare isi cauta scaparea pentru el si copiii. Sa-mi fie mie bine…restul nu mai conteaza desi restul suntem NOI si doar IMPREUNA CRESTEM. Nu putem lua cu asalt Cerul cultivand egoismul, uitarea, dorintele pitice!!!!

Fratilor, ne sunt calcate in picioare libertatile, drepturile, alegerile. Stim cu totiii ca doar Adevarul ne elibereaza insa pana la aceasta Esenta care ne coboara in Suflet trebuie sa trecem de formele intunecate asezate in stiri, anumite articole, anumite site-uri, sa ne ridicam deasupra informatiilor negre ca sa primim cand ne-am curatat cupa interioara……Adevarul!!!! In adevar suntem liberi, in adevar chipul de lumina radiaza, in adevar il simtim pe Hristos!!!!

Haideti ca sa ne verticalizam pentru a putea accesa adevarul!!! Va invit sa practicati introspectia seara de seara, sa va spalati constiinta de gandurile urate ale zilei, de emotiile negative pe care le-ati proiectat pe ceilalti sau le-ati bagat sub pres, de faptele care va murdaresc sufletul. Cultivati Triunghiul iertarii: Ma iert si ma dezleg de toate greselil si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie in aceasta zi fata de mama, tata, sotul meu, copiii mei, fata de colegul X si fata de managerul Y, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea. Pasiti apoi in Templul rugaciunii si cu lacrima vorbiti cu Cerul. Nu faceti rugaciunea ca trebuie, gandindu-va la masa de seara sau la rochia cu care ati vrea sa va imbracati maine. Puteti citi un acatist urmand apoi sa lasati raul divin si lacrima sa va ghideze. Pe scurt curatati prin introspectie( cu oftat, cascat, calcrimat) cititi o rugaciune( cu lacrimi) si apoi vorbiti cu Cerul( cu lacrimi) De ce cu lacrimi? ca sa eliberam sufletul nostru de rautati, impietriri, emotii disonante…. crescand smerenia, credinta, iubirea.

Darul lacrimilor va este oferit de Maica. Rugati-l sa vi-l aseze in suflet ca sa puteti sa simti Cerul, Voia Domnului, Chipul acestor Timpuri. Fara lacrimi sufletul nu radiaza, nu creste, nu se dezvolta iar sufletul tanjeste dupa Imensitate( acesta este idealul sau) iar Spiritul dupa Eliberarea de datorii. Sufletul este Mama din noi iar Spiritul este Tatal. Si spaland triunghiul cu varful in jos adica inima, mintea, corpul cu…lacrimi vom simti in centrul triunghiului cu varful in sus, Voia Domnului, Bratele lui care ne cheama, Glasul lui.

Cu lacrima , rugaciune, post sa deschidem Pamantul Nou si Cerul Nou!!!!!

Vinerea trecuta am trecut prin mall pentru a-mi lua o salata. Eram in zona asa ca m-am dus am comandat un suc natural si o salata si cand trebuia sa platesc la casa …am fost intrebata daca m-am vaccinat. I-am spus ca nu…asa ca mi-a spus ca nu pot achizitiona ce mi-am propus. Mi-am adus aminte ca in dimineata aceea imi facusem testul antigen pentru a merge la teatru, seara…..le-am aratat rezultatul si asa mi-am dat salata. Zdrobisem cateva ore in dimineata aceea cu stat in frig ( in afara laboratorului)iar Sarra pierduse primele ore de la scoala…ca sa ne facem testul antigen pentru a onora o piesa de teatru pentru care achizitionasem biletele cu o luna inainte.

Nu aceasta este libertatea iar vaccinul nu este salvarea. Haideti sa mergem in Ceruri( cu rugaciune, post, fapte inaltatoare) si pe Pamant fiti curajosi si spuneti nu vaccinarii, acestei mascarade, luptati pentru drepturile voastre. Traind in frica, vaccinati si controlati poate vom avea comfort…insa vom fi in Adevar, vom simti libertarea, vom radia in chip?!!!!

Din ce in ce mai multi oameni imi spun …nu ma mai pot ruga dupa vaccin, nu mai pot medita, nu ma mai pot conecta, am facut tromboze severe, am facut AVC, tatal meu a murit la 7 zile dupa vaccin, mama mea s-a dus dupa a treia zi de vaccin, am atacuri de panica dupa rapel etc. Probabil as strange cateva sute de marturii legate de consecintele nefaste ale acestor vaccinuri insa intrebarea este…de ce sa acceptam aceste buruieni in gradina noastra? De ce sa sa ne lasam cotropiti de Arhistrategia de intuneric care isi tese plasele intunecate din vaccinuri, frici, manipulari, control?!…..

Nu e o problema daca renuntam o vreme la spectacole, mall-uri, calatorii, conferinte si ne aparam Adevarul, Integritatea, Verticalitatea. Cred ca doar prin aceste renuntari pe orizantala si multe lacrimi pe verticala …..crucea care suntem poate straluci.