Privind pe geam fulgii care mangaie pamantul, frunzele, sufletele nu pot sa nu ma gandesc la unitatile de sens, talc, rost care alcatuiesc plapuma intelepciunii specifica acestui an. Iarna este pastorita de Arhanghelita Gabriela cea care ne invita in viul sufletului sa ne contemplam temele de viata cu bucurie, detasare, intelepciune pentru a incheia hora lui 2020 pe un varf de munte. Cu ochi ceresti putem vedea ca unii dintre noi si-au construit biserica in interiorul lor, altii si-au dezvelit anumite daruri stand in casa, altii au facut o mare curatenie in interiorul si in exteriorul lor, altii au infruntat frica si au devenit mai curajosi, altii si-au descoperit talantul pentru ca fiind dati afara au ajuns in sfasit pe Calea lor, altii si-au activat triunghiul clarului, discernamantului, iubirii necondionate, intregul an invitandu-ne in fel si chip sa ne dezbracam de rolurile limitative de D-nul Pretios sau D-na Pretentioasa pentru a deveni un adult triunic care stie sa energizeze si copilul si mama si tatal in jocul cu acest virus, cu criza mondiala si cu razboiul nevazut. Pe masura ce inaintam descoperim ca Faca Se Voia Ta este fularul invizibil care ne infasoara sufletul aducandu-ne bucurie, zbor si caldura. Oare am putut controla ceva anul acesta?

Marea tema pentru noi toti a fost aceasta: sa lasam cheile lui Vreau in mainile Cerului. Aceasta nu inseamna resemnare sau deznadejde sau nu-mi mai pasa…ci pur si simplu mergem catre bratele Domnului. Si asa descoperim ca in spatele triunghiului cu varful in jos format din covid-criza mondiala-razboiul nevazut se afla mai multe treimi care ne privesc: cunoasterea de Sine- puterea de Sine-curajul de Sine, daruri-capacitate de jertfa-bucurie, reamintire-dezvelire-intelepciune, reasezare-conectare la Centru-impacare, frumusete-blandete-recunostiinta, descoperire-dar-incredere, nadejde-bucurie-pace etc.

Cand pleaca orizontala vietii cu consumismele, patimile, atasamentele ei abia atunci oamenii incep sa creasca pe interior. Nu e intamplator faptul multi au creeat in inchisoare sau in mari provocari sau in strada. In fata televizorului, organele spirituale se usuca pentru ca omul se risipeste, isi uita povestea, propria unicitate, radianta.

Activati beteala interioara punandu-ma urmatoarele intrebari legate de acest an: Care au fost marile teme ale lui 2020? Ce am invatat? Care este colierul de perlute ce mi se aseaza in suflet acum la final de an? Care sunt darurile dar si salturile de intelegere ale lui 2020? Cui as vrea sa-i multumesc? Ce varfuri de munte am atins? Ce limpeziri am primit? Cu ce raurire divina am activat Cerul acestui an?

Faceti un altfel de pom de Craciun….cu globuri care sa contina intrebari, formule pline de recunostiinta, intelepciuni, mantre, triunghiuri divine.

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta

Caldura ta

Intelepciunea ta,

Beteala sa fie,

Pentru casa aceasta si dulcea Ramanie!

Cu ochi ceresti

Din albastrul pur ne privesti,

Protejandu-ne, Iubindu-ne, Intarindu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia ta!!!!

Intrand in valsul cu fulgii….am simtit alaturi de mine o Treime. Energia ei mov-alba-argintie m-a conectat la Maria Magdalena, Regina si SarRa, un triunghi radiant ce ne viziteaza pe toti. Din centrul lui coboara multe globuri-daruri ale divinului feminin. Cereti sa simtiti in viata voastra la nivel de gand, emotie, fapta ……aceasta Treime.

Am trait o bucurie atat de frumoasa….privind fulgii unduind…parca se asezau in copacii interiori, talcuiri radioase( am soptit, privind valsul dragastos al ninsorii).

Ce este pomul christic? am intrebat….E insasi crucea plina de darurile Cerului care isi dau mana cu darurile pamantului. O nunta de rodiri.

Putem simti acest brad interior anul acesta? La fiecare dupa merite se vor aseza in pantofii sufletului de la Mos Niculae si Mos Craciun, globuri-daruri. Cerneti temele anului, indrazniti sa le transformati in diamante pentru voi.

Ce daruri primeste la final de an tara noastra? Discernamant, clar, intelepciune insa nu toti pot simti acest Triunghi. Unele suflete sunt pregatite altele sunt inca atinse de frica, revolta, negare.

Ce ne aduce aceasta iarna? Rabdare, Faca Se Voia Ta, Intelepciune.

O stea frumoasa mi-a aparut, o stea cu 8 colturi.

Asezati-va 8 doruri pe fiecare colt al ei si apoi rugati o Treime sa va sustina. Veti simti radianta acestei stele in Noi-Toti. Nu va ganditi egoist la dorinte ci urmati chemarile, contractele voastre spirituale, aspiratiile, idealurile. Atingeti cu cele 8 chemari nordul, sudul, estul, vestul tarii si al planetei.

Am privit pentru o clipa un brad care mi-a aparut in ochii sufletului cu o stea radianta deasupra si multe globuri-virtuti. Asa e omul cu O mare……mi-am spus, o intregime ce are in interior acest copac christic. Mai multe entitati frumoase ii asezau beteala…Din departari ….muzica sferelor invita la vals….sufletele. Am tacut ascultand Cerul.

Astrologie Crestina pages.frecventaom.ro/astrologie-crestina

Terapie bowen pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

Masaj energetic http://pages.frecventaom.ro/masaj

Decas – Harta vocationala http://pages.frecventaom.ro/DECAS

Medicina Energetica Samanica http://pages.frecventaom.ro/curatari-samanice