Decembrie da viata povestilor, dorurilor, chemarilor aducand tuturor mici si mari, talcuiri, intelegeri, bucurii. Haideti sa mergem impreuna la Tiganesti, Pisiota, Ghighiu si apoi sa ne oprim la Valea Plopului sa imbratisam copiii de care se ocupa parintele Tanase ( aproape 400) ducand-le si lor din buchetul de minuni al lunii decembrie. Si uite asa se aseaza in pomul christic, bradul care suntem, globulete-zambetele, globulete-intelegeri, globulete-fericiri.

Stiu ca aceasta calatorie este luata parca din bucataria Craciunului si cu siguranta prajiturile si sarmalele par mai stralucitoare si mai ispititoare insa daca noi am fi fost ei…..cum ar fi fost Craciunul fara imbratisari, caldura, oameni frumosi, daruri? Impreuna suntem Una e mai mult decat un triunghi ceresc este o traire extinsa care ne imbratiseaza pe toti, divinul care se manifesta prin noi, bucurand, minunand, atingand Totul.

Tot ceea ce va trebuie pentru aceasta calatorie este triunghiul iubirii-generozitatii-bucuriei si 3, 6, 9, 12 sau cate darulete simtiti sa faceti cu tot sufletul vostru.

Intalnirea noastra va incepe la manastirea Tiganesti la ora 9 30-10 00 dimineata. Vom lua de la Maica cateva globulete de blandete, recunostiinta, generozitate si le vom inmulti la Pisiota si Ghighiu pentru a le aseza apoi in sufletul acestor copiii.

Pentru cei care deja sunt hotarati inainte de a cumpara conectati-va la 3 sufletele care va asteapta acolo!…. Ce i-ar putea bucura? Cutiute in care sa-si aseze povestile, carti, instrumente muzicale?!!!…

Va propun sa aduceti atat lucruri folosite dar dragute cat si trei sau mai multe daruri formate din jucarii sau lucrusoare sau globuri cumparate de voi.

Daca ati vrea sa ajungeti insa nu puteti va asteptam pe Vasile Stroescu nr 14 cu graitoarele alegeri-daruri.