Cu Isus…..imi raspunde dragalas, natural, inspirat baietelul meu lasandu-mi in cupa sufletului, multa bucurie.

Ma plimbam cu ei prin Bologna si nu stiu cum mi-a venit sa i pun aceasta intrebare obisnuita la care raspunsul a venit complet neasteptat si totusi atat de plin de talcuire, adancime, varf.

Acum aproape doi ani stand la rand la spovedanie cu Stefan dupa multe ore de limpezire….clipind printre gene in jurul orei 23 00….dragalasul mi-a spus, miezulind in Ceruri:

Mami hai sa mergem Acasa. Te spovedesc Eu.

Raspunsurile acestea par amuzante insa in adevar ele urmeaza chipul christic al vremurilor.

De ce?

Pentru exista o tripla spovedanie ( la preotul orodox cu har, mijlocitor care ne poate ajuta in procesul de desprafuire al acestei vieti, la un traitor de Sens care ne poate sustine in descarcarea rucsacului altor vieti in asa fel incat sa putem transforma vechi traume sau doar tipete in unitati de Sens si la Sfanta Trinitate, zi de zi cu ajutorul Triunghiului Iertarii limpezind Pasirea noastra).

Copiii Unimii ca si Maestrii ai Triunghiului cunosc nemijlocirea, bucuria acestea a vremurilor, deschiderea lor in cupa noastra interioara. Si da ne pot ajuta sa ne iertam, dezlegam, spovedim, sa ne dezvelim darurile luminand labirintul interior cu deschiderile lor unimice.

Incercati sa le puneti intrebari in momentele lor de contopire cu Totul si veti primi nu doar viuri ceresti revelatoare si transformatoare ci si chei lumesti care poate stau in pod de multe generatii asteptand intrebarea sa le duca la cea mai grozava comoara.