Omul este asemenea unui castel sau a unei fortarete cu mai multe etaje in care se afla multi locuitori invizibili, entitati rauvoitoare sau spirite luminoase. Atunci cand ne insotim cu ganduri inaltatoare ne conectam la Sfera Tata, cand ne lasam animati de sentimente inaltatoare suntem in vals cu Sfera Mama iar cand faptuim cu iubire, jertfa, daruire ne contopim cu Sfera Fiu.

De multe ori lasam usa casei interioare deschisa unor nedraguti sau nepoftiti prin miasmele pe care le degajam prin ganduri disonante sau emotii negative sau greseli repetitive sau patimi. Si am putea vedea cu ochii interiori cum un balaur ne intra in curte si hranit de ura sau suparare sau neiubire se aproprie de casa, paseste in ea si incepe sa se aseze pe scaun, in dulap, pe pat capturand din aproape in aproape intregul castel…pana cand se declanseaza nenorocirile, nefericirea, boala. Atunci realizam poate ca prin neiertarea noastra a aparut infarctul sau prin suparare, cancerul la ficat sau prin judecata, durerile de cap.

Nu suntem creatori de ganduri, emotii si fapte ci doar ne insotim cu ele, adica devenim sotul sau soata lor. Arhistrategia de lumina creeaza ganduri, emotii, fapte de lumina iar arhistrategia de intuneric cultiva gandurile, emotiile, faptele intunecate. Omul calatorind prin somn sau vis sau scris conectiv in salile de creatie, devine aducatorul de idei, cocreatorul, moasa, canalul, sustinatorul, facilitatorul. Tot el poate participa si chiar cultiva anticreatiile: scrierile care induc sucidul, picturile care amplifica depresia, drogurile etc Depinde de noi cu cine alegem sa facem pacte, cu cine ne insotim, cui ii dam puterea.

Diferenta dintre bruta si omul de talent sau dintre omul frumos si sfant sau dintre omul obisnuit si maestru o face si calitatea locuitorilor invizibili din interiorul lui. Putem gazdui un alai de ingeri sau cateva legiuni de demoni.

Ati auzit de multe ori expresia…am fost prea slab si am cazut sau nu ma recunosc cand ma apuc sa joc poker….nu ma mai pot opri cand incep sa beau. Si asa este …sunt oameni care nu pot rezista unei tentatii….. deschizand poarta nepoftitilor care in timp devin posesii temporare apoi definitive acaparand intregul castel intrupand boala, pierderea, suicidul.

Fiecare, gand, emotie, fapte cu care ne insotim declanseaza un curect electromagnetic favorabil binelui sau raului. Astfel omul poate atrage entitatile cele mai luminoase sau larvele, elementalii,demonii. Evident biologii nu au ajuns sa descopere cu lupele si microscoapele aceste entitati insa cei care au clarvedere pot vedea acesti nepoftiti cum se instaleaza din aproape in aproape in castelul pe care nu stiti sa-l paziti. Cand va simtit tulburati sau furiosi sau nefericiti sau inundati de ganduri suicidale inseamna ca sunteti vizitati…de nedraguti sau nepoftiti. Si ei se aseaza in voi…fara sa va ceara voie atrasi de miasme in timp ce entitatile de lumina vin numai dupa ce le-ati chemat.

Putem gazdui o multime de entitati carora le dam putere prin necunoasterea, lipsa de lumina, incalcarea legilor divine, prin patimi sau greseli repetitive . Sigur ca pot fi si mosi si stramosi care isi satifac pofta de carne sau de pipa folosindu-se de noi. Insa…cu cat ne marim mai mult lumina…cu atat ii vom putea indeparta…..pe nepoftiti.

Exista ganduri care vin din inconstientul familial sau colectiv si care declanseaza anumite scenarite mentale sau automatisme de gandire exista ganduri constiente cu care ne insotim in Acum onorand prezentul si exista ganduri de lumina ( inaltatoare) care ne traverseaza Cerul interior din care se activeaza marile salturi de intelegere si care sunt mai presus de intelegerea noastra. Pe masura ce exploram mlastinile interioare cu costume de protectie formate din rugaciuni-posturi-spovedanii sau meditatii-contemplatii-limpeziri vom putea imblanzi scorpiile interioare sau vom putea transforma omizile in fluturi!!!

Omul cu O mare, omul-sfera stie ca nu se poate struni caii inimii, ai intelectului si ai corpului fizic decat cu ajutorul puritatii-smereniei-iubirii sau cu iertare-bucurie-intelepciune sau cu blandete-pace-unime.

Noi nu putem da afara balaurul cu pastile sau tipand la el sau framantandu-ne insa citind 3 acatiste timp de 40 de zile …..o putem face sau cu 9 dezlegari sau cu posturi-calatorii spirituale-rugaciuni.

Doar mergand in turla sau pe acoperis si vorbind cu Cerul vom putea primi ajutoare de lumina care sa scoata din casa interioara …balaurul caci prin puritatea noastra el moare de foame prin caldura sufletului se usuca iar lumina dumnezeiasca…pur si simplu il alunga si il si arde!!!!