In luna decembrie tot interiorul meu se umple cu bucurii ceresti si lumesti inundand strada interioara cu fosnet, entuziasm, gand luminator, elan.

De obicei ma las umpluta ca un pomisor cu globulete-ateliere, globulete-lucrari de lumina, globulete-trialoguri cu oamenii, globulete-articole urmarind cu ochii sufletului beteala cereasca care leaga aceste luminite intre ele si care in stralucire, atinge multe sufletele.

Uneori uitandu-ma la acest pomisor interior, ceva in mine se aseaza si aceasta unitate de Sens, o iau o rotunjesc si o asez ca un glob in pomul anului, pregatind revarsarea de lumini.

Nu uit sa-l contemplu seara de seara lasandu-i fosnirile sa ma inunde, pentru ca in lumina zilei sa ma unesc cu Cerul aducand in poala zilei, multa beteala.

Privind pomul care suntem si globurile lui unice nu ma pot opri sa nu zambesc recunoscand Frumusetea, Bucuria, Linistea, Blandetea, Caldura, Dragul, Entuziasmul toate impletite cu drag mare in revarsari de  iubire de Ceruri si Om, cadouri care nu mor, in vesnica stralucire.

Pomul de Craciun este insasi esenta noastra, miezul cel verde si globurile-lucrari de lumina care in tabloul lui decembrie, ne vorbesc.

Uneori imi place sa ma intorc la fiecare initiere, fiecare maestru, scoala spirituala, lucrare sa o invalui in mare drag, sa multumesc, sa imbratisez fiecare unitate de Sens, sa dospesc, sa hranesc acest Acum cu multa recunostiinta si apoi sa iau steluta sau globul rasarit si sa-l asez aproape de varf, unindu-ma cu Cerul.

Alteori ma asez pe o fila din viata mea si raman pe ea, in fosnet si drag pana cand ii simt stralucirea si o pot chema in pomul care sunt, ca o floare sau un fruct, participand la rodire.

Anul acesta m-am hotarat sa asez in pomul exterior, pe langa luminite, multe mesaje catre tot si toate, ca niste tasniri, arteziene frumoase, atingand si Cerul si Pamantul, intr-un tamaduitor, hranitor si inaltator vals.

Si va chem si pe voi, in vers divin cu drag sa asezati in pomul care sunteti, Bucuria Frumusetea, Linistea si tot ceea ce sunteti, impartasind pe brate ceresti cu noi toti in Impreuna-Una.