Cand eram mica imi placea sa scriu versuri….si sa recit ….poeziile mele preferate fiind In jurul unui divort, Luceafarul, Moartea Caprioarei in centru triunghiului fiind El Zorab. Pare ca nu au legatura intre ele insa aceste versuri m-au cladit…anumite versuri fiind realmente porti, deschideri de Sens, baghete ceresti care mi-au desenat Drumul. Nu au fost deloc intamplatoare aceste alegeri. Cumva povestea mea a insailat Moartea, Speranta, Trecerea, Cerul, Separarea, Inaltarea, Unimea covorul acesta atingand din ce in ce mai multe suflete.

Pentru ca tot am amintit despre divort…o fetita draguta care ne-a insotit la Alunis…spunea asa in gluma si totusi in serios: Nu inteleg de ce dupa o singura cearta adultii divorteaza….

De aici as vrea sa tes cu voi…anotimpurile cuplului…pentru ca imi dau seama…ca este greu sa treci de la primavara la vara si de la vara la toamna si tot asa cu probele destinului in par. Nu ramanem printre flori desenand fluturi ci fiecare anotimp interior are nevoie sa fie onorat, imbratisat, iubit….pentru ca fiecare isi are darul lui, povestea lui, radianta lui. Si cumva trebuie sa dam voie indragostelii sa treaca ….pentru ca din ea tasneste iubirea christica, iubirea inaltatoare, iubirea unimica!!!!E altfel….chiar mai plina de fluturi…si nu din cei care se afla in stomac ci din cei…..care dau grai copacului divin, cu frunze ce descriu corpul cauzal, cu flori dezvelind corpul budhic, cu fructe reveland corpul atmic.

Anul este un sistem viu pastorit de arhangheli: vara de Uriel, toamna de Mihail, iarna de Gabriel, primavara de Rafael. Si fiecare luna si fiecare anotimp ne invita la probe, teste, intalniri cu noi in asa fel incat relatia noastra si noi sa radiem intr-un mod minunat. Nu poti ramane in primavara relatiei, agitat, nelinistit, temator …..si nici in vara coacerii sau toamna roadelor sau in iarna intelepciunii. Putem parcurge toate anotimpurile intr-o zi sau fiecare la timpul lui insa vom trece prin toate pana cand ajungem la darurile si salturile de intelegere ale primaverii, verii, toamnei, iernii. Si e important sa fim deschisi si prezenti in probele vietii digerand divinul din tot si toate. Asa se dezvaluie muntii relatiei cu copacii minunati pe care ii udam, imbratisam, coloram zi de zi!!!

Haideti sa ne uitam cu ochi ceresti la aceasta roata formata din: reamintiri, dezveliri, constructie, sincronizare/ desincronizare, reconectare, limpezire/ purificare, intelepciune. In sine ea descrie un cerc al spiralei pe care il parcurgem in fiecare anotimp interior.

In primavara relatiei…ne inunda reamintirile….. il stiu, imi amintesc, mirosul lui il recunosc…apoi vin dezvelirile si anumite fapte sau versuri sau cantece ne dezvaluie ca exista un constract spiritual al nostru, o poveste ce se tese, ni se reveleaza ca vom avea copiii, o casa, un proiect de suflet…apoi construim, tesand pas cu pas, apoi ne desincronizam….pe o tema de viata, sau mai multe tinand fiecare de punctul lui de vedere, apoi ne reconectam, limpenzindu-ne in apele postului apoi ne inteleptim. Aceasta hora a sferelor se dezvaluie in fiecare anotimp al relatiei, hranind povestile pana cand primavara interioara isi afla varfurile ei de munti, la fel vara, la fel toamna si apoi iarna.

Si da fiecare anotimp isi are florile lui, radianta lui, varfurile lui. Nu topaim doar primavara si iarna stam intr-un scaun cu rotile.

Intelepciunea se capata in fiecare anotim si ea este formata din multe salturi de intelegere adica din acele varfuri de munti care se construiesc in interiorul nostru atunci cand parcurgem frumos o tema de viata cu iubire, caldura, intelepciune simtind marile ei daruri si vazand piscurile ei minunate.

Daca invartiti aceasta roata in interiorul vostru ori de acte ori sunteti in provocare…veti simti chemarea varfurilor. Sa spunem ca v-ati impotmolit in tema empatiei …..Pot aparea reamintiri legate …..de adolescenta…cand vi se reprosa intens ca sunteti impietrit, pot aparea dezveliri legate de alte vieti sau de ceea ce spunea profesoara de matematica….este un elev foarte inteligent insa rece si competitiv ….apoi vei simti ca poti sa-ti dezgheti interiorul mergand la samadhi, la o initiere, la un trialog……vei percepe ca intra fluxul vietii in tine…..si campul te sincronicitate te cheama, te vei conecta din ce in ce mai bine la miezul tau…si parca o oala imensa de empatie va incepe sa se verse…..apoi in limpezirea mare pe care o faci cu post, meditatie si contemplatie….vei percepe empatia ca o forma de indumnezeire….si crescand, inteleptindu-te….vei intelege ca ea era acolo in tine……avea nevoie doar sa fie dezvelita, descoperita, scoasa la suprafata.

In cuplu nu lasati probele sa …..se transforme in divort. Trecem impreuna de la un anotimp la altul activand aceasta spirala a inaltarii in care fiecare sfera capata luinozitate, bucurie, frumusete!!!!

Intrebari pentru cuplu:

Ce reamintiri v-au adus Impreuna?

Ce dezveliri v-au ajutat sa luati decizia de a va casatori?

Cand v-ati hotarat ca construiti pe toate razele vietii?

Cum se dezvaluie toamna cuplului?

Ce roade va ating sufletele?

Cand ati simtit sfera intelepciunii?

Va astept pe 9 oct la ora 18 30 la un atelier dedicat omenilor care vor sa intre in cuplu si celor care pregatesc de roade in cuplu.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele Christic sa va fie calauza!

Centrul Frecventa OM

Samadhi Tank

Terapie Craniosacrala

Mind MI

Luviom si MindSynergy

Terapie Bowen