Atunci cand o rascruce de drumuri  va cheama sa luati in clar decizia potrivita incercati sa gasiti nu doar raspunsul la ceea ce va framanta ci cautati la Centru sa aflati daca sunteti pe Cale daca darurile voastre se pregatesc sa infloreasca, daca Omul din voi se trezeste si odata cu el Gradina cu Lumini.

Lasand apele provocarii sa treaca fara sa activati Stalpul de Lumina care Sunteti e posibil ca alte Experiente sa atrageti din aceeasi Gama sau Alta pana cand intrati cu hranicie in triunghiul Recunoasterii de Sine si incepeti sa va reamintiti, sa dezveliti celorlalti, sa straluciti.

Nu actionati insular, un trialog si gata, o initiere si apoi inca un somn minunat de vreo cativa ani.

Valsul odata inceput e de dorit sa fie continuat cu bucurie, avant, drag. Rescrierea destinului e un proces continuu.

Un petec nu va poate sustine pe un nou Drum, o gaura carpita nu va poate fi Calauza.

Continuati sa va uitati la varful de munte, onorand fiecare triunghi al treziei neuitand ca acelasi vehicul cosmic va arata Genunile dar si Culmile. Fara Limpezire nu exista Trezie.

Acul cosmic este principala unealta a Destinului cea care aduce in lumina Tema, ce se dezvaluie  din spatele Emotiilor si a Provocarii creeand Elementul de Vesnicizare prin care Corpul nostru de Slava se Activeaza.

Si cum multe teme stau in salba vietii, lucrarea este continua si valsul din ce in ce mai plin de Talc, Savoare, Bucurie.