Nu e usor sa dai drumul vechiului care ia forma triunghiurilor limitative si sa te asezi la masa regasirii, vesel, plin de iubire, imbratisand Totul.

In exercitiul plecarii aspectelor care tipa in tine, apar provocari care spala tesatura neiubirii-neincrederii-neiertarii pana cand triunghiul straluceste, ajutandu-te sa te muti pe un alt palier de intelegere, cu noi daruri ce tresar din chiar centrul lui.

Cu ele in chip christic, intoarcerea Acasa ne este dezvelita, cu ele in viul regasirii, Imparatia Cerurilor este Aici.

In timpul postului Pastelui triunghiul crucificarii-transmutarii-transfigurarii este trait de fiecare dintre noi pana la momentul innoirii noastre in Sfant Numele Tau.

In aceasta perioada apar provocari, teste, experiente atrase chiar de triunghiurile limitative din noi ex neiubire-neincredere-neiertare si ele se spala cu lacrimile recunoasterii de Sine pana cand limpezirea le transforma in trunghiuri potentatoare-trezitoare-ascensionale-ale Unimii.

In asttfel de momente chiar daca v-ati simtit tradat, inselat, dat la o parte, parasit, uitat sau din contra aratat cu degetul poate atacat, este de dorit sa va uitati in voi si sa cautati cei trei atractori care au atras provocarea. Veti descoperi ca anumiti sabotori interni continua sa si faca de cap de aceea va invit sa va faceti iertarile fata de Tot si Toate, limpezind triunghiul limitativ care a atras experienta pana cand darurile lui va vor fi dezvelite.

Nu va grabiti sa va puneti etichete nepotrivite sau sa ii legati cu lasoul cuvintelor pe cei prin care vine provocarea.

Triunghiul de miasme e de dorit sa fie infruntat si apoi eliberat pastrand valsul cu iubirea, iertarea, increderea.
Si cand norii au trecut si in voi au infrunzit anumite intelegeri dezveliti-le celor din jur……largind gradina cu flori.

Asa apare transmutarea care este in adevar o graire divina, o deschidere de Sens, o expansiune.

Aici chipul christic se dezvaluie, aici transfigurarea devine insasi Acasa.