Intr-o zi acum cativa ani, am luat intuitiv din lumina Crucea si mi-am curatat cu ea chakrele, campurile, structurile. Cascam, oftam, lacrimam, simteam cum eliberez reziduri, neasezari, suparari si cum totul se limpezeste, se aliniaza, se aseaza. Apoi am primit in dar Sf Graal si ori de cate ori aveam cate un disconfort luam simbolul intregirii, desenam triunghiul, puneam crucea si apoi imbracam totul intr-un cerc….intram in acest simbol si simteam cum cerurile mele interioare se deschid….aducand in mine, linistea, bucuria, clarul.

Apoi am observat ca in toate momentele de gratie Crucea de lumina era acolo, deasupra capului meu ca o calauza binecuvantata care parca imi spunea ca am facut alegeri concordante cu voia divina si ca asa ar trebui sa continui…. Am aflat abia acum cateva zile la cursul de infoenergetica ca chakra 10 are forma crucii, este deasupra capului la cativa centrimetrii si ca ea ne deschide drumurile sufletului ducandu-ne cate cel mai inalt viitor posibil pentru noi. Ce frumos ca o vazusem, ce minunat ca e cu noi …..cu noi-TOTI!

Crucea ne conecteaza la cerurile Sfintei Treimi, ajutandu-ne sa depasim orice problema.

Cand primim o veste neconcordanta cu asteptarile noastre e de dorit sa punem Crucea de lumina pe ea si sa o rugam sa transforme dilema, incercarea, provarea in dar pentru noi si binecuvantare pentru ceilalati; vom observa ca disconfortul dispare, povara ne este luata, rostul lectiei ne este revelat si impreuna cu el apare si bucuria de a accesa alte paliere de intelegere.

Gratia sa fie cu voi si noi-UNUL!

Camelia Radu