Acum multi ani in revista Cariere am scris despre un triunghi divin care ne anima fata si care in dezvelire vorbeste despre capacitatea noastra de a ne schimba. A urmat apoi cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii apoi peste 1000 de articole dedicate triunghiurilor si multe calatorii de suflet facute cu aceste calauze frumoase roditoare in Unime.

Privind ochiii Mantuitorului in tandrul sarut al zorilor am vazut crucile, cele trei cruci care unesc ochii fizici de frunte. Aceste cruci sunt imbratisate de cercurile ochilor, lumina fruntii lasand ca din centrul lor, tandrele spirale sa creeze nuantele.

E un triunghi minunat ca un munte al regasirii in care sunt arhivele noastre. Aici mesagerul luminii ne conduce pe culoarele dezvelirii la alte vieti de pe aceasta planeta sau de pe altele arandu-ne varfurile atinse sau prapastiile creeate, bland in tot ce reveleaza, atent cu fiecare unitate de Sens.

Cand va tineti de mana, partenerii, activand taina recunoasterii de Sine conectati-va la aceste cruci care descriu un triunghi si la glasul lor tandru innaripat care se dezvaluie prin al treilea ochi. Aici veti gasi povestea stiuta doar de sufletele voastre.

Pastrati concentrarea adica intrati in conul creeat de Centru si lasati ca insasi Glasul sa va atinga.

Simbolul unimii ne apare de trei ori purtand la Centru, mesajul Cerului.

Adica reteaua unimii poate fi accesata privind dincolo de ochiul lumesc in ochiul divin.

Ce tandra coborare a Imparatiei si urcare a noastra in vers divin, in ochiul recunoasterii de Sine!

Corpul nostru cosmic este o geometrie incantatoare plina de inflorescente care pe raze glasuiesc in reteaua Unimii.

In triunghiul descris de ochi si frunte, acolo unde la mijloc apare constiinta trinitara trei in unul, se afla si trecerile noastre, salturile noastre, intelegerile.

Triunghiul se activeaza in preajma oricarei Provocari si straluceste in insasi Darul regasit.

Puteti cere indrumare, calauzire, puteti medita vizualizand. Pe culoarul cosmic, intrand cu bucurie, arhivarii va vor arata temele in dezvelire, darurile, micile salturi lasand tot timpul la centru ajutoare pentru voi, pentru efortul vostru de a patrunde in cunoastere.

Acest triunghi ascensional lasat de ceruri sa dezvaluie Omul Indumnezeit, situat pe cap, pe partea lui superioara, ca un varf ce ne asteapta este insasi finalul de Drum, Acasa, Paradisul Regasit, Bucuria.