Cand judecam, comparam, ne simtim nemultumiti de ceilalti si de lucrurile din jurul nostru, in adevar parasim verticala crucii, alegand poalele muntelui, vaicarindu-se sau acuzand.

De multe ori ramanem pe orizontala o viata sau doar o etapa insa este important sa ne intoacem la Centru de unde zveltetea noastra, chemarea zarilor, insasi varful se configureaza.

Nu poti sa te inalti daca esti apasat, coplesit de pamantul interior. Incercati sa nu stati in colbul grijilor, maruntiti de lumisme, uscati de nimicuri.

Cereti-va iertare fata de Tot si Toate, Iertati-va si dezlegati-va, Uniti-va cu Totul.

Reintrand in Miez, Triunghiul care Sunteti va emite din aproape in aproape devenind Sfera si insasi Valsul.

Ce reprezinta Iertarea in Adevar ?!…. O dechidere catre transforma provocarea in patrundere, dar, sens, intelegere, o fuziune cu Unul-Una.

Fara aceasta intoarcere Acasa, verticala divina din voi, nu radiaza.

Cand spunem despre o persoana ca este descentrata? Cand a iesit din Miez si nu mai recunoaste Creatia Trinitatii dar nici pe El nu se mai recunoaste.

Crucea descrie in zveltetea ei Omul indumnezeit care unit cu Cerurile radiaza pe toate palierele vietii lui.

Si cand aceasta cruce este marturisitoare puteti lucra in toate Triunghiurile Unimii, echilibrand aspecte care poate inca tipa simtind din aproape in aproape ca viata voastra s-a rotunjit si voi la fel si totul este doar un vals frumos sincron si cu managerul si cu sotia si cu fetita ….. cu Totul.