Atunci cand privim Crucea, simtim Coloana Cereasca, Verticala vietii activandu-se in noi precum si Aripile de Lumina cu care salutam Cerul.

Si pornim cu trei degete formand Treimea:

In numele Tatalui( parintele divin)( chakra 6)( aici avem triunghiul format din clar-discernamant-intelepciune)

Al Fiilor si al Fiicelor( chakra 2)( triunghiul format din regenerare-creativitate-nastere). Sa nu uitam Fiicele…..Unim in felul acesta Cerul de Pamant.

Umarul drept: al Dumnezeului-Mama sau al Sferei-Mama

Umarul stang: Al Sfantului Duh sau al Sfantului Spirit

In centru( acolo unde se intalneste orizontala lumeasca cu verticala cereasca)( chakra 4)( triunghiul iubirii-compasiunii-smereniei)…..al Soarelui Divin.

Ma veti intreba de ce acum Soarele Divin?

Pentru ca acest adevaruri legate de Soare dar si cel legat de Natura si de Revenire au fost scoase din cartile vechi in secolul al patrulea prin Conciliul de la Niceea. Si cum nu poti baga sub pres prea multa vreme un adevar, ele se dezvaluie la timpul potrivit completand puzzle-ul vietii.

Omul este o cruce in actiune, la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca dezvelindu-se acea scanteie divina, care hranita cu virtuti devine Sfera de lumina. Nu suntem nimicuri, pacatosi, nemernici…ci viuri de lumina divina care isi dezvaluie maretia, frumusetea, radianta prin fiecare triunghi de lumina.

Sunt Iubire,

Bucurie,

Intelepciune

Sunt Tot ceea ce Sunt

Eu Sunt.

Cu cat veti repeta mai mult Crucea aceasta cu atat veti simti Graalul interior, Cupa formata din bratele ridicate ale Crucii …in care coboara ambrozia divina, adevarul, Unimea.

Seara dupa mica introsectie si rugaciune facuta, activati Crucea de Lumina cerand indrumare pentru problema X sau pentru o calatorie spirituala pe care vreti sa o faceti. In centrul Crucii se afla Triunghiul ceresc, Treimea in Unime care va raspunde prin somn, intuitie, revelatie, dezvelire.

Capacitatea noastra de a recepta adevarurile divine nu tine de cantitatea de stiri pe care o sorbim sau de cate carti am citit sau la cate cursuri am fost ci de curatenia interioara, discernamant si credinta sau un alt triunghi de virtuti care ne poate dezvalui in centrul lui …..Adevarul.Si ca sa-l primim prin contemplatie pura sau rugaciune cu lacrimi, trecem prin multe probe. La acest final de ciclu planetar…..cu totii suntem invitati sa dam teste de Credinta(varful Crucii, Tatal, Nordul), Discernamant( Sudul Crucii, Fiul, Fiica), Intelepciune( Dumnezeu Mama, Estul), Unime( Sfantul Duh, Vestul). Si dupa ce am fost binecuvantati cu Adevarul urmeaza Integrarea lui la nivel de gand emotie, fapta.Fara cresterea luminii interioare nu putem sa coboram adevarul in care credem in faptele noastre.

Pentru a fi puternici in adevarul primit e important sa ne legam de Ceruri zi de zi ca sa primim ingeri, puteri, forte ce ne pot sustine pana la capat. Cu tine Una Doamne!!! Sunt Cavaler al Unimii si slujesc in Sfant Numele Tau!!!!

Imparate Ceresc, Duhul Adevarului

Care pretutindea esti si toate le implinesti,

Vistierul Bunatatilor si Datatorule de Viata( intru Adevar)

Vino si te salasuieste intru Mine.

Si ma curateste de toate Intunecimea.

…..

Repetati Imparate Ceresc sau o Invocatie sau Doamne Isuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Miluieste-ma pe mine Omul, Fratii mei, Tot Locul si veti simti ca la intersectia orizontalei lumesti cu verticala cereasca acolo unde se afla Treimea in Unime, Triunghiul Divin……graieste Soarele interior din Crucea care Suntem.

Invoc lumina ta, Soare Divin,

Iubirea, intelepciunea, blandetea,

Caldura, bucuria, pacea,

Buchete de lumini sa fie!

Cu ochi ceresti din albastrul pur ne privesti,

Iubindu-ne, intarindu-ne, inteleptindu-ne,

In cupa interioara te chemam,

Si cu iubire imbracam,

Raza ta!!!!

….

Va invit pe 13 iunie la 18 30 la un atelier dedicat: crucii de lumina, triunghiului celest, soarelui divin.

Unde?Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor

Fie ca Iubirea, Armonia, Pacea sa va deschida toate portile si Soarele Divin sa va fie Calauza!!!!!