Noul Pamant cheama la intrupare entitati evoluate care
nu intamplator sunt copii nostrii si care actioneaza ca spirite intr-un plan putin vizibil, pentru ca trecerea noastra de la vechile pradigme la noile pradigme sa se faca cu iubire, pace si bucurie, suferinta fiind cat mai mica.

Aceasta constelatie de luminite care iau asupra lor lectiile noastre neinvatate, pacatele, nealinirile noastre ne pot ajuta sa transformam criza intr-o binecuvantata oportunitate de evolutie. E suficient sa fim impreuna cu ei in „ duh” si astfel intreaga familie si apoi marele grup sa fie auzit de SPIRITUL PUR ceea ce intareste lucrarea de lumina care se face ACUM la trecerea dintr-o etapa de crestere in alta a umanitatii. Imbratisati-va si priviti-va in ochi, copii. Rugati-i sa va ierte si iertati-va si astfel veti fi cu totii in APROAPE. Ei stiu limbajul luminii si pot rezolva pentru noi orice problema. Solutiile la ceea ce avem de infruntat acum se afla si in conexiunea cu ei. Nu va pierdeti in maruntisuri. Nu de jucarii au ei nevoie ci de intalnirea cu centrul vostru.

Criza e o neasezare, o nealinire, o dezicere de sens, asa cum am mai spus si in alte articole. Ea este si o ancorare in iluziile care ne-au facut fericiti intr-o anumita etapa de intelegere dar care nu ne mai pot insoti acum. Criza dezvaluie limitele noastre, greselile facute, lipsa de responsabilitate, comportamentele neinspirate invitandu-ne (tot ea din postura de zana buna) ca ceea ce ne supara acum sa fie transformat in dar de crestere.

Copii nostri sunt si punti de trecere peste aceasta criza si cine merge cu ei constient acolo unde merg ei cand dorm sau vede ce lucrare fac ei in lumina pentru noi in aceste vremuri, vor intelege ca ei ne reveleaza fatele crizei in care ne-am pierdut increderea, puterea si energia si tot ei ne ajuta sa le luam inapoi si sa redevenim proprii stapani.

In creuzetul acestor vremuri , noi alaturi de copiii nostri putem deveni constienti de potentialul nostru de cocreatori si fauritori de realitati, putem translata impreuna si adanci relatia noastra cu totul fintand ca UNUL.

Copii nostri sunt lucratorii din lumina care transforma emanatiile negative din programele TV in revelatii pentru parintii care se uita. Ei ne conecteaza la frecventele NOULUI PAMNANT, ne ajuta sa ne cunoastem darurile, ne indeamna sa votam un presedinte sau altul, ne amprenteza deciziile, ne pregatesc intalniri speciale, ne ajuta sa cumparam anumite carti, ne transmit telepatic ce anume sa raspundem unui interlocutor, ne activeaza memoriile ancestrale, ne intregesc.

Incercati sa vedeti criza ca o punte luminasa de trecere de pe un taram pe altul. Luati-va copiii si treceti impreuna cu ei acest pod. Plasati aceasta imagne intr-un con de lumina. Mentineti imaginea cat de mult, puteti.

In momentele de frica sau de incordare pentru ca ati fost dati afara sau pentru ca simtiti ca veti face parte dintr-un nou val de restructurare, intorceti-va la imaginea de mai sus. Veti simti cum primiti ajutor si in foarte scurt timp linistea, increderea si bucuria va vor inunda teritoriile sufletului.

Acesta este o parte din misiunea copiilor nostri: sa ne ajute sa convertim tipetele acestor vremuri, in aur spiritual.

Deschiderea noastra adevarata catre ei ajuta intreaga constelatie de suflete ( in care am agreat sa venim) sa cunoasca si sa aduca aici NOUL PAMANT!!!

Sa fim cu ei si noi-UNUL!!!