„Te invit sa ma insotesti intr-o calatorie…o calatorie catre esenta fiintei tale..in care sa redescoperim vocea Sufletului si sa o lasam sa cante si sa danseze in vietile noastre..Cand ? duminica, 1 februarie, intre 10.30 -17 ( pauza de masa 1 ora si pauze de cafea)
Unde? Ella`s Center for Excellence ( Bdul Magheru 12-14, Bloc Patria, sc C , et 2, ap 32, interfon 32C)
Ce vom face mai exact? … vom lasa mintea sa se odihneasca..si ne vom ocupa putin de noi, noi cel
adevarat…..ne vom reaminti sa ne deschidem perceptia catre nivele uitate ale fiintei noastre…vom calatori catre spatiul sacru al inimii si catre cronica akasha, ne vom reconecta apoi cu sufletul….ne vom reaminti cum sa  ascultam vocea sufletului nostru si vom explora povestea vietii noastre din perspectiva sufletului… prin exercitii si meditatii ghidate.

Despre mine – sunt un om obisnuit care a realizat la un moment dat ca trebuie sa fie mai mult decat ce se vede si a inceput sa caute….asa a inceput calatoria mea si dupa multe metode, tehnici, sisteme incercate (Reiki,constelatii familiale, terapie cu ingeri, trezirea inimii iluminate,Theta healing, shamanism, etc) minunate toate…..am constatat ca toate duc intr-un singur loc….undeva ascuns in inima fiecaruia…acasa. Pe acest drum s-au mai nascut cutiute pictate https://www.facebook.com/CutiuteMagicePictateDeCristina
si ateliere de colorat mandale
https://www.facebook.com/AteliereDeColoratMandale.

In cazul in care doresti sa participi sau pentru mai
multe detalii te rog sa ma contactezi la calatorii.interioare@yahoo.ro.

Pretul acestui atelier este 77 RON.

Te astept cu drag!