Suntem invitati astazi sa pasim in triunghiul creat de Alegere – Schimbare – Inaltare pentru a analiza propriile alegeri in lumina inimii si a face acele schimbari care servesc binelui nostru cel mai inalt… iar pentru a face acest lucru, va propun o meditatie si totodata un exercitiu de cunoastere interioara.
Alegeti un moment in care nu veti fi deranjati si, asezati confortabil, incepeti cu cateva respiratii profunde, lente, relaxand cu fiecare respiratie fiecare parte a corpului. Centrati-va atentia in zona inimii si continuati sa respirati lent. Treptat, priviti cum in fata voastra se contureaza triunghiul creat de Alegere – Schimbare – Inaltare si pasiti in interiorul sau. Cum va simtiti? Ce imagini va apar in minte? Cele trei varfuri incep sa lumineze din ce in ce mai puternic, transformandu-se treptat in sfere vibrante. Ce culori au?
Pasiti in sfera creata de Alegere, lasati-o sa va invaluie usor. Pe ecranul vostru mental se perinda usor alegerile facute pana in acest moment. Spre ce v-au condus? Ce le-a determinat? De multe ori facem alegeri fara a ne da seama, alegeri nascute din teama, limitare, conditionari… alegeri care in loc sa ne hraneasca ne absorb energia si bucuria vietii. Intreaga viata este un lung sir de alegeri… au fost constiente, au adus bucurie sau v-au condus spre o viata la care asistati neputinciosi, blocati in limitare? Analizati fiecare alegere daca aveti suficient timp, sau opriti-va la cele mai importante. Oferiti-va raspunsuri ascultandu-va inima. Apoi, priviti alegerile aflate in fata voastra. Priviti fiecare optiune si simtiti-o in inima. Care dintre ele va face inima sa cante? Promiteti-va ca o veti urma si ca, de acum inainte, veti face alegeri constiente, ca veti pasi dincolo de conditionari pentru a asculta cantecul vietii care va cheama si vei deveni ceea ce sunteti cu adevarat.
Cand ati terminat, pasiti in sfera creata de Schimbare. Ce simtiti? Teama? Bucurie? Orice alegere aduce cu sine o schimbare si orice schimbare aduce cu sine alte alegeri. Ce va doriti? Ce schimbari v-ar face sa va simtiti mai impliniti? Schimbarile mari vin treptat, sunt create din micile schimbari si alegeri pe care le consideram adesea lipsite de importanta – o dieta echilibrata, inscrierea la un curs, iesirea in natura mai des… Schimbarea va poate purta catre viata dorita – atunci cand este facuta constient, in acord cu chemarea sufletului, sau va poate afunda in adancurile limitarii – atunci cand este facuta automat, de conditionarile exterioare si interioare dobandite in decursul anilor. Cand ati constientizat ce schimbare este potrivita pentru voi si ce puteti face pentru ca ea sa se manifeste, priviti ecranul mental si lasati sa se contureze imaginea voastra dupa schimbarea facuta. Cum va simtiti? Cum ganditi? Cum s-a schimbat viata voastra? De cate ori facem schimbari luminate indepartam un zid, o conditionare care ne mentine in teama si limitare. Permiteti-va sa faceti schimbarile pe care inima vi le sopteste si lasati bucuria vietii sa va invaluie.
Incet, parasiti sfera si treceti la urmatoarea, creata de Inaltare. Ce culoare are? Inaltarea nu presupune acelasi lucru pentru toate fiintele, ci este un proces personal, o renastere a fiintei unite cu lumina, iar la aceasta renastere ajungem prin alegeri constiente care genereaza schimbarile potrivite. Inaltarea este unirea fiintei cu misiunea sa personala, cu darurile, harurile si potentele sale. Unde va aflati? Pe ce treapta a scarii? Lasati inima sa va sopteasca ce inseamna pentru voi Inaltarea, lasati-o sa va spuna ce alegeri si schimbari aveti de facut pentru a renaste in lumina. In sfera Inaltarii petreceti atat timp cat va doriti, ascultand, vibrand in energia tot mai puternica ce va invaluie.
Pasiti apoi din nou i centrul triunghiului si priviti cele trei sfere cum devin tot mai mari, mai stralucitoare… contopindu-se intr-un soare stralucitor, care va umple de lumina intreaga fiinta. Ramaneti aici, hraniti de acest soare de aur pur atat cat va doriti. Cand va simtiti pe deplin hraniti, vindecati, luminati permiteti imaginilor si senzatiilor sa se estompeze, centrandu-va atentia asupra respiratiei. Miscati usor mainile, picioarele, deschideti ochii si reconectati-va la planul fizic. Veti aduce cu voi energia necesara devenirii voastre si o veti intari de fiecare data cand veti reintra in acest triunghi pentru a evalua, analiza, constientiza drumul vostru prin univers