Astazi suntem invitati sa pasim in triunghiul Calm – Echilibru – Elevare, sa aflam, intrand in templul interior, care este lectia acestui triunghi. Luati pe rand fiecare cuvant, lasati-l sa va umple inima. Ce emotii / ganduri / sentimente / amintiri va trezeste? Ce anume va lipseste pentru a va pastra permanent starea de calm? Ce puteti face pentru a o obtine? Asociati notiunii de calm o culoare, o forma… ce culoare are calmul pentru voi? Ce forma? Incercati sa le definiti, sa le fixati pe ecranul vostru interior, apoi lasati-le sa va umple inima. Creati astfel o ancora de sens si stare pentru voi. Si de cate ori va pierdeti starea de calm interior, reveniti la imaginea si culoarea alese. Astfel va va fi mult mai usor sa reveniti la starea dorita.

Procedati in acelasi mod cu Echilibrul si Elevarea. Intrebati-va ghizii ce puteti face pentru a aduce mai mult echilibru in vietile voastre. Ce inseamna pentru voi starea de echilibru? Asociati starii dorite culoare, forma… si creati ancora.

Cu fiecare actualizare a ancorelor va va fi mai usor sa reveniti in centrul vostru, sa va recapatati calmul si echilibrul, sa va elevati gandurile, emotiile…

Observati daca simtiti rezistente interioare in timpul exercitiului. Exista un disconfort mental, emotional? Care este cauza acestuia, o puteti defini? Asterneti pe hartie fiecare gand aparut fara a incerca sa-l explicati, lasati pur si simplu mana sa depene firul gandurilor. Cand ati terminat, cititi si incercati sa treceti dincolo de ganduri, in spatiul emotiilor. Constientizati si eliberati fiecare rezistenta pe expiratie. Invaluiti fiecare rezistenta, fiecare teama in lumina si priviti-le cum se pierd departe, tot mai departe de voi.

Incercati sa creati in fiecare zi o ora a calmului, o ora in care sa ramaneti centrati in interiorul vostru, savurand starea de echilibru interior. Puteti folosi ancorele create anterior pentru a va fi mai usor. Beneficiile acestei ore nu se vor lasa asteptate, ci vor aduce schimbari binecuvantate in voi si in jurul vostru.

In urma cu cateva zile am fost ghidata sa scriu indrumari, exercitii zilnice pornind de la cartile oracol create de tine. Probabil abia acum sensul intalnirii noastre se reveleaza sub forma sa de lumina.
http://terapiatreptelor.blogspot.ro/2013/07/triunghiurile-schimbarii-pentru-29.html
http://terapiatreptelor.blogspot.ro/2013/07/triunghiurile-schimbarii-pace.html

O zi luminata!