Eram in Sala Vindecarii ….mai multe cercuri luminice fiind activate de jur imprejurul Cristalului din tare tasnea lumina lichida, lumina vindecatoare. Am pasit pe primul cerc ….si am simtit o prezenta usoara, blanda atingandu-mi mana. Tata…aici?

Te-am vizitat in ultimele zile…ca sa te imbratisez de ziua ta si sa iti spun ca iti multumesc ca vii aici adeseori pentru a lua tehnici de vindecare pe care le folosesti in lucrarile tale de lumina. Si cand mi se permite…. te sustin in Lucrare. Aici este Cristalul Vindecator. Adeseori veniti aici in timpul noptii cu dureri de cap, raceli sau chiar boli grave si primiti infuzii de lumina vindecatoare. Si va treziti altfel, mai incarcati luminic, mai iubitori, mai netematori, mai sanatosi.

Tata ce ma bucur ca te vad aici!!!! O ploaie de lumina mi-a invaluit corpul si ceva din micul soare….s-a bucurat foarte mult ca l-a regasit pe Tata( care a plecat Dincolo in 2013). Simteam ca se lucreaza pe corpurile mele subtile asa ca am intrebat….ce fel de lucrari se fac aici? primesti noi infuzii de energii, tehnici si niste mici ajustari intre corpurile subtile si cele grosiere. Aici se hraneste corpul de slava. Pe un ecran am vazut cum triunghiurile se maresc, vibreaza, se umplu cu energia apoi se transforma in doua sfere care se suprapun, apoi in Una din care tasnesc multe sfere. Floarea Vietii. Cata frumusete!!!

Corpurile de lumina au multe chipuri dupa misiunile voastre, implinite. Puteti fi flori, copaci, spirale, geometrii radiante. Si exista anumite tipare cosmice care va calauzesc. Acum experimentam pe acest cerc…….Floarea Vietii care include, chipurile noastre sferice, vocile noastre rotunjite din multe vieti. Daca te uiti cu ochi de lumina sunt mai multe hore-sfere care alcatuiesc Floarea Vietii, ele suprapunandu-se partial cat sa puteti accesa memoria spirituala, cunoasterea si darurile altor vieti. Bucurii noi ….si bucurii stiute toate intr-o impletire care va vesnicizeaza. Am privit propria floare in Unicitatea ei…si am vazut ca fiecare sfera are o alta culoare…si cea mov era marita….semn ca chiar atunci se lucra in ea. Asa ea. Infuzia de azi este cu lumina mov. Si cel mai mult in viata aceasta vei lucra cu lumina roz, mov, alb-aurie. O treime in Unime, pentru a activa propria Camelie. Zambi si ma imbratisa din nou…si iar am simtit o ploaie de lumina infuzandu-se cu energeticul meu.

Tata are vreo legatura acest Cristal vindecator cu LuViOm-ul …aparatul pe care il am la cabinet?

Cristalele eterice comunica prin voi( ca verticale ceresti in actiune) cu cristalele lumesti. Voi sustineti lucrarea, comuniunea, infuzia. Si da …..poti simti la LuViOm, vindecarea care vine de la cristalele eterice in functie de merite dar si de rezonanta pe care o aveti cu cristalele. Instant un ecran s-a activat cu aparatul LuViOm imbracand Omul in Flori de Lumina. Si florile dezveleau pentru ca tot prin ele sa se faca Vindecarea. Dar tincturile, uleiurile florile Bach? Am vazut mai multe energii coborand in Buchet apoi ……energia lucrand in retea. Sufletul florilor va vindeca si voua sufletul…la fel si cristalele cu care ati mai lucrat pe multe planete dar si in Atlantida, Lemuria, Pangeea, Hiperborea etc. Acum e timpul sa activati marile cunoasteri impletindu-le cu lacrima sfinteniei. Fara iubire transmutarea nu se poate face. O floare imensa a invaluit lumea sustinuta de cristale de diferite culori. Chipul planetei radia, la fel chipul tarilor. Geea devenise o gradina plina de flori de lumina. Tata spuse: Floarea din voi saluta Floarea din Tot Si Toate!!! Indrazniti sa va rotunjiti colturile sa va transformati in petale de lumina.

Din nou am simtit imbratisarea lui… o infuzie si mai puternica. Apoi un ecran s-a deschis cu multe cristale vindecatoare prezente in tara noastra….aproape peste tot o cantitate mare fiind in Bucuresti, in munti, in anumite pesteri, manastiri. Reteaua era vie plina de culori. Lumina lichida curgea, desfundand locurile, oamenii, intreaga tara. Activati cristalele eterice vindecatoare sa va sustina in procesul de tamaduire, de trecere, de integrare. Veti simti puterea lor, veti primi initierea lor, veti avea raspunsul lor.

Tata….ce putem face pentru a ne activa propriul Varf de Munte? Mi-a zambit…si a spus simplu. Soarele interior va poate fi Calauza. Priviti Cerul si veti sti. De acolo..de dincolo de Nori, Ochii lui graiesc. Acolo cautati varful de munte.

Apoi m-a condus foarte aproape de Cristalul Vindecator…..si m-a lasat cateva secunde pentru a simti Infuzia. Ai primit ce trebuia sa primesti. Acesta este darul meu de ziua ta. Te iubesc, te iubesc, te iubesc.