Cristaloterapia contribuie la restabilirea starii de sanatate printr-o serie de tehnici care elimina stresul, inlatura anumite probleme psihice (mentale si emotionale), sustin evolutia spirituala.
Starea de echilibru si armonie interioara, generata in timpul unei terapii cu cristale, ofera organismului conditia optima pentru a-si declansa si potenta propria sa putere de regenerare si vindecare. Fiecare cristal poarta o semnatura energetica unica. In mod natural, cristalele emit mici impulsuri electrice, care sunt receptionate de corpul uman prin intermediul sistemului nervos si al celui energetic (in special aici prin componentele sale principale chakrele). In timpul unei sesiuni de cristaloterapie, persoana din terapie poate simti furnicaturi, schimbari ale temperaturii corporale sau chiar sentimentul de „realiniere” a intregului trup.
O prima abordare se bazeaza doar pe cunostintele practicantului si presupune amplasarea ori pe corpul pacientului, ori in interiorul aurei acestuia, a unor cristale. Cunoscand, dupa culoare si caracteristici,
calitatile cristalului diferit, se obtin rezultate uimitoare in ceea ce priveste stabilizarea structurilor energetice si eliminarea unor eventuale blocaje aparute pe traseul curgerii fluxurilor energetice.
In urma unei sedinte de cristaloterapie se poate obtine echilibrarea chakrelor, curatatea aurei, eliminarea blocajelor si parazitilor energetici, vitalitate, relaxare mentala si fizica, echilibarea meridianelor si energiilor feminine / masculine, taierea corzilor energetice, repararea corpurilor subtile de diferite brense .
Se poate lucra depinzand de fiecare persoana in parte atata doar cu cristalele dar si cu ajutorul aparatului LuviOm, aparat ce ajuta prin terapia cu lumina si unde de rezonanta magnetica.
Durata unei sedinte este de aproximativ 1 ora, putand sa se prelungeasca dupa caz, depinzand de fiecare persoana in parte si de ghidarea cristalelor.

Cine e Klaus:
M-am intalnit cu lumea cristalelor in urma cu 6 ani, o lume in miniatura in care am gasit ca, fiecare cristal are ca si omul starea lui, personalitatea lui, impulsurile lui, iar in momentul in care am intrat in aceasta lume viata mea s-a schimbat aducand imbunatatiri atat la nivel fizic cat si la nivel mental si psihic, transformnadu-ma si deschizandu-mi noi orizonturi si noi perspective.
De cate ori interactionez cu un cristal sunt ca un copil mic ce primeste in dar ceva nou deoarece faci cunostinta cu o noua energie, un nou suflet ce iti vorbeste si te ghideaza.
Pe masura ce am lucrat cu cristalele am fost ghidat sa folosesc partea lor terapeutica in terapiile pe care deja le faceam iar rezultatele pe care le-am avut impreuna cu ele au fost rapide si deosebite.

Incepand cu 18 ianuarie in centrul Frecventa Om il veti putea intalni pe Klaus si lumea cristalelor, Klaus si aparatul Scio.

Programarile pentru cristaloterapie si scio se fac pe frecventaom@gmail.com.

Centrul Frecventa OM http://pages.frecventaom.ro/centrul-frecventaom

Samadhi Tank http://pages.frecventaom.ro/samadhi-tank

Terapie Craniosacrala http://pages.frecventaom.ro/terapie-craniosacrala

Terapie Bowen http://pages.frecventaom.ro/terapie-bowen

Mind MI http://pages.frecventaom.ro/mindmi

Luviom si MindSynergy http://pages.frecventaom.ro/luviom-mindsynergy

SCIO http://pages.frecventaom.ro/scio

Cristaloterapie http://pages.frecventaom.ro/cristaloterapie

Contact: Str. Vasile Vasilievici Stroescu 14, sector 2.  
E-mail: programari.frecventaom@gmail.com

Tel: 0755099099
       0748760284