Credinte limitative

O credinta limitativa hranita constant e ca un sarpe care ne sufoca trupul mental, emotional, spiritual. Ea ne inghesuie potentialul intr-un colt, obstructionandu-l. De multe ori o astfel de credinta e preluata din mintea tribala si sau familiala si devine parte componenta a vietii noastre fara a ne pune prea multe intrebari in legatura cu ea. Daca am avea curajul sa punem lumina pe o astfel de credinta, am vedea ca ea nu poate rezista. Dispare.
Iubirea, armonia, linistea, intelepciunea, cunoasterea transforma aceste credinte in elemente potentatoare si trezitoare pentru viata noastra.
Credintele limitative surpa, macina, ostoiesc, infometeaza, inraiesc, alieneaza. Ele ne indeparteaza de rostul nostru astupand canalul care ne hraneste cu energie divina. E posibil ca aceste credinte sa ne daruiasca o falsa putere intr o anumita etapa de evolutie insa daca ele nu sunt acordate divin vor veni situatii, revolutii, intrebari care vor evidentia partea lor intunecata, lipsa lor de consistenta. Pana atunci insa e posibil sa suferim destul de mult datorita lor. O credinta limitativa nu are rezonanta in centrul centrului. Ea nu are energie proprie de aceea isi vampirizeaza gazda.
E bine ca din cand in cand sa va puneti intrebari il legatura cu marile aspecte ale vietii voastre: iubirea, intimitatea, profesia, relatiile cu ceilalti,organizatia pentru care lucrati. Ce credeti despre ele?Incercati sa fiti sinceri, corecti si sa nu va lasati furati de ceea ce ar trebui sa spuneti. Verificati acum cateva credinte: Ce culoare au? Ce miros au ?Cum va simtiti cand le activati? De-a lungul timpului in ce masura v-au ajutat? Ce situatii au generat? Ce realitati au determinat?

Daca ati descoperit ca nu v–au ajutat sa cresteti dpdv uman atunci transformati-le in aspecte potentoare si trezitoare ale vietii dvs.Cum? Le asezati in lumina sau le puneti pe suflet sau rugati subconstientul vostru sa va ajute sa le convertiti in catalizatori pentru viata voastra.
Nimeni nu organizeaza funerarii pentru credintele noastre vechi, obtuze, parazitare. NU exista in plan material un astfel de cimitir insa in plan imaginar putem conduce pe ultimul ei drum o credinta care ne face sa suferim.
Camelia Radu