Ne intalnim cu patru probe/ teste zi de zi in lupta cu hidra cu rasuflarea otravitoare( o spurcăciune care va fi peste tot dupa cum spune parintele Arsenie Boca: la serviciu, în magazine, în politică) si care isi ia chipuri diferite coborand tentaculele ei peste drepturile si libertatile noastre.

Privind la varful crucii ….simtim vocea tatalui, Credinta vie scuturata de frici, dualitati, control, acea simtire frumoasa care te inspira sa spui Nu vaccinarii si sa iti asumi pana la capat aceasta alegere: sa nu aduci in corpul tau si in viata ta….o Bomba. Apoi e de dorit sa te intrebi in continuu…E gandul meu sau mi-a fost indus prin stirea x? Este emotia mea sau mi-a fost transmisa de catre emisiunea Y? E fapta mea sau preaiau fara discernamant ce spun prietenii? Cine sunt? Ce imi spune propria constiinta? Aceasta cernere in tine…..ce trebuie facuta clipa de clipa se numeste Discernamant. Si cu aceste plase intunecate…..discernamantul nostru este foarte afectat de ploaia de emanatii intunecate, algoritmi malefici, arme psihotronice, frici insa verticala crucii, coloana cereasca ne poate sustine in acest razboi invizibil, lupta psi, energetica, biologica daca ne rugam zilnic, de trei ori, postim lunea, miercurea si vinerea, ne spovedim, ne adancim, ne unim cu divinul. Si crucea are niste brate-aripi formate din Intelepciune si Unime. Care este talcul, sensul pentru care am atras acest timp? Ce parti murdare din noi….hranesc focul malefic? Ce avem de invatat fiecare in dreptul lui dar si din partitura colectiva? De ce este ingaduita aceasta purificare, curatare, cernere prin boala?

Haideti sa ne uitam si la chipul pacatelor noastre, la libertinaj si la destrabalare, la toate aberatiile sexuale si la toate afacerile oneroase pe care le-am creeat cu lacomie, fierbinteala, intuneric. Si acum ne intalnim cu hidra (anticreatia noastra) care isi face de cap alimentata de toate gandurile si faptele noastre negate sau fragezite de pacte intunecate. Tot ce ne mai ramane este sa ne retragem in pestera interioara….aprinzand flacara christica, prin rugaciunea fuzionala, prin postul cu lacrimi, prin credinta vie cerand ajutor de la sfintii acestei patrii.

Coborati in noi,

Graiti prin noi,

Rescrieti prin noi!!!

Suntem Impreuna-Una!!!

Pastrati in voi Unimea…constatand fara sa judecati. Nu va separati prin razvratire. Imbratisati totul fara sa va lasa macinati de ura, revolta, suparare. Amintiti-va de felul in care Isus si-a dus Crucea. Nu a tipat, nu a blestemat, nu s-a razvratit!!!! Atata maretie!!! Si noi suntem cruci divine in actiune purtand in suflet ….chipul lui, forta lui, credinta vie!!!

Anul trecut( de altfel anul Tatalui), in timpul carantinei, va povesteam ca am simtit intr-un anumit moment prezenta parintelui Arsenie Boca. Ma rugam cu lacrimi si am cerut dezvelire, indrumare si ajutor pentru noi, pentru tara. Si am intrebat: De va fi sa alegem intre vaccin si inchisoare…. parinte ce ar trebui sa facem? Si mi-a zburdat sufletul auzind graiul lui. Mergeti la inchisoare!.. Si am simtit sfintii pe spirala inaltarii atingand cu aripa lor acele locuri, aducand Cerurile in sufletele noastre. Vom fi alaturi de voi!!!! Impreuna-Una!!!! Pentru cateva clipe intr-o mica rapire in Gratie o lumina purpurie m-a ajutat sa simt bucuria Cerurilor, Imparatie vie prin toti sfintii care s-au nevoit in inchisori. Si am stiut ca Dumnezeu ne vrea integri, sinceri, neatinsi de minciuna, comfort, frica. Sa luptam pana la capat asa cum a facut-o si parintele Arsenie Boca si multi alti sfinti. Si aceasta inchisoare iata ca a sosit cu grilajele-restrictii pe care le simtiti si le vedeti, atat de vii pentru cei nevaccinati si care de fapt in adevar au ales sa nu fie controlati, sa nu dea putere unei lumi care aseaza pe tron, medicina alopata, partea intunecata a stiintei si medicamentele prin frica de boala, moarte si de pierdere a comfortului. Si amortiti unii semeni de-ai nostri aleg sa-si dea puterea unei lumi in care controlul, frica, sclavia, tehnologia neagra vor domina mintea si sufletelul lor caci aceste vaccinuri contin nanoroboti ce isi vor face de cap cat de curand. Nu putem vorbi de o Trecere decat crescand nivelul de constienta, de indumnezeire nu rata vaccinarii. Daca vrem o lume de sclavi controlati atunci e simplu…..ne vaccinam daca ne dorim libertate, adevar, bucurie…atunci nu avem nevoie de aceste bombe cu efect imediat sau intarziat!!!!

Haideti sa ne eliberam sufletul si mintea de frici, anxietati, neincredere. Procesul de limpezire prin meditatie-contemplatie-rugaciune sau prin post-spovedanie-impartasanie va ajuta sa va curatati ochiul interior pentru a simti care este Voia Domnului pentru fiecare si pentru noi!!!!!Nu va grabiti sa spuneti nu sau da ci limpeziti interiorul pentru a auzi glasul Domnului !!!!

Cu peste o sută de ani în urmă, Rudolf Steiner a scris următoarele:

′′ În viitor, vom elimina sufletul cu medicamente. Sub pretextul unui ′′ punct de vedere sănătos va exista un vaccin prin care corpul uman va fi tratat cât mai curând posibil direct la naștere, astfel încât ființa umană să nu poată dezvolta gândul existenței sufletului și spiritului.

Medicilor materialiști, li se va încredința sarcina de a îndepărta sufletul omenirii. Așa cum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva acestei boli sau a bolii, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă exact în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, să fie imuni la ′′ nebunia ′′ Viața spirituală. Ar fi extrem de deștept, dar nu ar dezvolta o conștiință, iar acesta este adevăratul obiectiv al unor cercuri materialiste. Cu un astfel de vaccin, poți face corpul eteric ușor să slăbească în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este detașat, relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni un automaton, căci corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voință spirituală. Deci, vaccinul devine un fel de forță arymanique; omul nu mai poate scăpa de un sentiment materialist dat. Devine materialist al constituției și nu se mai poate ridica la spiritual ′′

Parintele Arsenie Boca spunea urmatoarele:

„De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea. Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe «acela» al lor, care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, până în zilele celui mai desăvarşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie, ca doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pămantului, prigonindu-i, spanzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i”….

Ce sa facem Parinte, ca acum este foarte rau”. Parintele zice: „Va veni si mai rau”. Zic: „Parca toate sunt otravite. Nici nu ne mai vine sa mâncam”. „Ma, face-ti semnul sfintei cruci pe tot ce mâncati: apa, ceai, cafea, prajitura, fructe, bautura, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar si cu otrava, Sfânta Cruce anuleaza tot ce este otravit”. (Maria Matronea, Sibiu)

Zicea Parintele Arsenie, parca pentru toti românii: „Îmi pare rau de voi ca sunteti slabiti în credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt îngaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pâna la moarte. Vor cadea si cei alesi. Îmi pare rau ca sunteti cei pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte îngradiri. Vor lua totul!” (Sora Septimia Manis, 81 ani, Codlea)

Faceam serviciul în Brasov, la uzina Astra. Odata a venit Parintele Arsenie la biserica Blumena (Biserica Sfântului Nicolae din Schei), unde a participat la slujba. Atunci a spus: „Trebuie sa ne întarim spiritualiceste, ca altfel viata noastra este moarta, chiar daca ne merge numele ca traim. Luati exemplu de la Stefan cel Mare, care cu o mâna de oameni întariti spiritualiceste, tinea pe tatari la Nistru si pe turci la Dunare”. (Nicolae Streza, 84 ani, Fagaras)

Hidra cu răsuflarea otrăvitoare va urmări prin toate mijloacele să împiedice lumina şi voinţa dumnezeiască. Voi trebuie să înfruntaţi cu înţelepciune această ameninţare şi înţelepciunea vă va fi dată vouă, precum şi la mulţi alţii, pentru a răpune Răul. Veţi vedea şi veţi înţelege spurcăciunea peste tot în jurul vostru: la serviciu, în magazine, în instituţiile statului, în conducerea lui şi mai ales în politică.

Din nefericire, ea va intra pe furiş chiar şi în sânul bisericii, murdărind unele suflete de aici. Aproape că oamenii îşi vor pierde speranţa. Doar cei care îşi vor păstra credinţa adevărată vor fi salvaţi şi mare va fi atunci Slava lui Dumnezeu peste ei.”

Îmi spunea parintele Bunescu ca Parintele Arsenie se ducea în miez de noapte la biserica, îngenunchea în întuneric lânga masa sfântului altar si doua-trei ore se ruga pentru poporul român. (Pr. Bunea Victor, Sibiu)

…..

Fratilor sa ne intarim cu iubire, credinta, post, rugaciune, spovedanie deasa, fapte inaltatoare. Va invit pe 7 oct, ora 18 30 la un atelier dedicat tarii, acestor vremuri, familiei. Am fost coplesita de cate divorturi, amanari de casatorii, ruperi, separari au loc, plasele intunecate afectand grav si cuplul, si familia si copiii.

Mai jos despre chipul nevazut al vaccinului si cetatea de lumina pe care o putem construi Impreuna!!!!

Eram intr-o sala octogonala formata din ecrane imense in centru fiind un soare care avea opt raze pe fiecare tasnire luminica fiind cate un ou-pat, o invaluire frumoasa aurie in care puteam percepe energeticul unor fiinte-prietene. Trei entitati frumoase alb-mov mergeau de la un pat la altul, evaluand operatiunea de refacere a corpului auric. Lucrau cu raze-virtuti, cu lasere, cu lumina lichida corectand dar si hidratand invaluirea aceea energetica, corpurile pamantenilor care venisera aici dupa vaccinul anticovid. Cerusem de ceva timp ghizilor si familiilor de lumina, indrumare pe aceasta tema. Si m-am trezit transportata intr-o sala frumoasa, de pe Venus, planeta-prietena unde mai fusesem de cateva ori.

Ghizii mei m-au luat si m-au apropriat de primul pamantean venit in timpul somnului aici. Tot ce puteam vedea erau mai multe gauri in energeticul lui si o rupere mare, ca o separare intre partea de sus si partea de jos, ca o spartura pe crucea care suntem, toate foitele lui-corpuri fiind extrem de avariate. Parea ca trecuse o bomba energetica si rascolise totul. Cu laserul au fost decupate niste bucati negre ca niste geometrii false apoi cu raza iubirii s-au tesut campurile urmand ca lumina lichida sa imbrace tot energeticul. Un ecran mare s-a deschis si cateva mesaje au inceput sa curga insotind mai multe imagini care se derulau foarte rapid. Un laborator imens s-a activat, ca o uzina extrem de puternica si mai multe entitati cu capete-pene si solzi pe corp s-au dezvelit ochiului interior. Suntem in control am auzit vocea lor. Intreaga planeta a fost invadata de vaccinurile noastre. Robotizarea a inceput. Puterea lor a fost invaluita de cele 8 forme de intuneric. Mai multe plase extrem de noduroase cenusii-negre invaluiau planeta noastra Din noduri ieseau niste entitati care se asezau pe ochii si pe sufletul pamantenilor. Mai intai introduceau virusul in fluidul pamantenilor apoi veneau cu rezolvarea…vaccinul. Insa ele doua erau legate de aceeasi entitate. O lucrare intunecata se desfasura deasupra tarilor foarte putine zone ramanand neafectate. Am cerut sa vad pentru tara noastra ce se intampla….Eram inconjurati de 9 braie negre din care porneau 9 triunghiuri negre cu varful in jos ca niste hauri. Parea ca toata puterea ne este absorbita de aceste entitati neobosite care invaluiau totul intr-o ceata grea plumbuita ce diminua, discernamantul, clarul, limpezimea. Am cerut sa mi se dezvaluie…..cat mai mult din planul malefic. Pe un alt ecran, am vazut mai multe geometrii haotice care erau bagate in corpurile noastre, niste entitati-roboti, programe distrugatoare care se activau la un anumit moment. Ce sunt acestea? Sunt vaccinurile, anticreatii sau creatii luceferizate. Aceasta interventie pe corpul-umanitatii a fost pregatita cu mult timp in urma…de cand ati inceput sa va treziti si sa aflati cine sunteti. Activarea constiintei multidimensionale, deschiderea voastra, lucrarile voastre de lumina….au speriat civilizatiilor controloare si fratiile intunecate care au declansat acest razboi al visusilor si al vaccinurilor. Prin fata ochilor…..milioane de oameni pareau afectati de aceste cruzimi. Putini foarte putini reuseau sa calatoreasca aici si sa primeasca acest tratament luminic care ii ajuta sa scape de …robotizare.

Un alt ecran s-a deschis: un soare negru si un vuiet mi-au atras atentia. Un om atins de aripa neagra, fara cap energetic si fara suflet, s-a dezvelit. Era urat, hidos, controlat. Sentimentele disparusera. De jur imprejurul lui mai multi medici cu corp solzos ……lucrau la acest prototip. Apoi creeau un fel de matrice falsa compusa din algoritmi malefici, entitati, interventii invazive prin care omul de pe Terra, innebunit de aceste cete si atacuri, isi ceda forta in fata virusilor si vaccinurilor facand orice pentru a pactiza cu intunericul si a obtine din nou comfortul. Pentru o clipa m-am scufundat intr-o mare durere. Emisia s-a intrerupt. M-am reconectat chemandu-l in gand cu toate structurile pe Isus Hristos. Tata nu ne lasa, Nu ne lasa Tata!! Liberul nostru arbitru este incalcat. Suntem invadati, pacaliti, manipulati. Nu ne lasa!!! Un alt ecran s-a deschis ……ca un rasarit frumos radiant, bland. Era atat de frumoasa aceasta varsare in lumina care venea ca un pansament, o mare bucurie, o iluminare. Priviti rasaritul christic, rugati-va, fiti frumosi, credeti. Sunt cu voi….constiinta treimica, vers divin, treime in Unime. Am privit ochii blanzi din fata mea…..Tata…..e atat de incordat totul. Lasourile acestea se strang in jurul libertatii noastre, fortandu-ne sa cedam. Oamenii s-au vaccinat primind in corpul lor energetic, luciferizarea. Lupta e neintrerupta. Plasele acestea negre sunt din ce in ce mai puternice. Ce sa facem? Limpeziti mintea si sufletul de trei ori pe zi prin rugaciune sau contemplatie pura sau recunostiinta. Nu uitati. Sunt fii Luminii, copiii lui Dumnezeu. Iubirea, credinta, intelepciunea va sustin in aceasta Trecere. In centrul oricarui triunghi de lumina veti gasi chipul meu si omul nou, omul intregit. Indrazniti sa veniti Acasa. Mai multe plase de lumina……coborau peste cele intunecate ca niste valuri radiante dezactivand zgomotul luciferic. Am auzit aripi…si m-am uitat. Entitati de lumina cu aripi lucrau de zor in reteaua constiintei christice. Aici va astept. Aici este casa voastra. Un val de oameni imbracati in alb imi aparusera ……pe un nou ecran. Sunt cei 144 000 de mii, imi spuse AraN, traducand in interior, lucrarea aceasta. Aici va intalniti, noapte de noapte. Consiliul galactic si celelalte consilii de lumina prin lucrarile de lumina dezactiveaza zi de zi aceasta plase intunecate. Fiti iubire, credinta, lumina. Acest razboi energetic se va incheia cu noi toti in chip de lumina, in versul regasirii, Acasa. Pe un alt ecran…am vazut multi plecati iar pe un altul……un cerc de lumina si in centru Noul Pamant.

Parea ca trecusera multe etape asa ca m-am oprit si am pus degetul din nou pe tara noastra. O spirala frumoasa mi-a aratat o tara-portal, cu oameni in chip christic, cu nave mici, plante multe, dealuri, munti si campii graitoare si bucurii radiind peste tot. Este ceea ce am tesut aici…Va cobora la timpul potrivit. Deja lucram in impreuna-Una. Acum prin voi si cu voi se face o Trecere, in care va intaniti cu tot ce este intuneric si anticreatie pentru a birui intunericul din voi si a da grai Impreuna acestui anotimp de lumina. Oare voi ai fi intrupata cand va veni acest timp? Voi mai fi?Si cat va trece pana atunci? Cernerea e mare si timpul e greu in Acum insa sufletele voastre curate aici vin. Fiti rabdare. Deodata am vazut o separare de lumi…o parte neagra si o parte alba…..partea intunecata fiind absorbita de cea luminoasa. Soarele negru disparuse un singur soare, cel divin se activase peste toate. Mai multi cavaleri ai luminii deschisesera Patria Graalului. Timpul disparuse si Cetatea de lumina stralucea peste tot in Univers. Ma simteam coplesita. Parca trecusem in galop peste multe anotimpuri. Aran imi arata ca eram imbracata in cavaler-strajer….la portile noii lumi. Deschideam Poarta. Am zambit….si m-am uitat la convoiul de copiii care invaluisera aerul. Veneau din viitor ……creeand punti de lumina intre vechi si nou. Cetatea radia prin ei……glasurile lor creeand o spirala aurie. Deasupra cetatii se afla un Porumbel, Graalul si Crucea de Lumina.

Eram cu totii dupa mare prefacere. Cei ramasi erau fericiti iar locurile radiante. Aran imi arata un mesaj. Anotimpul christic va asteapta. Indrazniti. Activati in voi soarele divin. Am facut crucea asa cum va invatase ghidul meu din Marele Soare Central. In numele Tatalui( chakra a sasea) a Fiilor si a Fiicelor( chakra a doua) a Dumnezeului-Mama( umarul drept), a Unimii( umarul stang), a Soarelui Christic. O palpaire frumoasa aurie invada oul in care ma aflam. Am iesit din ea mergand pe raza mov catre Centru. Treimea care lucra cu laserul, lumina lichida si razele-virtuti, ma invalui cu lumina proprie( roz-mov-alba). Te poti intoarce……si indrazniti sa veniti cat mai multi in acest centru de dezvelire, refacere, intregire.