Stiu ca ne place tuturor sa credem ca suntem nascatorii de idei si proiecte minunate insa in adevar ele vin din salile creatiei noi fiind doar sustinatorii, modelatorii, purtatorii de cuvant ai creatiei treimice.

Ca fii ai lui Cerurilor si ai Pamantului ar trebui sa stim ca creatiile aterizeaza exact la centru acolo unde orizontala se intalneste cu verticala imbratisand Crucea, activand Valsul Sferelor.

Lucrati cu triunghiurile radiante mergand catre miezul lor si veti simti puterile Creatorului cum se descarca in Cupa care sunteti.

Cand sunteti descentrati, ideile voastre sunt schioape, compunerile plang, tablourile ofteaza, inspiratia pare ca nu va curteaza. Cand reveniti la miez, Acasa, flow-ul va imbratiseaza cu totul aducand de prin copacii ceresti, fructe cuvantatoare.

Creatia pitica apare in triunghiurile cu varful in jos cele formate din minte-inima-corp avand in centru Personalitatea, Coaja al carei glas este dat de Ego. Este o expresie nevanjoasa a lumii care piere in cativa ani fara rodiri in sufletul Omului si al Lumii. Creatia gigantica, secolista sau milenista este o coborare a divinului in materie, o deschidere de Ceruri pentru ca un dar sau un domeniu sa cuvante.

Cand stiti ca sunteti moasele creatiei mari, activati triunghiurile de lumina descrise de smerenie-iubire-intelepciune sau clar-limpezime-profunzime sau detasare-bucurie-rabdare in asa fel incat aripile a aceea ce nasteti sa atinga tot Universul.

Creatia in Sine urmeaza frazele ceresti si e important sa ne aliniem la ea si sa o onoram in Tot si Toate umpland pomul christic cu multe rodiri pline de Sens.

In jocul cosmic, triunghiul iertarii, versul recunoastiintei si mantrele unimii va pot ajuta sa va descoperiti propria Unicitate in valsul cu Creatorul pentru a da glas, Creatiilor.