Geea, Gaia, Tera, Tara( planeta noastra) indiferent cum i-ati spune traieste, respira pe o spirala ascendenta care ne duce pana la cerul 10, cetatea de Opal, acolo unde se afla Constiinta Christica, Constiinta Ascensionata Trei in Unu, Divinul Trinitar dar si pe o spirala ascendenta care ne conduce pana la umbralul -7, 4( anticerul). Triunghiul cu varful in sus cel care este format din corpul cauzal, corpul budhic, corpul atmic ne ia ca un lift ascendent si ne duce ( ca un indrumator deghizat, sustinator, protector) pana la cerul pe care l-am atins prin gandurile noastre pure, sentimentele noastre inaltatoare, faptele pline de talc. In aceasta viata de bacalaureat putem creste mai mult de 2 ceruri si putem cadea maxim doua ceruri, alunecarea si caderea fiind inscrise in cartea vietii acestei planete. Noi venim din diferite ceruri si prin Alegeri ascensionam sau alunecam, cadem. Lucrand cu triunghiul divin( cel cu varful in sus) putem naste creatii inaltatoare: copiii de cer mare, centre holiste, scrieri care transforma, ateliere care inalta, calatorii radioase, picturi multidimensionale. Intre ceruri se mai afla inca 10 versuri divine.

Cu un triunghi de patimi ( bautura-droguri-jocuri de noroc sau sex-minciuna-manipulare sau hotie-nerabdare-furie) vom da nastere la antichristi, carti cu lumina mica, bordeluri, cazinouri, cluburi, poezii intunecate, picturi impietrite, sculpturi reci care nu pun aripi oamenilor ci ii invita sa se arunce de la inaltime experimentand alunecarea chiar caderea. Niciodata nu v-ati gasit langa o pictura care sa va faca depresiv sau n-ati citit niciodata scriitori celebri ( ex Nietzche) care sa va induca deznadejdea aducandu-va chiar si ganduri de suicid sau nu v-ati uitat la file care v-au generat cosmaruri sau nu ati ascultat muzica care sa va declanseze suparari, tristeti, alunecari?

Cu siguranta ati auzit de mame care cu gura de foc isi dau inca din burtica copiii celui rau sau de bunici care cu judecata de foc te trimit in iad sau de oameni care cu mana de foc au omorat, chinuit, abuzat. De aici apar anticreatiile sau creatiile ingaduite dar care au acceptul Sfintei Treimi mic. Reflectati care sunt anticreatiile voastre….si rescrieti in Triunghiul iertarii. Ma iert si ma dezleg de toate gandurile negative, supararile, legaturile, facaturile, blestemele, faptele cu Acc mic, greselile, pacatele, patimile facute cu Voie si fara Voie din toate timpurile, toate vremurile, din toate ipostazele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea.

Am intalnit spirite tinere dar si spirite de varsta medie sau batrane care la suparare se leaga singuri creand boli, singuratati depresive, nefericire, moarte. Exemple: Nu mai vreau barbati, imi ajunge, Vreau sa fiu singura sau sunt un dobitoc sau prefer sa mor decat sa raman aici sau mai bine plec dincolo cu un cancer si am scapat sau as vrea sa ma sinucid sau imi ajunge vreau sa ma arunc. Acestea sunt anticreatiile noastre sau creatii cu accept mic. Va recunoasteti? Poate le-ati spus la suparare…insa nu e doar atat…ati creat cu suparare ele generand un umbral al vostru pe care iti veti intalni si in viata aceasta si dupa moarte cand va veti intalni cu creatia si anticreatiile voastre.

Si va legati fara sa va dati seama singuri creand bucle emotionale, mentale, existentiale pentru ca in limbajul interior v-ati blestemat, lovit, chinuit.

Reflectati.

Anticreatiile pot fi si copiii din anticeruri, antichristi care se strecoara chiar si in aceasta vreme la intrupare si care isi bat parintii, ii omoara, hotesc, mint, manipuleaza apoi iti iau si ei viata. Anticreatiile sunt si poeziile, cartile, scrierile care te invita la suicid. Le-ati intalnit. In perioade delicate de viata cand va simtiti atinsi de depresie sau tristete nu mergeti catre aceste scrieri, picturi sau chiar oameni cu lumina mica. Ce ati putea spori in voi?

Dupa cum povesteam in alte articole …….triunghiul cu varful in sus ne uneste cu Cerul cel cu varful in jos cu Pamantul. Anumite triunghiuri formate din greseli repetive, pacate, patimi ne coboara in sublumi, anticeruri, umbraluri creeand iaduri. Da iadurile sunt anticreatii.

Incercati sa reflecati asupra creatiilor voastre sau asupra anticreatiilor gen Nu vreau copiii o mie de ani de acum incolo…

Cu ce triunghiuri divine pot rescrie?

Ce triunghi de virtuti ma poate ajuta sa-mi cresc pasiunile?

Ce triunghiuri de sabotori nu ma sustin?

Cu ce patimi alunec?

Ce chemari ma ajuta in rescrieri?

Va invit pe 3 sept sa reflectam asupra creatiilor, anticreatiilor, sa privim in ochi subpersonalitati( ca Fifi Nemultumita, Printesa rautacioasa, D-na Manipulatoare etc) si sa ne eliberam de cele care nu ne ajuta in evolutie.

Unde? Vasile Stroescu nr 14 langa Foisor de la 18 30

Triunghiul divin sa va deschida Drumul si Soarele christic sa va fie Calauza!