Printr-o lucrare dezinteresata, prin sacrificiu, iubire divina, pace, prin rugaciune, post, tacere, prin meditatie, contemplatie, introspectie omul isi construieste corpul de slava, il amplifica in lumina si frumusete si datorita acestui corp de slava el invie si devine nemuritor.

Si fiindca Isus a reusit sa-si formeze corpul de slava pentru a invia inseamna ca si discipolii sai aplicand cunoasterea divina in experienta si lucrand in aceasta directie pot deasemenea sa si-l formeze. Toti discipolii lui Isus Hristos pot sa se schimbe la fata si sa invie, aceasta depinzand de intensitatea iubirii, jertfei, credintei lor.

Cum? Atunci cand traiti momente de viata spirituala intensa, extaze, cand ascultati muzica, cand sunteti emotionati de o lucrare luminica ( cum a fost cea din aceasta dimineata bazata pe meditatie, rugaciune, contemplatie) cand va rugati cu iubire, lacrimi, fierbinteala in acel moment va hraniti corpul de slava, il intariti. Aceste sentimente de iubire, bucurie christica, de jerfa pentru oras, tara, planeta aceste sentimente inaltatoare sunt niste elemente datorita carora il hraniti exact cum o femeie insarcinata isi hraneste copilul cu sangele, cu gandurile, cu sentimentele sale.

Nu va puteti construi corpul vostru de slava decat cu elementele cele mai pure si mai luminoase: de aceea trebuie sa fiti atenti si sa faceti niste selectii in gandurile si sentimentele voastre. Iar cand apar momente dificile ca acestea in care triunghiul cu varful in jos format din coronavirus-criza economica-razboiul nevazut declanseaza supararea- nelinistea-frica sau panica-neincrederea-furia sau judecata-separarea- deznadejdea amintiti-va imediat ca incetiniti formarea corpului vostru de slava si schimbati-va starea.

Unii oameni au putut vedea corpurile de slava ale unor Initiati cand ei se aflau in stari de incantare si extaz: chipul le radiau, lumina tasnea din intreaga lor fiinta, totul stralucea de jur imprejurul lor. Initiatii pot calatori in spatiu datorita acestui corp, pot traversa muntii si chiar patrunde in centrul pamantului, nefiind impiedicati de nici un obstacol material. Ei pot actiona chiar de la distanta asupra oamenilor putandu-i ajuta.
Numai corpul de slava este nemuritor pentru ca elementele din care este constituit sunt dintr-o materie curata, ele nu se descompun.

Cu ochi ceresti atunci cand te uiti la lucrarile care se fac acum pe planeta poti vedea o spirala de luminite care s-au activat din aproape in aproape dand grai multor cercuri, o trena frumoasa compusa din sfere de diferite culori. Sunt rugaciuni, meditatii, contemplatii, introspectii, lucrari limpezitoare, ganduri radiante, sentimente inaltatoare, fapte de lumina. La inceput au participat doar tarile cu daruri spirituale apoi spirala a cuprins si zonele impietrite, activand verticalizarea apoi intregimea apoi valsul sferelor. Multi oameni au iesit din coaja de ou a fricii, panicii, deznadejdii sau a impietririi-judecatii-separarii experimentand faca se voia Ta, Doamne- iubirea- primirea a ceea ce este asa cum este. Spirala aceasta este formata din stalpi de lumina, claditori divini, ghizi, canale, armonizatori, oameni frumosi, tesatori in lumina, deschizatori de porti, dezvelitori intrupati insa pe aceeasi spirala cu noi se afla si initiati, sfintii, ghizii, protectorii nostri de dincolo de val. Si un unic grai se aude, spargand norul colectiv mergand in Cerurile Unimii, insasi Imparatia. Cand ma conectez la frecventa Dumnezeu, imi apare aceasta hora-spirala activata care atinge cu poalele ei zone din ce in ce mai largi. Se aud rugaciuni pentru fiecare om, tara, pentru intreaga planeta. Si ele tasnesc dintr-un unic centru, pentru ca intr-o astfel de lucrare toti cei 7 centri se unesc si devin Una, un unic rasarit care pregateste o noua etapa, un nou anotimp, invierea colectiva. Aceasta Spirala care uneste Cerul si Pamantul isi traieste radianta, puterea, varful pe 5 aprilie, 19-21 aprilie, 21 mai. Atunci vom simti invierea colectiva unii altii, innoirea. Si norul va pleca atins de razele christice care tasnesc din fiecare sfera urmand luni de reasezare, centrare, activare de noi potentialitati.

Desigur fiecare tara are o alta factura de platit, alte teme de rezolvat insa in acest grai al Unimii, suntem Una.

Va invit sa intrati in aceasta hora a regasirii la 9 00, 12 00, 21 00 seara sau cand simtiti conectandu-va la spirala de lumini.

Daca nu simtiti sa cititi un acatist, lasati graimea divina sa va ghideze:

Soarele christic primeste-ne,

Trezeste-ne,

Vindeca-ne.

Noi la Triunghiul celest venim

Cu toate fortele treimice ne unim,

Coboara in noi

Suntem Una cu Tine.

Sau

Invoc lumina ta, Doamne

Iubirea ta,

Blandetea ta,

Coloana sa Fie.

Cu ochi ceresti,

Din albastrul pur ne privesti,

Dezlegandu-ne, intarindu-ne, protejandu-ne, vindecandu-ne, inaltandu-ne,

In gand te chemam,

Cu iubire imbracam,

Mantia Ta.

Pasi pe care ii puteti face stand acasa:

  1. Triunghiul iertarii( Ma iert si ma dezleg de toate greselile si pacatele pe care le-am facut cu voie si fara voie din toate timpurile si ipostazele, Rog Sfanta Treime sa ma ierte si sa ma dezlege, Sunt Una cu Iertarea)
  2. Cititi 3 acatiste de 3 ori pe zi( Acatistul Maicii, Vindecatoarea, Acatistul Sf Mihail si Gabriel, Acatistul lui Stefan Cel Mare sau rugaciunile parintelui Arsenie Boca), la 9 00, la 12 00, la 21 00( onoram in felul acesta Treimea din noi, Triunghiul Divin). Puteti citi unul sau trei( dupa cum simtiti)
  3. Rugati-va pentru oras, tara, planeta folosind si cuvintele voastre unse cu iubire, credinta, smerenie
  4. Aprindeti 4 luminari( un triunghi al sfintilor care va cheama: Mihail, Gabriel-Maica-Sf Stefan Cel Mare) si in centru puneti a patra lumanare( pentru vindecare la nivel de oras, tara, planeta)
  5. Postiti
  6. Pastrati rugaciunea vie oriunde ati fi
  7. Dezactivati televizorul, cititi in Esenta
  8. Deschideti spirala intrebarilor: Cine sunt? Care este rostul meu aici? Cum imi pot ridica lumina christica? Cum pot ajuta aceasta tara? Dar orasul in care ma aflu?