Atunci cand incepem sa ne punem intrebari legate de noi de sabotorii interiori, de atractori, subpersonalitati credem ca un oarecare profil ne poate conduce in taramurile adevarului. Vom descoperi aspecte ce tin de corpul umbra insa doar activand triunghiurile de virtuti, in centru, in miez ne vom intalni in Faca Se Voia Ta si la timpul potrivit cu Adevarul care corespunde corpului atmic. El poate fi accesat dupa ce ne-am eliberat de datorii la nivelul mintii, inimii, corpului fizic, sufletului, spiritului le-am lasat la baza muntelui si am fuzionat cu Varful. Eu Sunt Calea, Adevarul, Viata. Aici este casatoria christica a triunghiului cu varful in jos cu cel cu varful in Sus, prin ea Eul Superior fuzionand cu Eul Inferior. Aici descoperim acel Acasa si fiinta multidimensionala care a experimentat coborarile pentru ca in taina regasirii sa afle cine este si care este rostul ei aici. Si cand cele 2 triunghiuri s-au casatorit in centrul Florii care suntem in miezul-Soare se dezvaluie, Adevarul.

Pentru a atinge corpul adevar de la cerul 7, 4 in sus aveti nevoie de multe lifturi formate din calitati divine, virtuti, initieri, posturi, rugaciuni, purificari. In timpul noptii prin visul si somnul lucid putem atinge corpul cauzal, budhic, atmic intorcandu-ne de dincolo cu revelatii legate de noi, viata care ne-a fost data, contractul de suflet.

De ce nu putem sa atingem adevarul cu mintea? Pentru ca triada inferioara( minte-inima-corp) cand nu este conectata la triada superioara( atmic-budhic-cauzal) distorsioneaza adevarul cu ajutorul judecatilor, argumentaitiilor, analizelor sterile.

Pentru adevarul gol-golut avem nevoie de curatenie-deschidere-smerenie sau puritate-bucurie-iubire sau blandete-intelepciune-caldura. In centrul triunghiurilor divine se reveleala acest Adevar ca un soare care atinge cu bratele lui…viata insasi. Prin contemplatie-meditatie-rugaciune ridicandu-ne la nivelul corpurile superioare putem fuziona cu Adevarul.

Primul varf de munte pe care il putem accesa este corpul cauzal, corpul intelepciunii( frunzele copacului care suntem) Cum ne putem ridica pana la el? carti de lumina, scoli de spiritualitate, intrebari, scrisul conectiv, fructificarea experientelor. Al doilea varf de munte, corpul budhic este insasi gradina Maicii. Aici nu putem intra decat activand triunghiurile iubirii: bucurie-iubire-caldura sau blandete-smerenie-iubire sau recunostiinta-frumusete-iubire sau pace-armonie-iubire. Campul inimii extins ne dezvaluie floarea unica, graiul divin, iubirea Maicii pentru noi, Marea Iubire, O inima echilibrata stie sa primeasca si sa daruiasca neconditionat unindu-se in tot si toate cu inima Mamei Divine. Tinand in structuri amantlacuri, nelinisti, suparari, neiubiri nu putem accesa …aceasta gradina cu flori ale unimii. Al treilea varf de munte presupune sa fim in Faca Se Voia Ta si pasind cu totul sa ne unim cu Constinta Triunica.

Desenati o Cruce. Asezati in centrul ei un Soare si in centru scrieti ….. intrebarea: cine Sunt? Obisnuiti seara dupa introspectie, rugaciune, contemplatie pura sa va concentrati lasand caldura Soarelui sa va atinga al treilea ochi.

Ce varf de munte se dezvaluie?