Drag si implinire

Am mai vorbit despre corpuri ca si despre felul in care le alegem in viata dintre vieti in acord cu destinul nou dar si cu meritele noastre din vietile anterioare. Si nu putem fi miss univers si maestru spiritual in acelasi timp pentru ca exista un acordaj minunat intre corpuri si destine, ele sustinandu-se unele pe altele. Si daca ati fost slabuta, atatatoare si pierzatoare de suflete in viata trecuta e firesc acum sa primiti un altfel de corp poate grasut sau deformat ca sa invatati sa valorizati frumusetea, sa o urcati la Ceruri.

Incepeti prin a va accepta corpul, a-l imbratisa, a-l iubi asa cum este el.
Daca va uitati la chipurile si corpurile sfintilor multi dintre ei au pornit la drum fara frumusete insa au capatat-o pe parcurs radiind catre tot si toate.

Corpul urmeaza sufletul si spiritul adica triunghiul cu varful in sus. Daca urcam pe spirala ascendenta facand alegeri inaltatoare cu fiecare vasmant ceresc corpul si chipul nostru vor radia, daca alegem sa cadem in materie perseverand in neinvatate, corpul si chipul nostru isi vor pierde radianta, luminozitatea, frumusetea.

Corpul si chipul nostru nu au nevoie de operatii estetice sau alte invazii care ne sparg campurile si care ne conduc la pierderea de suflet ci de imbratisare, drag, rabdare.

Activand soarele christic interior, viata voastra va radia la fel si chipul.

Multe doamne isi au initieri reiki sau urmeaza scoli de spiritualitate doar ca sa atinga un obiectiv piticut de tipul sa fiu atragatoare si sa-mi permit mai multi barbati. Si inainteaza greu sau deloc…

Intrebati-va care este scopul pentru care faceti valsul cu initierile, optimizarile, acordajele? La cine slujiti? Va aflati pe Cale? care sunt darurile care va asteapta de dincolo de toate atasamente, conditionari, obsesii?Care sunt chemarile, dorurile? Cum va ganditi sa onorati procesul de indumnezeire?

Frica de batranete nu poate fi tratata cu operatii estetice pentru ca un servitor ( corpul emotional) nu poate fi vindecat de catre un alt servitor ( corpul fizic). E de dorit sa mergem mai sus la corpurile cauzal-atmic-budic cele care descriu triunghiul cu varful in sus pentru a primi vindecare, asezare, radianta.

Cand va stapaneste o astfel de frica mergeti la sfera mama, faceti-va iertarile fata de iubire, armonie, bucurie, blandete, caldura, liniste, intelepciune, discernamant, unime si veti simti cum din aproape in aproape, prin valsul cu aceste sfere, pacea va cobora in voi, si odata cu ea si acceptarea, imbratisarea, frumusetea vietii.

Societatea actuala nu valorizeaza batranii si batranele pentru ca cei care aduc tusele in trend nu sunt conectati la sfatul inteleptilor ci la ego ( triunghiul cu varful in jos) astfel ca frica de batranete este plantata constant si atent in asa fel incat medicii alopati si esteticienii sa se imbogateasca de pe urma ignorantei noastre.

Cum ar fi aratat un Iustin Capra in apusul intelept al vietii cu operatii estetice? Dar Maica Tereza?

In riduri sunt unitatile noastre de intelepciune dar si vesnicizarea noastra.

Nu suntem invitati sa ramanem copiii ci sa fim copiii adica sa parcurgem tot triunghiul activand la Centru, Inteleptul, structura trinitara in actiune.

Si e atat de frumos sa lasam Graalul interior sa radieze fara sa ne oprim la forma nasului, picioare lungi sau scurte, ceafa groasa.

Cand v-ati lasat inspirat de un om….ce v-a atins sufleteste?

Rodirea noastra se vede si in radianta, chip luminos, riduri graitoare.