Am pasit cu drag imbratisand in mine un clopot auriu, frumos, radiant in care se aflau 5 raze purpurii si o coloana alba de lumina. Asa m-au primit Corbii de Piatra un loc minunat unde supralumile glasuiesc in toate sufletele. Mireasma, har, poveste.

De undeva de departe am auzit glasul Mosilor si in taina lor, clopotul parca mi-a atins fiecare nota interioara aducand pe Raze …unitati de Sens si din Coloana…. insasi Dezvelirea.

Cat am stat inauntru am simtit mana cerurilor mangaind apoi afara in graire tatal cosmic atingand….. gandul nostru cu imputernicire.

Dupa Corbii de Piatra am mers la Namaiesti unde am simtit caldura Maicii, lacrima ei apoi in vers de ploaie am urcat pana la Cetatuia, simtind puterea celor 14 cruci, maretia muntelui, energia fiului. Aici la moaste am perceput din nou coloana de lumina venind peste toti ca o mana cereasca plina de binecuvantari innaripand pasul, vesnicizand.

De undeva de departe din tesaturile vremii cavalerii traci inca mai glasuiesc desfacand din viul trecerilor, avantul, increderea, incantarea.

Ei dau mainile cu noi, innobilandu-ne cautarea cu mult talc.

Pe un perete ceresc am zarit cateva semne urmand triunghiul apoi scene ajutand devenirea. I-am intrebat bland…Ce vrea sa spuna aceasta dezvelire? si ei pe caii lui Ra in vers divin au spus…Unimea este Aici si noi va deschidem Portile. Triunghiul acesta este o alta fata a divinului care Sunteti. Pasiti la mijloc dand drumul adevaratei vieti, nemuririi.

Apoi am vazut un scut care s-a transformat in brau apoi in aripa luminand zarea cu mii de raze. Am ramas contempland lasand culorile sa atinga Centrul si tot interiorul sa zburde.

Coborand in blandetea ploii, am simtit puterea locului si rasaritul nostru pe o alta dimensiune de fiintare ca si cum ne-am fi mutat cu totii la un alt etaj ajutati de mainile Cavalerilor, de patrunderea si bucuria Mosilor.

Cand va ating norii vietii si se descarca cu mult vuiet conectati-va la acest Triunghi. In viul lui la Centru, veti primi Indrumarea.