Acum ceva timp, in urma unui vis puternic avut dupa ce mi-am facut o constelatie familiala, am inceput un proces alchimic de renastere in care Lilith a avut si are in continuare un rol important.
Lucrand cu simbolurile astrologice si cele care s-au revelat in vis, la 2 zile dupa ce am primit mesajul oniric,  atunci cand se implinea o Luna noua(adica o nunta intre Soare si Luna) in zodia Fecioarei, vazand ca aceasta se suprapune peste punctul in care se afla Lilith pe harta mea natala,  am simtit intuitia de a afirma simbolic ca imi voi aseza aceasta luna noua in pantec si ca ma voi naste pe mine din nou. Dar doream sa creez aceasta realcatuire a fiintei mele pornind exact de la Lilith care reprezinta partea cea mai adanca si necunoscuta din noi, un potential de energii neinmplinit pe care trebuie sa-l indeplinim in noi. Este ca un pantec profund pe care noi trebuie sa-l facem roditor, pe calea devenirii personale, pe calea indumnezeirii, astfel descoperind in noi forta primordiala a creatiei. (Lilith este o manifestare, printre altele, a lui Shakti, a sarpelui de lumina Kundalini).
Rolul ei este de a ne conduce, ghida catre locurile cele mai intunecate si ascunse din noi, de a ne lumina labirintul radacinilor noastre cosmice, pentru ca prin lucrarea pe care o infaptuim alaturi de ea sa aducem in partile cele mai indepartate din noi lumina divina si darul nuntii interioare care ne face intregi si completi. Noi suntem cei care am proiectat intunericul nostru asupra ei, ocultandu-i adevarat misiune, aceea de a ne asista in lectiile cele mai dure (dure din punctul de vedere al gandirii umane) pe care de altfel noi ni le-am ales, astfel descoperind impreuna cu ea puterea si darurile care se afla in spatele lor. Este o forta patrunzatoare care ne reveleaza si ne uneste cu misterele radacinilor noastre primordiale. Ne asista in atasamentele noastre cele mai adanci, e prezenta alaturi de noi in locul in care suntem cei mai legati de pretentiile noastre, cand de fapt in acel punct ni se cere renuntarea completa, starea de canal divin perfect… (astfel putand realiza salturi evolutive mari). Este ca si o „mireasa din adancuri”..
 Lilith, dar si Vesta care vorbeste despre flacara sacra interioara, despre daruire,centrare,devotament, aceste 2 preotese ne ajuta in procesul de vindecare a inimii si radacinilor sufletului nostru. Ne pregatesc sufletul, aceasta pasare maiastra, aceasta mireasa care trebuie sa devina asemenea Fecioarei Cosmice (Kore Kosmou) gata de Nunta Divina. Pregatirea Miresei, nuntirea ei, pentru ca de fiecare data, in final, sa-i ridicam voalul de pe chip, revelandu-ne pe noi in unimea nou creata, in lumina Ochiului Divin, in lumina Soarelui,Spiritului nostru. Redarea aripilor de frunze opalice Arborelui vietii, tasnirea ascendenta a Sevei Copacului care suntem…
Intr-un vis avut recent se facea ca o femeie din care se desfasura o mantie instelata (parca amintind de zeita cerului Nut a egiptenilor) se adresa unui barbat spunandu-i ca vrea sa-l aseze sub una dintre stelele ei pe care urmeaza sa o nasca. Ca si aceasta zeita divina, asa si sufletul nostru, pe care trebuie sa-l largim incat sa poata cuprinde cu brate infinite intreg universul, este incrustat cu vocea-stea a inimii , care ne ofera calauzirea divina si curajul de a merge pe drumul nostru, permitandu-ne sa stralucim.
Sa ne reamintim de toate aceste parti din noi, sa ne reintoarcem catre ele,sa cautam vindecarea inimii noastre pt a ne putea auzi vocea interioara si sa conducem Mireasa din noi mereu si mereu,din ce in ce mai adanc si mai inalt in dimensiunile fiintei noastre divine, catre Nunta cosmica.