Dedic acest material tuturor parintilor care nu au linistea si curajul de a-si lasa copiii cu bunicii cateva zile sau cand si cand sau in anumite momente in care cei doi e de dorit sa isi refaca nucleul intim, emotional si spiritual, pentru a se intoarce mai plini, mai asezati, mai frumosi la familia extinsa.

Eliberati-i dragii mei pe parintii si pe socrii vostrii de toate credintele voastre limitative cu care ii tineti sufocati, chinuiti, innecati. Redati-le libertatea si ei va vor raspunde cu lumina si voua si copiilor vostri. Atat timp cat ii vom tine stransi in serpii judecatilor si neiertarilor noastre, ei ne vor raspunde tot chinuit, sasait, otravitor, usturator.

Am simtit ieri in timp ce energiile divine lucrau pe noi toti la solstitiu ca piramida in care ne aflam copiii nostri in varf, parintii dupa, bunicii dupa parinti si tot asa in ordine descrescatoare isi cascadeaza puterile de sus in jos pentru ca cele mai mari varste astrale le au copiii nostri si tot ei ( cei mai multi vin din Cerurile Sfintei Treimi de unde noi, parinti si bunici nu prea suntem) decid si determina cele mai multe realitati din aceasta piramida.

Credeti ca daca lasati un zeu in miniatura cu un adult mai mult sau mai putin constient de rolul sau pe pamant dar care il iubeste pe copil, adultul va dobora zeul sau il va afecta in vreun fel?

Atata timp cat intre bunici si nepoti exista cordonul de incredere si iertare pe care parintii il pun, copii acestia care vin din legea iubirii nu vor primi prin acest fir decat energii si raspunsuri optime mai mult decat atat ei isi vor innobila bunicii cu mici daruri care le pot deschide ochii sufletului si mintii ajutandu-i sa se intoarca la Centrul lor.

Transferurile in triunghiul iertarii, iubirii, increderii dintre parinti, bunici, copiii se fac de la cei mai puternici la cei mai slabi. Orice ar emana cei slabi daca cadrul de expresie este sanatos adica nu exista credinte limitative, neiertari, neiubiri, atunci cei puternici ( copiii) nu pot prelua nimic rau de la bunici. Dezechilibrele energetice ale bunicilor nu ii pot atinge pe nepoti daca s-a facut exorcizarea in triunghi. Astfel cel mai important rol il au parintii care trebuie sa-i ierte pe bunici si copiii pentru ceea ce si-au facut unii altora ACUM si ALTADATA. Deasemenea e important sa ne imaginam ca mergem toti la Doamne Domane si il rugam sa ne ierte pentru tot ce ne-am facut unii altora.

Elberat astfel raul din triunghiul parinti, bunici, copiii, putem sa ii lasam pe cei puternici si in miniatura, copiii nostri, sa isi ridice bunicii la intelepciunea care le-a fost harazita dar care inca nu a fost atinsa. Astfel cercul se inchide, triunghiul limitativ devine unul izbavitor si trezitor si impreuna, parinti, bunici si copiii, accesam codurile NOULUI PAMANT.

Daca ne indepartam copiii de bunici sau ii rastignim pe bunici, triunghiul nostru devine unul dureros, plin de frustrari si suferinte in care partile implicate nu isi fac misiunea.

Aceste vremuri finale-initiale ne invita sa spalam toate triunghiurile limitative in care ne zbatem si care stau la baza tururor bolilor noastre si sa le transformam in triunghiuri, potentatoare, trezitoare, translationale. Sa ne tamaduim impreuna, iubind si intelegand.

Copiii de azi au ales sa vina pentru a ne trece pe noi si bunici in legea iubirii. Ne iau de mana si ne spun in limbajul sufletului ce e de dorit sa facem. Urmariti dansul lor la nivel astral si veti afla de ce vor si e de dorit sa se intalneasca si cu bunicii lor.